Matthew Bellamy.
Jis labai jaunas, labai originalus, labai profesionalus, kupinas keisčiausių idėjų, kurias drąsiai įgybendina. milžiniškas kūrybis potencialas. ir svarbiausia, kad jau tarp 50 geriausių gitaristų. Ir daugybė erdėvs tobulėjimui.
kalbant apie žmones, grojančius profesionalią ir šiaip nerealią muziką tai pirmasis būtų vieno nuostabiausių vokalų, mano nuomone, savininkas Kurt Elling. pirmą sykį išgirdau "winelight" ir sėdėjau be žado. dabar man vienas mėgiamiausių vokalistų ir šiaip atlikėjų.
antrasis, gal kiek ir kvailokas pasirinkimas, bet tų talentų tiek daug, tad renkuosi ultra subjektyviai. Alex Turner. bičeliui dvidešimt dveji, o jau tokia super žvaigždė. ir neiškelta jokio timbalando ar panašiai. ir šiaip faktas, kad gitara pradėjo grot lyg ir 2004 šiek tiek stebina, žiūrint, ką jis išdarinėja dabar. dainų tekstai - apie puikiai suprantamus dalykus. bet prireikė šiek tiek laiko, kol supratau tų tekstų paprastumą. ir kol kas, manau, jis turi dar labai didelį potencialą. prireiks daug laiko, kol jis išsisems.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Du geriausi ... Geriausius, ir tik du, yra lb sunku ivardyti, jei isvis imanoma.
Na bet savuosius - kitas reikalas.
Kadangi as lietuvis, kadangi jis yra jis, ir ner ka labiau pridurti. Mamontovas.
(kazkaip neitiknamai, atrodo, bet ai...).
Tureti daug Savu atlikeju, kuriuos vertintum visapusiskai, kaip asmenybe (kas yra sunkiai imanoma, juk juos pazinti mazai kas turi galimybe), ir kaip atlikeja kazin ar galima.
Sunku toki ivardinti. Tas zmogus turi buti visiskai atsidaves muzikai. Gyventi ja.
Kandidatai butu: Cobain'as, Waters'as, Morrison'as, kazkiek Mercury'is, Tupac Amaru Shakur'as.
Is ju isskirciau Nirvanos lyderi ir 2pac'a. Du skirtingi muzikos tipai, du jauni talentai. Turbut dauguma pritars, kad vieni geriausiu savam stiliuje. Muzika, atliekama gitaromis yra gerai, ir dar grunge'as - pasaka. Come as You Are - geras pavyzdys. Bet asmeniskai man 2pac'as yra artimesnis, pradejau as nuo tokios muzikos, ir daznai tebesiklausau, manau, kad jo muzika as labiau suprantu, turiu omeny, tai kad as labiau suprantu(as taip galvoju) is kur jo kuryba radosi, kas buvo jos ikvepejas. Aplomai, jis man labiau saviakas, paprastai pasakius. Todel, antras atlikejas pelnytai yra 2pac (Tupac Amaru Shakur).
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 1 d. 13:43:34
2008 m. rugpjūčio 1 d. 12:17:04
2008 m. rugpjūčio 1 d. 12:14:36
Fredy Mercury Ir Kurt Cobain - abu mirę
visiskai,pritariu.
2008 m. rugpjūčio 1 d. 11:59:27
2008 m. rugpjūčio 1 d. 11:47:19
2008 m. gegužės 25 d. 18:33:36
Jis labai jaunas, labai originalus, labai profesionalus, kupinas keisčiausių idėjų, kurias drąsiai įgybendina. milžiniškas kūrybis potencialas. ir svarbiausia, kad jau tarp 50 geriausių gitaristų. Ir daugybė erdėvs tobulėjimui.
Trent Reznor
Kulto objektas.
2008 m. gegužės 6 d. 15:49:19
2008 m. gegužės 6 d. 15:35:30
antrasis, gal kiek ir kvailokas pasirinkimas, bet tų talentų tiek daug, tad renkuosi ultra subjektyviai. Alex Turner. bičeliui dvidešimt dveji, o jau tokia super žvaigždė. ir neiškelta jokio timbalando ar panašiai. ir šiaip faktas, kad gitara pradėjo grot lyg ir 2004 šiek tiek stebina, žiūrint, ką jis išdarinėja dabar. dainų tekstai - apie puikiai suprantamus dalykus. bet prireikė šiek tiek laiko, kol supratau tų tekstų paprastumą. ir kol kas, manau, jis turi dar labai didelį potencialą. prireiks daug laiko, kol jis išsisems.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gegužės 6 d. 02:33:36
2007 m. gegužės 28 d. 22:38:42
2007 m. gegužės 24 d. 01:28:57
Fredis Merkuris, nes balsu jam prilygsta tik RW
prilygsta? nei iš tolo.
2007 m. gegužės 24 d. 01:18:29
2007 m. sausio 1 d. 15:17:49
2006 m. gruodžio 28 d. 02:07:50
maiklas jaksonas
abu skirtingai talentingi. vienas geliu vaikas, kitas beprotis. talentai turi buti nesveiki ir tas yra gerai
2006 m. gruodžio 28 d. 00:50:48
Vangelis- tikras New Age muzikos genijus, nuostabus kompozitorius.
Andrea Bocelli- žavingas, stiprus balsas.
2006 m. gruodžio 25 d. 12:27:06
2006 m. gruodžio 24 d. 23:54:39
Andrius Mamontovas: visad išliko ištikimas savo minoriniam stiliui.
maniau cia kalbama apie pasaulinius talentus..
2006 m. gruodžio 24 d. 22:05:47
2006 m. gruodžio 24 d. 21:46:41
Na bet savuosius - kitas reikalas.
Kadangi as lietuvis, kadangi jis yra jis, ir ner ka labiau pridurti. Mamontovas.
(kazkaip neitiknamai, atrodo, bet ai...).
Tureti daug Savu atlikeju, kuriuos vertintum visapusiskai, kaip asmenybe (kas yra sunkiai imanoma, juk juos pazinti mazai kas turi galimybe), ir kaip atlikeja kazin ar galima.
Sunku toki ivardinti. Tas zmogus turi buti visiskai atsidaves muzikai. Gyventi ja.
Kandidatai butu: Cobain'as, Waters'as, Morrison'as, kazkiek Mercury'is, Tupac Amaru Shakur'as.
Is ju isskirciau Nirvanos lyderi ir 2pac'a. Du skirtingi muzikos tipai, du jauni talentai. Turbut dauguma pritars, kad vieni geriausiu savam stiliuje. Muzika, atliekama gitaromis yra gerai, ir dar grunge'as - pasaka. Come as You Are - geras pavyzdys. Bet asmeniskai man 2pac'as yra artimesnis, pradejau as nuo tokios muzikos, ir daznai tebesiklausau, manau, kad jo muzika as labiau suprantu, turiu omeny, tai kad as labiau suprantu(as taip galvoju) is kur jo kuryba radosi, kas buvo jos ikvepejas. Aplomai, jis man labiau saviakas, paprastai pasakius. Todel, antras atlikejas pelnytai yra 2pac (Tupac Amaru Shakur).
2006 m. gruodžio 24 d. 21:05:30