noreicua pamineti,kad jis yra super.Ir jo vakarykstis ,matytas pasirodymas buvo super
o ,kad uzrauke pavasarinius ziedus,ner ko liudet..Na bent man ji nebuvo ypatingai grazi .
Andriau, Andriau, Andriau !!!
is tiesu uztraukus pradzia "nenoooriu laukt", sukele sypsena nemazai publikos daliai, bet po to isivaziavo ir ziurovai pradejo selti. Man patiko
Sauonuolis A.MAMONTOVAS
koncerte paverge jis visu sirdis, mano taip pat.as ji pradejau labiau vertinti, man jis pradejo labiau patikti.Pamaciau kad jis ruosesi siam koncertui, ir tas didziules idetas pastangas mateme visi.Pasirode nepakartojimai.Dar seniai nemaciau tokio saunaus koncerto Lietuvos scenoje.Grazu buvo pasiziureti.Man atrodo kad Andrius nuosirdziai dainavo ir tas nuosirdumas paliko man gilu ispudi
Andrius šaunuolis, ir šitą dainą vakar nerealiai sudainavo, ypač "nenoooooriu laukt..."
Respect.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 26 d. 08:23:45
2005 m. liepos 26 d. 07:34:26
2005 m. liepos 26 d. 07:08:37
per daug kvepia Mango....
2005 m. liepos 25 d. 21:20:38
2005 m. liepos 25 d. 20:08:55
2005 m. liepos 25 d. 19:45:08
o ,kad uzrauke pavasarinius ziedus,ner ko liudet..Na bent man ji nebuvo ypatingai grazi .
2005 m. liepos 25 d. 19:07:39
is tiesu uztraukus pradzia "nenoooriu laukt", sukele sypsena nemazai publikos daliai, bet po to isivaziavo ir ziurovai pradejo selti. Man patiko
Sauonuolis A.MAMONTOVAS
2005 m. liepos 25 d. 18:38:56
2005 m. liepos 25 d. 18:38:50
Man iš tiesų dar geriau, kad jsi šitą dainą sugrojo paskutinį kartą, nes ji nelabai man vien dėl to, jog ją Mango dainavo..
Andrius šaunuolis, ir šitą dainą vakar nerealiai sudainavo, ypač "nenoooooriu laukt..."
Respect.