Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
msh
2004 m. lapkričio 20 d. 20:08:07
Varnas rašė:
Siaip gitaristus megstu, bet Hendrix'as man nelabai patinka, gal todel, kad neteko girdeti geriausiu jo kuriniu, nezinau. Jei netingit parasykit kokie jum jo kuriniai labiausiai patinka.

Purple Haze/Voodoo Child/All along the watchtower/The wind cries Mary ir aishq Little Wing

2004 m. lapkričio 19 d. 23:45:09
Siaip gitaristus megstu, bet Hendrix'as man nelabai patinka, gal todel, kad neteko girdeti geriausiu jo kuriniu, nezinau. Jei netingit parasykit kokie jum jo kuriniai labiausiai patinka.

Atsakyti
mum
2004 m. lapkričio 14 d. 23:12:14
ne per daug cia tu visu 'ka manote'?
galetunet parodyti daugiau fantazijos, kurdami pavadinimus temu
o hendrixo grojimas tai man patinka

2004 m. lapkričio 14 d. 22:53:53
o del to kad mire jis?

Atsakyti
Rainbow_girl
2004 m. lapkričio 2 d. 23:31:25
P.S. Beje, smailika toki padejau ne todel, kad jis mire......

Atsakyti
Rainbow_girl
2004 m. lapkričio 2 d. 23:30:03
_nevermind_ rašė:
O as neseniai per zinias girdejau kad jis mire... Gal pries koki pusmety...

oi ne... Jis mire daug seniau!!

Atsakyti
HyD
2004 m. lapkričio 2 d. 12:33:56
o man jo solekai nepatinka kazkuom.. aisq kietas kentas .. ir shape.. bet man negrazus solo..

Atsakyti
sandis
2004 m. lapkričio 2 d. 10:26:01
solo gitara karalius...VOODOO CHILE... asmeniskai man geriausias jo gabalas

Atsakyti
Keshas
2004 m. spalio 20 d. 16:24:05
Jimi yra zjbs... Kai klausau all along the watchtower, tai nebuna, kad shiurpuliai neitu per kuna... Kas liechia woodstock'a, tai nepamirshiu tos vietos kai jis gitara grojo su dantimis...

Live fast, love hard, die young...

2004 m. spalio 6 d. 10:32:00
Rayden > ten sheip tai fraze buvo ne apie zhmones...

O kas del dosje,tai nesakau kad jos nereikia...greichaiu atvirkshchiai - butina,bet prie skilties "Grupes" (gaila,kad nera "atlikejai",nors galima butu rashyti The Experience),o ne forume...

nu krc...think what u will...I'll do the same...

Atsakyti
RaYden
2004 m. spalio 5 d. 21:01:19
To Attarib (no offence): "kas gimes diskutuoti tikrai nemirs mokydanmas..." patiko man shita fraze, nuosirdziai uzjauciu to zmogaus pasnekovus, nes manau bus labai idomi diskusija kuomet zmogus "nieko nemoka" bet "gimes diskutuoti", truxta logikos siaip dosje tikrai geras ir manyciau reikalingas tiek saite, tiek forume. Manau niekas nebutu uzkliuve Attarib'ui jei butu tema "Jimi Hendrix" o textas "Kaip jums sis zhmogelis ?" anyway, acirado dosje, buwo ishtaisyta music.lt neapdairi klaida, acirado diskusija ir visiem gerai (beveik). Gryztant prie temos Jimi Hendrix'as buwo genijus kaip ir daugelis kitu gitaristu, katik uzklijavau jo nuotrauka ant sienos.

2004 m. spalio 4 d. 16:26:05
zodziu jimmi tai genijus, maciau jo koncerta 69 woodstoke...nerealios solo ! jo hitas hey joe tai vienas is mano megstamiausiu kuriniu...nu tai tiek....o kad buciau gyvenes tais laikais kai karaliavo rokas

2004 m. spalio 4 d. 15:20:19
krc tyngejau skaityti...

2004 m. spalio 4 d. 11:55:15
nzn prie ko chia ishdygo vadoveliai shalia forumo...nemachiau dar forumo kuris butu mokomojo pobudzhio...kas del kritikavimo,tai tikrai ne tau spresti ar laikas mokytis man ar nea...kritikuoja zhmones nepriklausomai nuo savo ishsilavinimo lygio...taip,kad palik tai jiems spresti(man)....toliau kas del ieshkojimo,tai ieshkoma tikrai ne forumuose (nebent netychia per google uzhklystu,bet tai nereishkia,kad kiekvienas dabar turetu griebti ir rashyti kalna postu,kad tik ta menka galimybe nors kiek padidetu)...kita vertus pac forumas nera shviechiamosios prigimties...kas gimes diskutuoti tikrai nemirs mokydanmas...galu gale isivaizduok kaip atrodytu,kad ir diskusiju laida per kuria visi pradetu "sekti" pasakeles apie koki nors politika...

o kas del shviesumo,tai visada sakiau,kad zhmogus ishmox tik pac...kitas jo tikrai neishmokys taip gerai...

Atsakyti
Zmogus_atsuktuvas
2004 m. spalio 3 d. 16:08:25
Attarib>> kiek supratau visos knygos, vadoveliai (ir muzikos) yra reklaminio pobudzio (nors savo poste, nepaminejau rekomenduotinu klausimui kuriniu). Beje manau, kad patsai galetum pasimokinti ir apsidairyti aplinkui, o ne tik uzsimerkes kritikuoti. Ir jaigu Tu manai kad tas kuris domisi susiras internete, tai butent cia jis taipogi gali pataikyti ir si ta suzinoti, kodel viska nori isprausti i remus?

Forumas tai vieta aptarti, diskutuoti, pasidalinti mintimis tam tikru klausimu, teiginiu. Manasis teiginys ("dosje") buvo su tikslu uzpildyt nisa siame saite. Ir nemanau, kad Tau viskas buvo aisku ir zinoma, perskaicius mano posta, kaip issireiskei, atsiprasau, bet Tavyje ugneles nematau ir noriu paprasyti jaigu komentuosi, tai pagalvok ir apie kitus (netik apie save), parasyk tai kas praturtintu, prasviesintu kito mintis.

2004 m. spalio 3 d. 11:53:22
Zmogus_atsuktuvas > tei jei visi pradesim taip "pazhindinti" su savo megiamom grupem,tai anxchiau ar veliau music.lt bus didele skelbimu lenta...sheip shviesti reikia tik vaikus,o tie kurie jau sugeba isijungti kompiuteri ir papulti i interneta sugeba patys shviestis...gal palikim tai jiems patiems ir tik ish shono parekomenduojam

Atsakyti
_Otherside_
2004 m. spalio 2 d. 21:03:54
Taip, vienas is mano megstamiausiu atlikeju...tiesiog neitiketinai talentingas buvo zmogus...jo grojimas gitara mane tiesiog uzvaldes...

2004 m. spalio 1 d. 23:52:40
wot buvo talentas... wot buvo zmogus...

Atsakyti
Zmogus_atsuktuvas
2004 m. spalio 1 d. 21:58:27
Jimis tai tas zmogutis kuris pakeite supratima apie muzikos israiska, apie emocijas, jausmus joje. Ryskus saliutas nusvietes dangu, susildes salia esancias zvaizdes, tyliai uzgeso musu atmintyje. Daugeliui jis mokytojas ir vedlys...

7-ajame desimtmetyje vystantis psichedelic kultui, jis vienas is tu kuris dave krypti siam muzikos stiliui (hipiu judejimas), praplete mastymo ir suvokimo ribas...neapibreztos improvizavijos, platus zvilgsnis...greitumas ir astrumas ivilktas i aistringos monotonijos remus.

...mire jis 1970m. rugsejo 18d. (LSD buvo neatsiejama kasdienybe, kuri inese muzikoje spalvu, gaivumo, kurybos ir nezabota laisve, kartais isnykus remams - pasimetame)

p.s. _nevermind_ netaip supratai arba buvo balandzio 1d. pokstais

2004 m. spalio 1 d. 20:54:29
1970 metų rugsėjo 18 Jimi miršta nuo narkotikų perdozavimo.

O as neseniai per zinias girdejau kad jis mire... Gal pries koki pusmety...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3820
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 269398