| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2007 m. kovo 13 d. 17:41:00
2006 m. rugsėjo 10 d. 09:59:32
Long Live King Jimi Hendrix.
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:47:52
o del to kad mire jis?
Mirė jis perdozavęs migdomųjų, kuriuos užsigėrė vynu. Nežinia, ar sąmoningai, ar "netyčia". Tai įvyko Londone, berods, 1970-aisiais.
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:43:14
Gaila, kad tik "užsilenkė" jaunas...
2006 m. rugpjūčio 28 d. 01:18:56
2006 m. liepos 27 d. 17:22:26
Hendrix'as kaip gitaristas palyginti su dabartiniais nelabai koks.
Palyginti su kokias?
Tai kad dabartiniai gitaristai bando į jį lygiuotis.
2006 m. liepos 27 d. 17:17:13
2006 m. liepos 27 d. 08:31:01
2006 m. liepos 27 d. 01:19:36
2006 m. balandžio 3 d. 23:43:02
Hendrixo vokalas nėra stiprus. O gitara tikrai moka grot. Geriau įsiklausykit.. Jis , kaip ir Steave Vai "mylisi" su gitara.
to ir neneigiu. Cia buvo susigincyta del geriausio gitaristo titulo, tai jau praeitoj zinutej si titula padalinau i dvi dalis: 1) geriausias pagal sausa technika (natu skaicius per sekunde ar pan.); 2) geriausias pagal mylejimasi su gitara, pagal subtilia nuomone ir t.t.
2006 m. balandžio 3 d. 21:45:33
2006 m. balandžio 2 d. 17:40:24
2006 m. balandžio 2 d. 17:38:34
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 2 d. 17:38:12
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 2 d. 17:13:27
2006 m. balandžio 2 d. 17:09:44
2006 m. balandžio 2 d. 17:05:51
nesutikciau... daug dabartiniu gitaristu mokesi is jo... bet nemanau, kad pranoko...;}
oj patikek, jau yra ne vienas ji pranokes.. Hendrixas buvo geras gitaristas, bet tai ne pagrindinis jo pliusas.
2006 m. balandžio 2 d. 17:04:17
2005 m. rugpjūčio 24 d. 20:49:23
nesutikciau... daug dabartiniu gitaristu mokesi is jo... bet nemanau, kad pranoko...;}
2005 m. liepos 31 d. 11:00:26