et koks skirtumas forsams ne forsams. veikia mus vienodai. drugsai visi neziuri i tavo style'a. nu kaip nori. tik pasiuliau. o tai tu jau cia rimtai hera nori bandyt? ar sirke geriau .. :}
Iron_Meal, jei kalbejai apie isvaizda, ar nevertetu pastebeti, ,kad Kurtas mire heroiną vartojes ne taip ilgai, kaip Courtney, kuri jį pergyveno (metais). Nors žinoma, ne visi tokie jau baisūs.(vėlgi-pavyzdys su A.Kiedžiu)
apie heroino poveikį žinau tik, kad žmogų apima euforija, ir kad prie šio narkotiko priprantama jei ne po 1, tai po 2 ar 3 dozės - tikrai. Tad nepatariu Tamstoms su juo susidėti, nors tai ir ne mano reikalas
Iron_Meal rašė: O beje... Curtney Love dar nieko nepasako, pazek i Cobaina - jis irgi heroina vartojo... Paziurek i Layne'i ne visi tokie jau bjaurus...
Cobainas iš esmės nuo narkotikų ir mirė...
Narkotikai lieka narkotikais. Pasaulyje per daug nelaimingai pasibaigusių žmonių gyvenimų narkotikų dėka, todėl savuoju aš nerizikuosiu. Kam to reikia? Kad nuo silpnesnių "ratų" pereitum prie stipresnių ir taip palaipsniui taptum gyvu lavonu? Per daug myliu savo artimuosius, save ir savo ateitį, kad taip elgčiausi.
Ech, tas naivumas... "Pabandysiu tik kartą kitą..." Juokinga. Juk beveik visi esami ir buvę narkomanai sako tą patį... Vėliau nebelieka net malonumo, nieko- tuštuma, išskyrus nuolatinę mintį galvoje "kur gauti dozę?". Norite tokio gyvenimo- pirmyn.
Jo ratai - extazy. Šiaip vartojau tik du kartus, pati savo noru. Pirmas kartas buvo toks.. Na pasibaigus poveikiu pyktis ant viso pasaulio kokį pusvalandį, tada imi dar vieną ir jau gerai. Šaiip tai nėra stiprus narkotikas (aišku, sakysit, vis tiek narkotikas), padeda atsipalaiduoti, kai turi problemų (jūs teisūs tai nėra išeitis). Ir šiaip tada norisi geros tokios šokių muzikos, tokio transo ir garsiai. norisi šokti ir judėti, arba gulėti ir matyti vaizdus... Na tai nėra taip jau ir siaubinga, kaip jums atrodo.
ratai yra extacy ar kaip ten.Shadow,nesu tavo tevas,bet kai pamatysiu tave kur nors,patikek,tikrai prieisiu ir gausi i uzpakali.atsipeikek,tu jau vien apie juos kalbi kaip pripratus.paskaicius tavo siandienini dienorasti tai ryskiai matosi.neskaudink aplinkiniu....
ir kas cia visiems su tais narkotikais....
ShadowOfDeath rašė: Neskaičiau aš čia visko, apie ką kalbėta, bet, manau, kad heroinas yra tooks šlamtas, kad gali taaip suėsti savo gyvenimą... Geriau užsimesk ratų, nei priprasi, ir sukabins gerai : )))), nors dar žiūrint kokius.
Iron_Meal, ten kur aprašei tai man panašu į žolės poveikį, kai vienas pažystamas vos iš penkto aukšto apsirūkęs neiššoko. Parūkius žolės, emocijos sukyla labai.
enigmatic, rimtai nepriprantama, nes jų niekas ištisai nevartoja. Bandžiau
Iron_Meal rašė: Kaliosai man asocijuojasi su forsais ir marozais visokiais... Hrrr... Maciau ju poveiki, debiliskas kazkoks, haliucinacijos, vos is balkono neisoko pazystamas... Hmmm... Purtosi visas... Vaizdas panasus lyg nuejus i koki beprotnami...
tai vat tokį vaizdą, tik kelissyk didesnį, matys ir tave supantys žmonės. todėl nustok apie tai galvoti.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 1 d. 09:23:25
2005 m. rugpjūčio 1 d. 08:45:55
2005 m. rugpjūčio 1 d. 08:08:51
2005 m. rugpjūčio 1 d. 08:05:18
2005 m. rugpjūčio 1 d. 07:52:07
o man siaip geriausia tai yra zolyte !! wooohhooo:}}}
ShadowOfDeath - as manau ir kad prie ratu nepriprantama. tu prie ju nepriprasi o ziurek jau ir gaidzio reiks.. :}]siaip reik kontroliuot. :}}
2005 m. liepos 30 d. 09:11:20
apie heroino poveikį žinau tik, kad žmogų apima euforija, ir kad prie šio narkotiko priprantama jei ne po 1, tai po 2 ar 3 dozės - tikrai. Tad nepatariu Tamstoms su juo susidėti, nors tai ir ne mano reikalas
2005 m. liepos 30 d. 08:51:06
2005 m. liepos 30 d. 08:33:26
O beje... Curtney Love dar nieko nepasako, pazek i Cobaina - jis irgi heroina vartojo... Paziurek i Layne'i ne visi tokie jau bjaurus...
Cobainas iš esmės nuo narkotikų ir mirė...
2005 m. liepos 30 d. 08:28:57
2005 m. liepos 29 d. 22:06:34
2005 m. liepos 29 d. 22:00:17
2005 m. liepos 29 d. 21:54:46
Ech, tas naivumas... "Pabandysiu tik kartą kitą..." Juokinga. Juk beveik visi esami ir buvę narkomanai sako tą patį... Vėliau nebelieka net malonumo, nieko- tuštuma, išskyrus nuolatinę mintį galvoje "kur gauti dozę?". Norite tokio gyvenimo- pirmyn.
2005 m. liepos 29 d. 21:42:50
2005 m. liepos 29 d. 21:32:29
ir kas cia visiems su tais narkotikais....
2005 m. liepos 29 d. 21:23:41
2005 m. liepos 29 d. 21:23:16
2005 m. liepos 29 d. 21:22:48
2005 m. liepos 29 d. 21:21:29
Neskaičiau aš čia visko, apie ką kalbėta, bet, manau, kad heroinas yra tooks šlamtas, kad gali taaip suėsti savo gyvenimą... Geriau užsimesk ratų, nei priprasi, ir sukabins gerai : )))), nors dar žiūrint kokius.
kodel tu taip kalbi?
2005 m. liepos 29 d. 21:19:23
enigmatic, rimtai nepriprantama, nes jų niekas ištisai nevartoja. Bandžiau
2005 m. liepos 29 d. 21:17:08
Kaliosai man asocijuojasi su forsais ir marozais visokiais... Hrrr... Maciau ju poveiki, debiliskas kazkoks, haliucinacijos, vos is balkono neisoko pazystamas... Hmmm... Purtosi visas... Vaizdas panasus lyg nuejus i koki beprotnami...
tai vat tokį vaizdą, tik kelissyk didesnį, matys ir tave supantys žmonės. todėl nustok apie tai galvoti.