crush rašė: Darren Hayes>>>nes 1. turi labai gražų balsą, jo malonu klausytis ne tik dainuojančio
2. pats kuria savo dainas
3. Nevartoja narkotikų, svaigalų, nerūko; yra sveikos mitybos šalininkas
4. turi gerą humoro jausmą, dažnai pasišaipo ir iš savęs
5. daug dėmesio skiria savo gerbėjams
Depeche mode>>nereali muzika...
kitaip tariant dar viena prasmes neturinti tema, kuri kurta matyt nepagalvojus kad sunku ivertinti tik du. man patinka SlipKnot`u vokalistas, bet balsas jo pusetians ir as nesakysiu kad jis talentingesnis uz luciano pavaroti, nors pastarasis man amziau patinka. man patinka Cobain`as, bet as nesakau, kad aps ji talento daugiau kaip pas Vanesa Mae... as dievinu joey jordisona, bet nesakau, kad jis geresnis uz tirka talenta betovena. viena yra aks patinka, kita, kas tikrai turi talenta...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Darren Hayes>>>nes 1. turi labai gražų balsą, jo malonu klausytis ne tik dainuojančio
Jimi Hendrix - mano manymu, vienas is geriausiu kada nors pasaulyje gyvenanciu gitaristu.
Elvis Presley - tikrojo rock'n'rolo pradininkas. jo balsas ir judesiai nepakartojami.
neysiwajzduoju! bet pirmas y galwa showe james hetfield... zhinau kad yra daugybe kitu uzh jy geriau muzikuojanchiu, bet man jis nerealus gitara groja, bugnus musha, unreal pajsho ir shejp protingaj ir ish shirdies shneka.... krc... o antras...nzn gal joe satriani, arba axl rose, freddie mercury... man kazhkajp sunku ik du ishskirt...
1. Marilyn Manson!!!
2. hmm.... net nezinau..... mastau.... gal curt cobain?
o kodel nei pati gerai nenutuokiu
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Visų pirma - Paul McCartney ir antra - Elvis Presley. Manau paaiškinimų nereikia. Nors iš esmės rašau ne dėl jų naudos ir indelio į muzikinę kultūrą, labiau 'nuo širdies'.
atradau dar viena talentinga grupe. nzn, gal jums pasirodys ir neverta, bet siaip isrenku ja netodel kad ju grazus balsai. tai turetu buti Nirvana ir Explited . galvokit ka norit, bet as taip kazkodel pamaciau juose kazka, jie bent atsidave ir tikrai nuosirdziai viskad eda i kuryba.
nemanau, kad talentas yra butent grozyje. grazus balsas - tai ne talentas, talentas - kaip tu ji isdirbes naudoji ir kiek su juo ssugebi padaryti, kiek visko moki pateikti vienoje vietoje, kad butu idomu, nebanalu ir siaip atrodytu nekomerciskai
gal as klystu..?
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:08:05
Darren Hayes>>>nes 1. turi labai gražų balsą, jo malonu klausytis ne tik dainuojančio
Tą patį galiu pasakyti apie Andrių Mamontovą.
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:58:19
zentai &co
kitaip tariant dar viena prasmes neturinti tema, kuri kurta matyt nepagalvojus kad sunku ivertinti tik du. man patinka SlipKnot`u vokalistas, bet balsas jo pusetians ir as nesakysiu kad jis talentingesnis uz luciano pavaroti, nors pastarasis man amziau patinka. man patinka Cobain`as, bet as nesakau, kad aps ji talento daugiau kaip pas Vanesa Mae... as dievinu joey jordisona, bet nesakau, kad jis geresnis uz tirka talenta betovena. viena yra aks patinka, kita, kas tikrai turi talenta...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:50:54
2005 m. rugpjūčio 30 d. 18:17:58
Qourton. Nusipelnęs asmuo muzikoje ir tiek.
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:02:12
Elvis Presley - tikrojo rock'n'rolo pradininkas. jo balsas ir judesiai nepakartojami.
2005 m. rugpjūčio 30 d. 07:48:56
2005 m. rugpjūčio 30 d. 07:47:31
ir RW gal..nes jis zavingas
2005 m. rugpjūčio 30 d. 07:42:02
2005 m. rugpjūčio 30 d. 07:03:32
Kirk Hammet. Groja dieviškai
2005 m. rugpjūčio 27 d. 20:41:08
2005 m. rugpjūčio 27 d. 20:40:42
2005 m. rugpjūčio 17 d. 18:38:15
2. hmm.... net nezinau..... mastau.... gal curt cobain?
o kodel nei pati gerai nenutuokiu
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 17 d. 12:54:47
Fredy Mercury - jis tiesiog nerealus
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:02:16
2005 m. rugpjūčio 16 d. 16:55:07
2005 m. rugpjūčio 13 d. 08:38:09
nemanau, kad talentas yra butent grozyje. grazus balsas - tai ne talentas, talentas - kaip tu ji isdirbes naudoji ir kiek su juo ssugebi padaryti, kiek visko moki pateikti vienoje vietoje, kad butu idomu, nebanalu ir siaip atrodytu nekomerciskai
gal as klystu..?
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:03:27
Fredis Merkuris, nes balsu jam prilygsta tik RW, o ir balsu ir muzika neteko matyti
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:51:04
2005 m. rugpjūčio 11 d. 20:38:30
foO Fighters - nes jie geri
2005 m. rugpjūčio 11 d. 20:28:19