pedator, kalbi kaip blackeris, kuriam viskas išskyrus juodžiausią metalą yra ne muzika, o komercija(tas žodis tai jau įkyrėjęs iki gyvo kaulo, nes mažai kas supranta, kad be komercijos muzika yra neįmanoma). Arba tu visai nesupranti muzikos, arba apsimeti labai kietu.
_aaJJaa_, dėl Britney Spears irgi eina iš proto visas pasalis. Tai kas iš to? Manau būtų pardavę daug kopijų, jeigu dainas būtų parašę su meile, o ne su totalia komercija. Visos dainos tokios mechaninės, tokios dirbtinės.
manau, kad jis yra vertinamas su pagrindu, nes i ji idetai labai daug darbo ir defu meiles muzikai. komercija? muzikantu budamas be komercijos neisgyvensi, nebent nori sedet laisves alejoj ir rinkt centus! sakai banalus zodziai? keista, ar yra labai daug dainu apie isterija? visos sio albumo dainos buvo tokios, kurios to meto zmones tikrai veztu, ir jos puikiai atliko savo darba. Del hysterios is proto ejo visas pasaulis ir tai yra nenugincytinas faktas.
o tu pedator tiesiog VAIDINI RADIKALA, nors is tikro tiesiog nori pazaist ir panervuoti tokius zmones kaip panele DefLeppard. yar tik viena beda, YOUR SHOW IS SO BORING, TAHT IT MAKES ME SICK!
Tai albumas, su kurio Def Leppard galutinai parsidavė. Šlykštus elektroniniai garsai, vėžį varantis bugnų skambesys, absoliučiai banalūs dainų žodžiai. Visos dainos - absoliuti komercija, jose nėra nė trupučio sielos.
Manau, kad "Hysteria" yra vienas geriausiu albumu muzikos istorijoje. Brandintas kelerius metus, pagaliau jis pasieke nepaprastai didelia verte. Neiprastas tais laikais skambesys pritrauke klausytoju ausi ir atneshe Def Leppard pasauline shlove. Albume yra viskas ko reikia puikiam pramoginiam albumui - puikios balades ir vezhanchios dainos. Tai buvo Def Leppard'u laikai. Shis albumas man yra pats megstamiausias ish visu albumu, nes jame nera nei vienos prastos dainos, viskas nepaprastai sustyguota, nuo pradzios iki pabaigos, nereali daina seka viena paskui kita. Tik tokie puikus muzikantai kaip Def Leppard galejo pasiekti toki rezultata - nepaprastu vienas kito supratimu, elektriniu gitaru suderinimu, puikiu vokalu ir mushamaisiais. Nedaug tokiu albumu buvo istorijoje, ir esu tikra, kad daugiau ir nebebus. "Hysteria" - nuostabus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 30 d. 16:30:34
2005 m. liepos 30 d. 16:10:08
2005 m. liepos 30 d. 16:04:00
o tu pedator tiesiog VAIDINI RADIKALA, nors is tikro tiesiog nori pazaist ir panervuoti tokius zmones kaip panele DefLeppard. yar tik viena beda, YOUR SHOW IS SO BORING, TAHT IT MAKES ME SICK!
2005 m. liepos 30 d. 15:49:22
2005 m. liepos 30 d. 15:32:53
2005 m. liepos 30 d. 15:22:35