montimer rašė: Mačiau per LNK. Gan nuobodokas. **SPOILERS** Žodžiu, vyrukas gauna mašiną, toji išžudo šusnį žmonių. Gale filmo tą mašiną sunaikina ir viskas baigiasi (jei gerai prisimenu taip buvo). **SPOILERS**
-----
Geriau pažiurėkit filmą Duel (1971) https://www.imdb.com/title/tt0067023/ .
Ten nėra tokių nesamonių, kaip žudančios mašinos. Neįprastas filmas, trileris, mistika, suspensas yra, bet turbūt ne visiems patinktų.
Mačiau per LNK. Gan nuobodokas. **SPOILERS** Žodžiu, vyrukas gauna mašiną, toji išžudo šusnį žmonių. Gale filmo tą mašiną sunaikina ir viskas baigiasi (jei gerai prisimenu taip buvo). **SPOILERS**
-----
Ten nėra tokių nesamonių, kaip žudančios mašinos. Neįprastas filmas, trileris, mistika, suspensas yra, bet turbūt ne visiems patinktų.
pats durniausias . atseit siaubiakas. ziurejau tik delto ,kad neturejau ka veikt.. nu galvojau pradejautajdabar pasikankinsiu vistiek... jooo jokio ponto is tokio. nei isgasdino nei ka .. apagiletinas. tfuuuu debiliskai Snobiškas
Mes žiūrėjom su dėde tai dar prisižvengėm, nes nusprendėm, kad tas moksliukas yra mano pusbolis (panašus buvo šiek tiek) ir labai žvengėm tipo nu ir jam nesiseka.. Ai paskui kai baigėsi aš sakau dėdei, kad visai nebaisus siaubiakas buvo, o dėdis sako tai ką čia siaubiakas?! Reikėjo iš kart pasakyti, būtume nusiteik.. :d
Nebaisus ir dar juokingas pasirodė.
pradejau ziureti ir isjungiau. Kazkoks neidomus.. Uztat ta vakara per kompa pas drauge skambucio 2 dali pazejau. Va tas tai geras buvo.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
As ji maciau, bet labai senei. beveik nieko nebeatsimenu. Nesenei skaiciau ir knyga, man patiko. Tikrai nemanau, kad tai geriausia SK ekranizacija.
Man Langorierai labai patinka. (Svitejimas irgi neblogas, ziurejau dvi versijas, senesne su Nikolsonu ir naujesne ~2003 metais atrodo irgi idomi.)
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. liepos 10 d. 22:34:13
2009 m. rugpjūčio 12 d. 01:19:07
Mačiau per LNK. Gan nuobodokas. **SPOILERS** Žodžiu, vyrukas gauna mašiną, toji išžudo šusnį žmonių. Gale filmo tą mašiną sunaikina ir viskas baigiasi (jei gerai prisimenu taip buvo). **SPOILERS**
-----
Man Kristina idomesnis uz Duel.
2009 m. rugpjūčio 11 d. 19:21:53
-----
2005 m. rugsėjo 21 d. 09:40:58
Masina zudanti zmones? Nu jau nereikia...
2005 m. rugsėjo 17 d. 08:36:37
2005 m. rugsėjo 4 d. 09:08:09
2005 m. rugsėjo 3 d. 10:29:13
2005 m. rugsėjo 3 d. 10:20:46
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:39:59
2005 m. rugpjūčio 21 d. 19:33:40
2005 m. rugpjūčio 21 d. 10:14:02
2005 m. rugpjūčio 21 d. 10:03:22
2005 m. rugpjūčio 16 d. 17:37:26
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:17:08
Nebaisus ir dar juokingas pasirodė.
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:10:46
2005 m. rugpjūčio 3 d. 17:44:57
2005 m. rugpjūčio 2 d. 13:43:48
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 2 d. 12:57:42
Man Langorierai labai patinka. (Svitejimas irgi neblogas, ziurejau dvi versijas, senesne su Nikolsonu ir naujesne ~2003 metais atrodo irgi idomi.)
2005 m. rugpjūčio 2 d. 12:54:39
2005 m. rugpjūčio 2 d. 11:42:48