Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
_nevermind_
2004 m. spalio 1 d. 20:53:39
zinoma jis groja nuostabiai ir man bene labiausiai patinka jo kuriniai be zodziu, dainuot jam ne taip gerai sekesi bet vistiek neblogai,zodziu as megstu ji, turiu jo geriausiu dainu rinkiny ir uzsileidziu kartais

2004 m. spalio 1 d. 20:27:21
Jimi Hendrix be abejo buvo talentingas ir kone fenomenalus atlikejas...Gaila,kad laiko siame pasauly turejo ne tiek jau ir daug - tikiu,kad butu pasiekes dar daugiau negu iki tol...Deja...

"Jo muzika,savitas,unikalus elektrines gitaros skambesys,neribotos emocijos irasuose,uzburiantys pasirodymai,sakykit ka norit,bet tokie dalykaj islieka..." - sita vieta visikai atitinka mano nuomone ir tiesa sakant man patiko...

Atsakyti
Zmogus_atsuktuvas
2004 m. spalio 1 d. 20:20:57
Jo gyvenimo trumpa aprasyma idejau todel, kad music.lt saite apie ji nieko nera (bent jau prie grupiu ir atlikeju). Ar manai, kad turi teise atimti zinojima is zmoniu kurie apie ji nera girdeja...?

p.s. ir nemanyk kad visi komentarai turetu buti klausiamojo pobudzio...ets: "ka manai, ar tau patinka?". Atleisk man jaigu Tave izeidziau supazindindamas su Jimi`u music.lt skaitytojus ir jiems leisdamas lanksciai panaudoti forumo galimybes papildyti mane.

2004 m. spalio 1 d. 20:09:15
nelabai supratau kam reikejo tos dosje...tas kas komentuoja tokius atlikejus kaip Hendrix'as tikrai nera abejingas jo talentui ir jam tikrai nereikia priminti,tai kas ir taip zhinoma...o kas del pachio Jimio,tai gitarai ir jos menui jis dave daugiausiai...uzh tai ji gerbs visados...peace

Atsakyti
xdm
2004 m. spalio 1 d. 17:21:47
Hendrixas rules

Atsakyti
Zmogus_atsuktuvas
2004 m. spalio 1 d. 16:01:11
Arba Johny Allen Hendrix, gimęs 1942 metų lapkričio 27 dieną Sietle, vienas kūrybingiausių ir įtakingiausių savamokslių genijų 20a. muzikos istorijoje. Įtakotas B.B.King, Muddy Waters, Howlin‘ Wolf, Buddy Holly, gyvendamas su užkietėjusiu bliuzo ir jazzo fanu, tėvu Al Hendrix, susidomėjo muzika ir 1958m. už penkis dolerius iš draugo įsigijo naudotą akustinę gitarą, o dar po dviejų metelių ir elektrinę. „Velvetones“- pirmoji grupė, kurioje grojo Jimi, vėliau jam teko pagroti ir armijoje su Billy Cox, grįžęs talkino tokiems muzikantams kaip Tina Turner, Sam Cooke, the Isley Brothers, Little Richard, Greenwich Village, Animals. Pastarosios kompanijos bosistas susižavi Jimi grojimu, 1966m. tampa jo vadybininku ir čia prasideda šlovinga Jimi Hendrix‘o grupės The Experience karjera. Pirmasis naujosios kompanijos singlas „Hey Joe“, pirmasis pilnas albumas „Are you Experienced“ ir jie susilaukia pripažinimo Londone. Ameriką ir tuo pačiu visą pasaulį Jimi užkariauja po pasirodymo 1967 metų Monterėjaus tarptautiniame pop festivalyje, bei tampa viena iš sėkmingiausiai gastroliuojančių grupių visame pasaulyje. Vėliau grįžę į Ameriką muzikantai įkuria savo nuosavą įrašų kompaniją „Electric Lady Studios“, tačiau dveji metai įtemptų gastrolių ir įrašinėjimo grupei pasirodo nepakeliami ir 1969 metais grupė išyra.
1969 metų vasara, Woostokas – tai Jimi Hendrix muzikinio meistriškumo, saviraiškos ir brandumo viršūnė. Ten Jimi Hendrix, kartu su Mitch Mitchell, Billy Cox, Juma Sultan ir Jerry Velez sudarę jungtinę komandą, pavadinimu Gypsy Sun and Rainbows, savo pasirodymu paliko minią be žado. Vėliau iki pat mirties Jimi Hendrix sėkmingai koncertuoja ir įrašinėja šalia figuruojant pastariesiems muzikantams, netgi atgaivina buvusiąją Experience.
1970 metų rugsėjo 18 Jimi miršta nuo narkotikų perdozavimo.
Tačiau Jo muzika, savitas, unikalus elektrinės gitaros skambesys, neribotos emocijos įrašuose, užburiantys pasirodymai, sakykit ką norit, bet tokie dalykai išlieka...

p.s. hippie.group.lt

ak Jimi, kaikurie zmones per grazus siam pasauliu. Fly in the sky...

p.s. atsiprasau uz sausa info

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3820
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 269398