Visu pirma,kiekvienas desimtmetis turejo visisko shudo,net ,mano manymu,pats geriausias(grubiai paemus mazdaug nuo 65-uju iki 80-uju),tad gal nereiketu kelti virsun ir absoliuciai viso 70's rocko.
Vis del to,beveik pritariu.Sakyt,kad visas buvo meslas yra nesamone,taciau problema-80's soundas net labai geras dainas kazkiek apgadino...tiesa,kai kur man tai netgi labai patinka(geriausias pavyzdys turbut Roxy Music-Avalon),bet butu smagu isgirsti kai kurias dainas be zudanciu sintezatoriu(nebent velgi jie dainoj graziai skamba,o taip buna).....
Dar 80's blogai ne tik tuo,kad atsirado pudeliu metalas(kurio as labai nuosirdziai nekenciu,atsiprasau,myletojai,bet,rodos, grupiu nariam svarbiau buvo pasidulkint,negu kurt),bet ir mano mylimi atlikejai ir grupes kazkiek paklydo kelyje...Bowie,Queen,Dylan...
P.S.Atsiprasau,jei kartas nesuprasit mano nerisliu blevyzgalioniu....
na kategoriskai vemt nevercia, neziurint i klipa tai man kai popsas toks skamba, geriau nei siuolaikinis hip hopas ar popsas as techno, bet jei jau klausom roka, tai klausom normalu o ne parodijas... aisq nesakau ten canibal corpse, sklip not ir visi kiti reksniai irgi nemaziau vimdo, turbut dar ir zymiai daugiau...
na nesiremiant stereotipais galime izvelgti 80's roke kazka gero, pradejo kuryba ir u2 ir rem, taciau tai manau visiskai nesusietina su tu laiku muzikos stilium. as asmeniskai jo nemegstu. Vien del to kad labai jau ne tik muzika ten buvo visas tas paradas. tarkim grupe kiss? kiek ten busta burbolo buvo apie ju liezuvius ir grimus. O juk realiai jie ten nieko gero nesukure, keleta albumu, is vis man net nei viena ju daina neistrigus tik zinau kad garsiai rekavo ir maives ten scenoj. Realiai net ir geriausios to laiko grupes man visiskai nepatinka, nei europe, nei van halen, nei bon jovi, nei kiss, nei aerosmith, nei def leppard... Aisq tai skonio reikalas. bet dar jeigu pasakys man kas nors kad tokia grupe kaip Twisted Sisters nera kazkoks muzikos isigimimas ir isityciojimas, tai tikrai neisivaizduoju kaip galima su tuo sutikt...viskam yra ribos..
Mirtis rašė: sutinku, kad 80' rokas išsiskiria iš kitų dešimtmečių muzikos, tačiau man jis visai nepatinka. Nėra net ko lyginti su 70' rock muzika. Aišku, gal kitiems pasirodys kitaip, bet... na, tiesiog nežinau. pasityčiojimu iš roko tos muzikos nevadinsiu, turint omeny, kokie per siaubai kuriasi šiandien.
ir sutinku ir ne.
Tikrai nėra ko lyginti su 70's. 70's rock turi ypatingą skambesį, tokį ausiai mielą. Tačiau nedrįsčiau nurašyt 80's. Suprantu, kad išdėstei savo nuomonę, tačiau nesutinku su ja. Teigti, kad 80's rock - pasityčiojimas iš roko (nepasakei, bet spėju pagalvojai) yra per griežtai. Tame laikotarpyje tikrai yra stiprių atlikėjų, juolab, kad tuo laiku karjerą tęsė nemažai grupių, pradėjusių muzikuoti at 70's
O dėl šiuolaikinių siaubiakų tai..hmm... čia ir taip viskas aišku.
pedator rašė: Po žodžių junginiu 80's rock ir slepiasi tokios grupelės, kaip Bon Jovi, DefLeppard, Poison ir t.t. Tik šiom grupėm ir taikomas šis terminas, nesvarbu, kad tuo metu (t.y. devintame dešimtmetį) grojo daug puikių grupių.
Aaa... Na, tada aišku. Tuomet, taip, pritariu, 80's rock - nieko gero.
Exaton rašė: 80' rokas yra blogesnis tik dėl to, kad jis žiauriai poliarus? Kažin. Dėl to jo nemėgti yra tas pats, kas nemėgti mango, nes dvi dienas jų negrojo per radiją.
Niekas čia nekalba apie populiarumą. Tiesiog pats tas stilius yra toks įkyrus ir užknisantis (bent jau man). Ir tai susiję su dainavimo maniera, tam tikru instrumentų skambesiu, idėjų paprastumu ir t.t., o ne su populiarumu.
O to pavyzdžio su Mango, tai kažkaip nesupratau. Kažkoks jis sakyčiau "atvirkštinis" ta prasme iš pradžių kalbi apie tai, kad grupė dėl populiarumo nėra prastesnė, o po to suveli kažką visai priešingo pirmam teiginiui.
80' rokas yra blogesnis tik dėl to, kad jis žiauriai poliarus? Kažin. Dėl to jo nemėgti yra tas pats, kas nemėgti mango, nes dvi dienas jų negrojo per radiją. O dėl dirbtinumo - jokie dirtiniai efektai neužgoš muzikos dvasios, nesvarbu ar dainuojama apie meilę, ar apie karą. Aišku 80-aisiais susikūrė labai daug grupių, iš kurių dalis tikrai nieko vertos, bet tai nesumažina kitų vertės. Think outside the box.
Sleeper rašė: O jei į temą... Tai, na juk labai daugiapusiška ta 80-ųjų muzika. Jei kalbėsime apie tą populiarųjį to laiko rokelį (a la visokius Bon Jovi, Aerosmith, Guns'n'Roses ir t.t.), tai man jis visai nepatinka ir, ko gero, pritarčiau temos autoriaus nuomonei. Tačiau tas pats devintas dešimtmetis buvo aukso amžius daugeliui post-punk, deathrock, glam-rock, cold-wave, gothic-rock ir t.t. grupių. O tai jau visai kas kita.
Po žodžių junginiu 80's rock ir slepiasi tokios grupelės, kaip Bon Jovi, DefLeppard, Poison ir t.t. Tik šiom grupėm ir taikomas šis terminas, nesvarbu, kad tuo metu (t.y. devintame dešimtmetį) grojo daug puikių grupių.
O jei į temą... Tai, na juk labai daugiapusiška ta 80-ųjų muzika. Jei kalbėsime apie tą populiarųjį to laiko rokelį (a la visokius Bon Jovi, Aerosmith, Guns'n'Roses ir t.t.), tai man jis visai nepatinka ir, ko gero, pritarčiau temos autoriaus nuomonei. Tačiau tas pats devintas dešimtmetis buvo aukso amžius daugeliui post-punk, deathrock, glam-rock, cold-wave, gothic-rock ir t.t. grupių. O tai jau visai kas kita.
sutinku, kad 80' rokas išsiskiria iš kitų dešimtmečių muzikos, tačiau man jis visai nepatinka. Nėra net ko lyginti su 70' rock muzika. Aišku, gal kitiems pasirodys kitaip, bet... na, tiesiog nežinau. pasityčiojimu iš roko tos muzikos nevadinsiu, turint omeny, kokie per siaubai kuriasi šiandien.
Beveik wisu dainu lygis yra let's make love? '80 rokas neapsiriboja wien keliom grupem... "We are the champions", Nightwish kuryba, Guns n' Roses... Ar tai prasto lygio dainos? Nemanau. Tiesiog net ir neturint prie ko prikibti galima kazka surasti...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 10 d. 18:54:45
2006 m. vasario 10 d. 17:46:19
Vis del to,beveik pritariu.Sakyt,kad visas buvo meslas yra nesamone,taciau problema-80's soundas net labai geras dainas kazkiek apgadino...tiesa,kai kur man tai netgi labai patinka(geriausias pavyzdys turbut Roxy Music-Avalon),bet butu smagu isgirsti kai kurias dainas be zudanciu sintezatoriu(nebent velgi jie dainoj graziai skamba,o taip buna).....
Dar 80's blogai ne tik tuo,kad atsirado pudeliu metalas(kurio as labai nuosirdziai nekenciu,atsiprasau,myletojai,bet,rodos, grupiu nariam svarbiau buvo pasidulkint,negu kurt),bet ir mano mylimi atlikejai ir grupes kazkiek paklydo kelyje...Bowie,Queen,Dylan...
P.S.Atsiprasau,jei kartas nesuprasit mano nerisliu blevyzgalioniu....
2006 m. vasario 10 d. 17:02:58
2006 m. sausio 30 d. 22:41:51
'80 rokas neapsiriboja wien keliom grupem... "We are the champions", Nightwish kuryba, Guns n' Roses...
Man 80s reiškia dvi roko grupės: Simple Minds ir The Smiths.
Dar buvo U2, Queen ir Talking Heads rokovos dainos, pagal kurias galima šokti.
2005 m. lapkričio 5 d. 11:24:11
2005 m. rugpjūčio 28 d. 21:10:21
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:26:12
2005 m. rugpjūčio 27 d. 16:17:25
2005 m. rugpjūčio 27 d. 16:07:59
2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:55:18
2005 m. rugpjūčio 23 d. 08:25:26
2005 m. rugpjūčio 23 d. 08:20:05
2005 m. rugpjūčio 23 d. 07:50:20
sutinku, kad 80' rokas išsiskiria iš kitų dešimtmečių muzikos, tačiau man jis visai nepatinka. Nėra net ko lyginti su 70' rock muzika. Aišku, gal kitiems pasirodys kitaip, bet... na, tiesiog nežinau. pasityčiojimu iš roko tos muzikos nevadinsiu, turint omeny, kokie per siaubai kuriasi šiandien.
ir sutinku ir ne.
Tikrai nėra ko lyginti su 70's. 70's rock turi ypatingą skambesį, tokį ausiai mielą. Tačiau nedrįsčiau nurašyt 80's. Suprantu, kad išdėstei savo nuomonę, tačiau nesutinku su ja. Teigti, kad 80's rock - pasityčiojimas iš roko (nepasakei, bet spėju pagalvojai) yra per griežtai. Tame laikotarpyje tikrai yra stiprių atlikėjų, juolab, kad tuo laiku karjerą tęsė nemažai grupių, pradėjusių muzikuoti at 70's
O dėl šiuolaikinių siaubiakų tai..hmm... čia ir taip viskas aišku.
2005 m. rugpjūčio 18 d. 13:21:56
Po žodžių junginiu 80's rock ir slepiasi tokios grupelės, kaip Bon Jovi, DefLeppard, Poison ir t.t. Tik šiom grupėm ir taikomas šis terminas, nesvarbu, kad tuo metu (t.y. devintame dešimtmetį) grojo daug puikių grupių.
Aaa... Na, tada aišku. Tuomet, taip, pritariu, 80's rock - nieko gero.
80' rokas yra blogesnis tik dėl to, kad jis žiauriai poliarus? Kažin. Dėl to jo nemėgti yra tas pats, kas nemėgti mango, nes dvi dienas jų negrojo per radiją.
Niekas čia nekalba apie populiarumą. Tiesiog pats tas stilius yra toks įkyrus ir užknisantis (bent jau man). Ir tai susiję su dainavimo maniera, tam tikru instrumentų skambesiu, idėjų paprastumu ir t.t., o ne su populiarumu.
O to pavyzdžio su Mango, tai kažkaip nesupratau. Kažkoks jis sakyčiau "atvirkštinis" ta prasme iš pradžių kalbi apie tai, kad grupė dėl populiarumo nėra prastesnė, o po to suveli kažką visai priešingo pirmam teiginiui.
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:25:33
2005 m. rugpjūčio 18 d. 11:27:41
O jei į temą... Tai, na juk labai daugiapusiška ta 80-ųjų muzika. Jei kalbėsime apie tą populiarųjį to laiko rokelį (a la visokius Bon Jovi, Aerosmith, Guns'n'Roses ir t.t.), tai man jis visai nepatinka ir, ko gero, pritarčiau temos autoriaus nuomonei. Tačiau tas pats devintas dešimtmetis buvo aukso amžius daugeliui post-punk, deathrock, glam-rock, cold-wave, gothic-rock ir t.t. grupių. O tai jau visai kas kita.
2005 m. rugpjūčio 17 d. 16:54:45
'80 rokas neapsiriboja wien keliom grupem... "We are the champions", Nightwish kuryba, Guns n' Roses....
Hehem... O ką gi Nightwish'ai nuveikė devintąjame dešimtmetyje? Šiaip nesu šios grupės gerbėjas, jei ką (o tamstos grupių sąraše ji visgi yra), bet žinau, kad jie groja daugiausiai dešimt metų.
2005 m. rugpjūčio 16 d. 15:04:04
2005 m. rugpjūčio 15 d. 10:21:17
Beveik wisu dainu lygis yra let's make love? '80 rokas neapsiriboja wien keliom grupem... "We are the champions", Nightwish kuryba, Guns n' Roses... Ar tai prasto lygio dainos? Nemanau. Tiesiog net ir neturint prie ko prikibti galima kazka surasti...
2005 m. rugpjūčio 15 d. 09:39:38