kalipse rašė: Cia yra nesibaigIAnti kova...Oldies,ar siu laiku muzika... ???? Oldies myletojai-stums and siu laiku muzikos,o siu laiku muzikos myletojai-stums and oldies...
Šis vaisingas apibendrinimas turi vieną trūkumą - nesu "šių laikų muzikos mylėtojas", esu apskritai muzikos mylėtojas ir man patinka tiek Štrausas, tiek Deep Purple, tiek Kasabian, ir nušaukit, jei po dvidešimties metų nesugebėsiu ateities muzikoje rasti, ko nors, kas man patiktų. Tarp kitko, mano mėgstamiausia grupė kaip tik yra iš 7-8 dešimtmečio, prašom.
O kalbant apie Krawitzą ir Nirvaną, neslėpkim, kad savo įtaką ir respektuko taškus jie susikrovė jau dešimtame dešimtmetyje, kurį labiau ir simbolizuoja. Čia tik patikslinu, jei jau dešimtmečiais skirstom.
Nebūtina stumt. Tiek šiais laikais, tiek seniau buvo mėšlo. Skirtumas tas, kad seniau žmonės labiau stengdavosi kurti muziką. Šiuolaikinio roko grupės yra supanašėję, joms trūksta originalumo. 90's rokas, gal ir ne pats geriausias dešimtmetis, bet tuo metu buvo tokios grupės kaip: Dire Straits, Nirvana, Guns And Roses, Leny Krawitz, RHCP, Tom Petty and the Heartbreakers...
Pats pirmenybę teikiu 70-80's rokui, bet yra ir šiais laikais galima rast roko grupių išsiskiriančių iš masės. Pavyzdžiui: Airbourne...
Cia yra nesibaigenti kova...Oldies,ar siu laiku muzika... ???? Oldies myletojai-stums and siu laiku muzikos,o siu laiku muzikos myletojai-stums and oldies...
Pazistu_Mykola rašė: Ir dar, čia visiems ROKASJĖJĖJĖOLDIESCAMONBABY gerbėjams aktualu, tas dešimtmetis buvo \"ala šiuolaikinės\" muzikos šaknys.
Aš taip manau apie visus iš eilės dešimtmečius iki devyniasdešimtųjų. Nuo J. Morisono, Morrisey, Bowie ir kitu fanu armiju vemti vercia. Aštuoniasdešimtųjų pėdikų hair-metal, KISS'ai tegu ... ghm ... džiaugiasi savimi. Ankstesni dešimtmečiai suformavo tai, kaip atrodo muzikos pirkėjai karštuose taškuose kaip Londonas. Jų reikalas tuo džiaugtis, mano raukyti nosį.
Sutinku su tava nuomone Pazystu_Mykola pagal 90's madas mažiau žmonių koreguos savo drabužines.
Sutinku su temos autoriumi. Man tas laikotarpis apskritai mažiausiai patinka - dėl šukuosenų, aprangos stiliaus, muzikos, bendros atmosferos. Suprantu, kad jis nebuvo vienalytis, bet toks mano vaizdas.
Banaliau turbūt pasakyt neįmanoma, tačiau kiekvienas laikotarpis turėjo savo gerų grupių, tačiau devintas dešimtmetis jų, kalbant apie mainstrymą, turėjo mažiausiai iš prieš tai buvusių, klausimas dar ar nepralenkė jo ir vėlesni. Piką pasiekė elektriniai būgnai - vienas nemėgstamiausių instrumentų apskritai. Ir dar, čia visiems ROKASJĖJĖJĖOLDIESCAMONBABY gerbėjams aktualu, tas dešimtmetis buvo \"ala šiuolaikinės\" muzikos šaknys.
Žinoma, buvo ir nemažai teigiamų dalykų - pogrindyje pradėjo formuotis įdomios grupės ir rūšys, atsirado GnR ir pan.
Užbaigdamas pridedu brandų vėlyvųjų 80\'s kūrinį https://www.youtube.com/watch?v=XZ5TajZYW 6Y
O kalbant apie šiuolaikinę muziką, reikia prisiminti, kad ji neapsiriboja tuo ką groja TV ar Radijas, kaip būdavo anksčiau. Šiuolaikinė muzika matuojama milijonais gigabaitų, ne viską galima vienam žmogui surankioti, reikia įdėti pastangų mainais į daug lengvesnę prieigą, tačiau kai kurie mano, jog ne, geriau klausysiuosi Smokie ir stumsiu ant šių laikų muzikos.
aha, kažkada rokas buvo populiarioji muzika. iš to tikriausiai ir atsiranda požiūris, kad dabartinė muzika šlamštas.
viską nulėmė besivystančios technologijos, manau. kaip kalipse minėjo, iki 1994, sutinku. maždaug nuo tada technologijos ėmė vystytis ne metais, o mėnesiais ir dar greičiau. tikrieji kūrėjai niekad nenorėjo sekti kažkieno pavyzdžiu, ir tai liečia ne vien muzikos kūrėjus, bet ir technikos (technologijų) kūrėjus, visko kito... taip ir visa muzika įvairėjo iki pat dabar, įskaitant ir visus neigiamus dalykus...
čia įkišu black tambourine (grupė iširusi dar iki 1994...) gabalą "i was wrong".
DefLeppard rašė: Man ashtuoniasdeshimtuju-devyniasdeshimtuju rokas yra pats geriausias. Tai buvo roko olimpo metai. Man jis nepaprastai patinka ir sudaro 70% mano klausomos muzikos. Nors jis ir pramoginis, bet jis man labiausiai patinka. Ypatingai tu laiku muzika pagyvino ivesti nauji instrumentai, o ne tik gitaros ir bugnai, kaip buvo ankschiau. Mazhdaug 1994-aisiais rokas mire. 80's - geriausi ir dekingiausi metai rokui.
Sutinku su tavo nuomone.Mano nuomone,yra beveik tokia pati.Tik man pats geriausias rock'as yra 70s ir 80's.O 90's-early...Iki kokiu 94 ar 95...As uzaugau su oldies-senienom.Ir kitokios muzikos,saves TIKRAI neisivaizduoju klausantis...NEGALIU PAKEST siu laiku ala "muzikos",ir visokio klubiniu su bumcikais ir ypac ruskiu-FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! !!!!!!!!!!!! Nu zinoma,yra labai maza dalis issimciu DDDDDDDDDDDDDDDDD Bet jos yra tik kelios.OLDIES FOREVER AND EVER THE BEST OF THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cia kiek suprantu tie kas varo ant tu laiku roko lygina klasikini rock su alternatyviu(gal ir klystu).. o tai jau yra nesamone... isvis nereik lygint atlikeju vienu ar kitu atzvilgiu... kaip ir daug kas sake, visuose desimtmeciuose buvo ir sudo ir geros muzikos, mados keites (kaip ir dbr), poziuris i muzika keites...
ir nbzn kaip pabaiga parasyt
Šiaip, kiekvienas laikotarpis (nenorėčiau skirstyt dešimtmečiais) turėjo savas išraiškos priemones ir pvz. užsiciklinimas ties kokiais nors metais man daugiau pasako apie patį komentuojantį, nei apie jo bandymą priskirt save prie tariamo to laikotarpio muzikos išmanymo. Labai keista, kai žmogus iš viso dešimtmečio muzikos sugeba išskirt tik vieną dvi grupes, arba išvis kalba apie kažkokius tai išsityčiojimus iš roko. Jo major, tų grupių šimtai, tik spėk atradinėt naujas žemes.
Matau, kad niekas nepaminejo tokios grupes kaip Joy Division... O gaila. Si, 1977-1980 gyvavusi grupe is esmes suformavo savita stiliu, is kurio veliau issirutuliojo visokie goth rock'ai ir pan.... Ju itakoje veliau grojo tokios grupes, kaip The Cure, Sisters Of Mercy, Bauhaus....
Anyway- praktiskai niekas nezino gotikines muzikos saknu. Uztai dazniausiai mano, kad viskas prasidejo nuo visokiu susiktu HIM ir vimdanciu Mansonu....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. rugsėjo 10 d. 00:01:59
Cia yra nesibaigIAnti kova...Oldies,ar siu laiku muzika... ???? Oldies myletojai-stums and siu laiku muzikos,o siu laiku muzikos myletojai-stums and oldies...
O kalbant apie Krawitzą ir Nirvaną, neslėpkim, kad savo įtaką ir respektuko taškus jie susikrovė jau dešimtame dešimtmetyje, kurį labiau ir simbolizuoja. Čia tik patikslinu, jei jau dešimtmečiais skirstom.
2011 m. rugsėjo 8 d. 23:26:01
Pats pirmenybę teikiu 70-80's rokui, bet yra ir šiais laikais galima rast roko grupių išsiskiriančių iš masės. Pavyzdžiui: Airbourne...
2011 m. rugsėjo 8 d. 19:52:21
2011 m. rugsėjo 8 d. 12:25:00
Ir dar, čia visiems ROKASJĖJĖJĖOLDIESCAMONBABY gerbėjams aktualu, tas dešimtmetis buvo \"ala šiuolaikinės\" muzikos šaknys.
Aš taip manau apie visus iš eilės dešimtmečius iki devyniasdešimtųjų. Nuo J. Morisono, Morrisey, Bowie ir kitu fanu armiju vemti vercia. Aštuoniasdešimtųjų pėdikų hair-metal, KISS'ai tegu ... ghm ... džiaugiasi savimi. Ankstesni dešimtmečiai suformavo tai, kaip atrodo muzikos pirkėjai karštuose taškuose kaip Londonas. Jų reikalas tuo džiaugtis, mano raukyti nosį.
Sutinku su tava nuomone Pazystu_Mykola pagal 90's madas mažiau žmonių koreguos savo drabužines.
2011 m. rugsėjo 8 d. 10:19:04
Banaliau turbūt pasakyt neįmanoma, tačiau kiekvienas laikotarpis turėjo savo gerų grupių, tačiau devintas dešimtmetis jų, kalbant apie mainstrymą, turėjo mažiausiai iš prieš tai buvusių, klausimas dar ar nepralenkė jo ir vėlesni. Piką pasiekė elektriniai būgnai - vienas nemėgstamiausių instrumentų apskritai. Ir dar, čia visiems ROKASJĖJĖJĖOLDIESCAMONBABY gerbėjams aktualu, tas dešimtmetis buvo \"ala šiuolaikinės\" muzikos šaknys.
Žinoma, buvo ir nemažai teigiamų dalykų - pogrindyje pradėjo formuotis įdomios grupės ir rūšys, atsirado GnR ir pan.
Užbaigdamas pridedu brandų vėlyvųjų 80\'s kūrinį https://www.youtube.com/watch?v=XZ5TajZYW 6Y
O kalbant apie šiuolaikinę muziką, reikia prisiminti, kad ji neapsiriboja tuo ką groja TV ar Radijas, kaip būdavo anksčiau. Šiuolaikinė muzika matuojama milijonais gigabaitų, ne viską galima vienam žmogui surankioti, reikia įdėti pastangų mainais į daug lengvesnę prieigą, tačiau kai kurie mano, jog ne, geriau klausysiuosi Smokie ir stumsiu ant šių laikų muzikos.
2011 m. rugsėjo 8 d. 00:28:46
viską nulėmė besivystančios technologijos, manau. kaip kalipse minėjo, iki 1994, sutinku. maždaug nuo tada technologijos ėmė vystytis ne metais, o mėnesiais ir dar greičiau. tikrieji kūrėjai niekad nenorėjo sekti kažkieno pavyzdžiu, ir tai liečia ne vien muzikos kūrėjus, bet ir technikos (technologijų) kūrėjus, visko kito... taip ir visa muzika įvairėjo iki pat dabar, įskaitant ir visus neigiamus dalykus...
čia įkišu black tambourine (grupė iširusi dar iki 1994...) gabalą "i was wrong".
https://www.youtube.com/watch?v=k...featu re=related
2011 m. rugsėjo 7 d. 01:25:58
Buvo 70's, 80's, 90's ir kiti, praejo. Kas kam geriau, laisve gi rinktis. Bet nesutinku kad nera geros roko muzikos like.
2011 m. rugsėjo 7 d. 01:16:52
Man ashtuoniasdeshimtuju-devyniasdeshimtuju rokas yra pats geriausias. Tai buvo roko olimpo metai. Man jis nepaprastai patinka ir sudaro 70% mano klausomos muzikos. Nors jis ir pramoginis, bet jis man labiausiai patinka. Ypatingai tu laiku muzika pagyvino ivesti nauji instrumentai, o ne tik gitaros ir bugnai, kaip buvo ankschiau. Mazhdaug 1994-aisiais rokas mire. 80's - geriausi ir dekingiausi metai rokui.
Sutinku su tavo nuomone.Mano nuomone,yra beveik tokia pati.Tik man pats geriausias rock'as yra 70s ir 80's.O 90's-early...Iki kokiu 94 ar 95...As uzaugau su oldies-senienom.Ir kitokios muzikos,saves TIKRAI neisivaizduoju klausantis...NEGALIU PAKEST siu laiku ala "muzikos",ir visokio klubiniu su bumcikais ir ypac ruskiu-FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! !!!!!!!!!!!! Nu zinoma,yra labai maza dalis issimciu
2006 m. balandžio 1 d. 19:44:26
blondie rokas?!?! jo jo, ypac heart of glass ar kokia denis
2006 m. kovo 31 d. 22:04:13
sena ir knisa. tokie tie 80ieji...
2006 m. kovo 31 d. 20:20:08
2006 m. kovo 29 d. 15:05:39
2006 m. kovo 28 d. 02:59:13
butu smagu isgirsti kai kurias dainas be zudanciu sintezatoriu(nebent velgi jie dainoj graziai skamba,o taip buna).....
2006 m. kovo 25 d. 13:22:23
ir nbzn kaip pabaiga parasyt
2006 m. kovo 22 d. 19:55:05
2006 m. vasario 14 d. 11:57:05
Anyway- praktiskai niekas nezino gotikines muzikos saknu. Uztai dazniausiai mano, kad viskas prasidejo nuo visokiu susiktu HIM ir vimdanciu Mansonu....
2006 m. vasario 14 d. 11:14:07
Pati geriausia sio laikmecio grupe tai Kiss ir The Sweet tai dvi legendines to meto roko grupes.
aha, tik kad ir Kiss ir The Sweet susikure in early 70's
2006 m. vasario 14 d. 10:33:28
2006 m. vasario 14 d. 10:09:39
2006 m. vasario 14 d. 10:04:36