Kad susitaikyciau su wisais su kuriais esu susipykus,kad nesapnuociau daugeu kosmaru,kad pradeciau labiau sawim pasitiket,ir kad susirasciau waikina ir gerai mokyciaus.
Iron_Meal,,,
jei Tu cia rimtai, tai man Taves gaila.
eglermknt,,,
agha...mano atveju - dazniausiai krastutinumai. Iki pilnos laimes reikia arba gigantisku dalyku/reiskiniu, arba nusidziuginu del kokios menkos smulkmenos, kurios kiti ne nepastebi.
tokio dalyko kaip pilna 100% laime neegzistuoja. Zmogus toks padras kad vis tiek suras prie ko prikibti... :-/
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. rugpjūčio 3 d. 06:25:26
2005 m. rugpjūčio 2 d. 19:22:03
jei Tu cia rimtai, tai man Taves gaila.
eglermknt,,,
agha...mano atveju - dazniausiai krastutinumai. Iki pilnos laimes reikia arba gigantisku dalyku/reiskiniu, arba nusidziuginu del kokios menkos smulkmenos, kurios kiti ne nepastebi.
2005 m. rugpjūčio 2 d. 19:11:55
Pamatyt narkotiku poveiki ir numirt...
kiek mazai tu npori... man rodos gausi. ir dar pasigalesi. garantuoju. bet et px kam as visa tai sakau
O galbut as tai ismeginsiu, kai busiu senelis, tokis kaip kokis popiezius...
2005 m. rugpjūčio 2 d. 18:23:17
2005 m. rugpjūčio 2 d. 18:12:30
Pamatyt narkotiku poveiki ir numirt...
kiek mazai tu npori... man rodos gausi. ir dar pasigalesi. garantuoju. bet et px kam as visa tai sakau
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:25:46
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:09:08
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:08:54
2005 m. rugpjūčio 2 d. 16:00:09
2005 m. rugpjūčio 2 d. 15:48:03
:}
2005 m. rugpjūčio 2 d. 15:38:43
2005 m. rugpjūčio 2 d. 13:10:08
bet kad dabar jausciaus laiminga tai tikrai zn ko reik ..:}
2005 m. rugpjūčio 2 d. 13:03:37
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 2 d. 12:14:36
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. rugpjūčio 2 d. 11:20:09
2005 m. rugpjūčio 2 d. 11:12:20
2005 m. rugpjūčio 2 d. 11:05:10
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:46:42
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:46:31
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:44:40