| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2004 m. spalio 1 d. 20:53:39
2004 m. spalio 1 d. 20:27:21
"Jo muzika,savitas,unikalus elektrines gitaros skambesys,neribotos emocijos irasuose,uzburiantys pasirodymai,sakykit ka norit,bet tokie dalykaj islieka..." - sita vieta visikai atitinka mano nuomone ir tiesa sakant man patiko...
2004 m. spalio 1 d. 20:20:57
p.s. ir nemanyk kad visi komentarai turetu buti klausiamojo pobudzio...ets: "ka manai, ar tau patinka?". Atleisk man jaigu Tave izeidziau supazindindamas su Jimi`u music.lt skaitytojus ir jiems leisdamas lanksciai panaudoti forumo galimybes papildyti mane.
2004 m. spalio 1 d. 20:09:15
2004 m. spalio 1 d. 17:21:47
2004 m. spalio 1 d. 16:01:11
1969 metų vasara, Woostokas – tai Jimi Hendrix muzikinio meistriškumo, saviraiškos ir brandumo viršūnė. Ten Jimi Hendrix, kartu su Mitch Mitchell, Billy Cox, Juma Sultan ir Jerry Velez sudarę jungtinę komandą, pavadinimu Gypsy Sun and Rainbows, savo pasirodymu paliko minią be žado. Vėliau iki pat mirties Jimi Hendrix sėkmingai koncertuoja ir įrašinėja šalia figuruojant pastariesiems muzikantams, netgi atgaivina buvusiąją Experience.
1970 metų rugsėjo 18 Jimi miršta nuo narkotikų perdozavimo.
Tačiau Jo muzika, savitas, unikalus elektrinės gitaros skambesys, neribotos emocijos įrašuose, užburiantys pasirodymai, sakykit ką norit, bet tokie dalykai išlieka...
p.s. hippie.group.lt
ak Jimi, kaikurie zmones per grazus siam pasauliu. Fly in the sky...
p.s. atsiprasau uz sausa info