lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. rugpjūčio 30 d. 14:51:25
# Prarastasis
# Terminalas
# Malholando Kelias
# Gyvenimas yra gražus
# Andželos pelenai
# Riba
# Visuomenė prieš Larį Flintą
# Deguonis
# Kava ir Cigaretės
# Plačiai užmerktos akys
# Holivudas mirė
Patys paciausi:
Amelija is Monmartro (tada ir pamilau tokius trenktokus filmus )
Sokeja Tamsoje (Dieve, turbt niekada tiek nesu verkusi.)
Jausmu galia (regis, nuo tada nebegaliu gyventi be Michelio Gondry`io kurybos?...)
Miego Mokslas (siaubingai laukiau, Kalipedos kinuose taip ir neparode, o dvd atsirado tik po puses metu... Oi, nenuvyle)
Gyvenimas yra grazus (nepaprasta.)
"Vilburas nori nusižudyti" - šiek tiek sarkastiškas filmas apie chronišką savižudį. Niūrūs Škotijos vaizdai. Ir dozė(man asmeniškai) nesveiko juokingumo, kokį gali sukleti chrniškas savižudis.
"Igbis išvažiuoja" - patiko aktoriaus vaidyba. Ir dar - taip pat yra tokio nesveiko sarkazmo,kuris mano akyse filmą paklia aukštai ir aukščiau.
"Kelias į pražūtį" - jei nesako Tomo Henkso,Jude Law ir Paul Newmann pavardės, nesako nieko įvertinimas kaip geriausio filmo apie gangestrius po "Krikštatėvio" - tada ir aš nieko nepasakysiu.
"Ties riba" - a) Cillian Muprhy yra geras b) Kažkeliakiek cinizmo? c)Pakankamai mielai žiūrimas, nes jame niūrūs Anglijos vaizdai, šiek tiek meilės, šiek tiek savižudžių ir šiek tiek juoko.
"Velniai" - baisuiausias filmas, bet ne dėlto,kad ten būtų tikrų velnių, bet dėl to,kad pasakoja apie nesveiką mergaitę ir jos brolį,kurie bando surasti kažką (namą,kiek atsimenu),kurį ta esveika mergaitė sudėdavo iš stiklo gabalėlių. Šiek tiek šokiruojantis ir kraupokas. Bet vertas dėmesio ir laiko.
1. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (pažiūrėjus jaučiausi lengvai trenkta);
2. The Jacket (iškart susimąstai)
3. Fear And Loathing In Las Vegas ("We can't stop here. It's a Batland!")
4. Dnevnoy Dozor (galėčiau žiūrėt net jei filme nebūtų prasmės ir žodžių, tik vaizdas)
5. Clockwork Orange (New School Skinheads)
6. AXX - Gyvenimo Obuolys (Kažkas per gero lietuviams)
#1 zalioji mylia - geriausias filmas koki maciau
#2 nuostabus protas -su rusel crowe.sujaudinantisfilmas..puikus siuzetas
#3 kauke - pats megstamiausias dzimo carey filmas.
#4 karibu piratai numirelio skrynia - graziai pastatytas,nemazai veiksmo,juokingas vietomis
#5 armagedonas-istrigo sis filmas nuo pat pirmo pamatymo
#6 godzila - irgi patiko nerealiai
#7 pearl harboras - ispudingas filmas
#8 Diena po rytojaus - padare ispudi efektai
#9 DOGMA-nereali komedija su gerais aktoriasi.ypac patiko dzejus ir jo kalbos kultura
#10 liko dar daugybe filmu kuriuos megstu...
KITI (geras siuzetas, gerai nufilmuota)
SESTAS POJUTIS (panasu i KITI, bet sie abu fimai vienas kita papildo)
IKAITAS (itemptas, idomus filmas, aktoriai puikiai vaidina)
MENESIENOS MYLIA (labai idomus fimas apie zmoniu jausmus, isgyvenimus, kai mirsta artimas zmogus)......
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. sausio 7 d. 10:10:21
"Skylė", "Drugio efektas".
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ai va, dar pamirsau ko gero geriausia matyta istorini filma "Quo vadis" tikrai puikus kaimynu lenku darbas. labai netradiciska pati situacija. nera apie joki viena heroju kaip jam sunku ir panasiai, suprantu, yra pagrindiniai ehrojai, bet nera per daug super isryskinama ta ju meile ar panasiai. labai dar geraai padaryta ta visa antika ir taip toliau. ir tirkai pasitaike ne tokiu siuolaikisku pasisakymu ar panasiai, aks suteikia siam filmui siokio tokio autentiskumo.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
"Requiem for a dream" labai geras, "Trainspotting" juokingas, "Vaikinai neverkia" labai meniskas, geru komediju apskritai nesuskaiciuociau (pvz. "Cheech and Chong's up in smoke", "Up in smoke", "Bruce almighty" (Briusas visagalis),
ooo Trainspotting; Requiem for a Dream; Up in smoke jiega filmai. yoac Up in smoke pasiilgau reiks paziureti kada
"Requiem for a dream" labai geras, "Trainspotting" juokingas, "Vaikinai neverkia" labai meniskas, geru komediju apskritai nesuskaiciuociau (pvz. "Cheech and Chong's up in smoke", "Up in smoke", "Bruce almighty" (Briusas visagalis), "Scary movie" (visos dalys) ir daug kitu...). Dar siaubo filmu man patinka be galo daug: "Skambutis" (abi dalys), "Resident evil" (irgi abi), "Namas ant vaiduokliu kalvos" ir daug kitu (nebeatsimenu). Ir apskritai labai patinka ivairus mistiniai bei psichologiniai filmai.
Man tai neišsemiamama tema
Pirmų pirmiausia mėgstamų mėgstamiausias - "Žalioji mylia". Toliau - devynios galybes filmų. Patiko "Priešas už vartų","Plonytė raudona linija","Gelbstint eilinį Rajeną", "Apollo 13","9-oji kuopa","Šių dienų apokalipsė","K-19","U-571" ir dar daug daug filmų karine tematika. Naglėčiau napminėti "Pianisto","Dievų Miško", "Velnio artimetikos"... Taip pat "Šaltasis kalnas" paliko neblogo filmo įspūdį.Iš lengvų ir nelengvų filmų galėčiau žiūrėti James Dean filmus (kurių lb mažai)...Taip pat dievinu "Straskį ir Hečą" už Oweną Wilsoną (į tokių nuostbių amerikoniškų komedijų tarpą įspraudžiu ir "zoolanderį" ). "Berniuko Gyvenimas" ir "Mano Gyvenimo žuvis" - tie filmai,kurie matyti daug kartų ir visad (yapč antrame) atrandu kažką,kas užkabina ilgam.
Romantiniai filmai kai buna atitinkama nuotaika taip pat nėra blogai,bet jų tiesiog nevardinsiu.
Apskritai,yra dar daug filmų,kuriuos galėčiau išvardinti nes juos mėgstu ir mielai žiūriu po kelioliką kartų,tiesiog ir tingiu ir dabar jie nėra ant mano liežuvio galo.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. spalio 25 d. 16:50:35
greiti ir isiute1,2dalis
lizi magvair filmas
Pats baisiausias filmas 1,2dalis
2007 m. spalio 16 d. 17:12:49
#penktasis elementas
#ultravioletas
#resident evil
#resident evil:apocalypse
#resident evil:extinction
#Eragonas.....
2007 m. rugpjūčio 30 d. 15:47:05
3.Filadelfija
2007 m. rugpjūčio 30 d. 15:46:34
1,Zalioji mylia
2007 m. rugpjūčio 30 d. 14:55:23
norėčiau pataisyt, ne Batland, o Bat Country, iš čia ir Avenged Sevenfold daina "Bat Country"
2007 m. rugpjūčio 30 d. 14:51:25
# Terminalas
# Malholando Kelias
# Gyvenimas yra gražus
# Andželos pelenai
# Riba
# Visuomenė prieš Larį Flintą
# Deguonis
# Kava ir Cigaretės
# Plačiai užmerktos akys
# Holivudas mirė
2007 m. rugpjūčio 30 d. 14:22:16
Amelija is Monmartro (tada ir pamilau tokius trenktokus filmus
Sokeja Tamsoje (Dieve, turbt niekada tiek nesu verkusi.)
Jausmu galia (regis, nuo tada nebegaliu gyventi be Michelio Gondry`io kurybos?...)
Miego Mokslas (siaubingai laukiau, Kalipedos kinuose taip ir neparode, o dvd atsirado tik po puses metu... Oi, nenuvyle
Gyvenimas yra grazus (nepaprasta.)
2007 m. sausio 17 d. 16:40:31
"Vilburas nori nusižudyti" - šiek tiek sarkastiškas filmas apie chronišką savižudį. Niūrūs Škotijos vaizdai. Ir dozė(man asmeniškai) nesveiko juokingumo, kokį gali sukleti chrniškas savižudis.
"Igbis išvažiuoja" - patiko aktoriaus vaidyba. Ir dar - taip pat yra tokio nesveiko sarkazmo,kuris mano akyse filmą paklia aukštai ir aukščiau.
"Kelias į pražūtį" - jei nesako Tomo Henkso,Jude Law ir Paul Newmann pavardės, nesako nieko įvertinimas kaip geriausio filmo apie gangestrius po "Krikštatėvio" - tada ir aš nieko nepasakysiu.
"Ties riba" - a) Cillian Muprhy yra geras b) Kažkeliakiek cinizmo? c)Pakankamai mielai žiūrimas, nes jame niūrūs Anglijos vaizdai, šiek tiek meilės, šiek tiek savižudžių ir šiek tiek juoko.
"Velniai" - baisuiausias filmas, bet ne dėlto,kad ten būtų tikrų velnių, bet dėl to,kad pasakoja apie nesveiką mergaitę ir jos brolį,kurie bando surasti kažką (namą,kiek atsimenu),kurį ta esveika mergaitė sudėdavo iš stiklo gabalėlių. Šiek tiek šokiruojantis ir kraupokas. Bet vertas dėmesio ir laiko.
2007 m. sausio 17 d. 12:11:49
Neseniai maciau pedro almodovaro "sugrizimas". Patiko. "Gyvenimas yra grazus" yra vienas is nerealiausiu filmu.
2007 m. sausio 17 d. 09:24:41
2. The Jacket (iškart susimąstai)
4. Dnevnoy Dozor (galėčiau žiūrėt net jei filme nebūtų prasmės ir žodžių, tik vaizdas)
5. Clockwork Orange (New School Skinheads)
6. AXX - Gyvenimo Obuolys (Kažkas per gero lietuviams)
2007 m. sausio 16 d. 23:56:30
#2 nuostabus protas -su rusel crowe.sujaudinantisfilmas..puikus siuzetas
#3 kauke - pats megstamiausias dzimo carey filmas.
#4 karibu piratai numirelio skrynia - graziai pastatytas,nemazai veiksmo,juokingas vietomis
#5 armagedonas-istrigo sis filmas nuo pat pirmo pamatymo
#6 godzila - irgi patiko nerealiai
#7 pearl harboras - ispudingas filmas
#8 Diena po rytojaus - padare ispudi efektai
#9 DOGMA-nereali komedija su gerais aktoriasi.ypac patiko dzejus ir jo kalbos kultura
#10 liko dar daugybe filmu kuriuos megstu...
2006 m. sausio 15 d. 09:37:18
2006 m. sausio 15 d. 09:36:29
DRUGIO EFEKTAS (geri aktoriai, filmo pagrindine mintis)
KITI (geras siuzetas, gerai nufilmuota)
SESTAS POJUTIS (panasu i KITI, bet sie abu fimai vienas kita papildo)
IKAITAS (itemptas, idomus filmas, aktoriai puikiai vaidina)
MENESIENOS MYLIA (labai idomus fimas apie zmoniu jausmus, isgyvenimus, kai mirsta artimas zmogus)......
2006 m. sausio 7 d. 10:10:21
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 7 d. 09:15:59
2006 m. sausio 6 d. 19:23:22
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 27 d. 15:50:25
2005 m. gruodžio 25 d. 18:39:23
ooo Trainspotting; Requiem for a Dream; Up in smoke
2005 m. gruodžio 25 d. 18:01:43
Pavyzdziui
"Requiem for a dream" labai geras, "Trainspotting" juokingas, "Vaikinai neverkia" labai meniskas, geru komediju apskritai nesuskaiciuociau (pvz. "Cheech and Chong's up in smoke", "Up in smoke", "Bruce almighty" (Briusas visagalis), "Scary movie" (visos dalys) ir daug kitu...). Dar siaubo filmu man patinka be galo daug: "Skambutis" (abi dalys), "Resident evil" (irgi abi), "Namas ant vaiduokliu kalvos" ir daug kitu (nebeatsimenu). Ir apskritai labai patinka ivairus mistiniai bei psichologiniai filmai.
2005 m. gruodžio 25 d. 17:15:36
Pirmų pirmiausia mėgstamų mėgstamiausias - "Žalioji mylia". Toliau - devynios galybes filmų. Patiko "Priešas už vartų","Plonytė raudona linija","Gelbstint eilinį Rajeną", "Apollo 13","9-oji kuopa","Šių dienų apokalipsė","K-19","U-571" ir dar daug daug filmų karine tematika. Naglėčiau napminėti "Pianisto","Dievų Miško", "Velnio artimetikos"... Taip pat "Šaltasis kalnas" paliko neblogo filmo įspūdį.Iš lengvų ir nelengvų filmų galėčiau žiūrėti James Dean filmus (kurių lb mažai)...Taip pat dievinu "Straskį ir Hečą" už Oweną Wilsoną (į tokių nuostbių amerikoniškų komedijų tarpą įspraudžiu ir "zoolanderį" ). "Berniuko Gyvenimas" ir "Mano Gyvenimo žuvis" - tie filmai,kurie matyti daug kartų ir visad (yapč antrame) atrandu kažką,kas užkabina ilgam.
Romantiniai filmai kai buna atitinkama nuotaika taip pat nėra blogai,bet jų tiesiog nevardinsiu.
Apskritai,yra dar daug filmų,kuriuos galėčiau išvardinti nes juos mėgstu ir mielai žiūriu po kelioliką kartų,tiesiog ir tingiu ir dabar jie nėra ant mano liežuvio galo.