iki pilnos laimes nieko nereikia. jos vis tiek nepasieksiu. tarkim dabar noriu i mm konca. jei ten patekciau noreciau dar ir isgert. gauciau isgert - noreciau ir su mm susipazint. ir t.t. neimanoma pasiekti PILNOS laimes. o siaip laiminga tai kartais net be priezasties bunu. arba kai sena svajone issipildo...
2005 m. gruodžio 10 d. 10:34:39
Hmm...As laiminga galiu buti vien nuo vaizdo pamatyto uz lango. Gryztant namo is mokyklos, einu ir dziaugiuosi pasauliu. Man viskas grazu ir miela. Dar zinoma man dziaugsma sukelia muzika, draugai, visi artimieji ir mylimieji. Tei va...
siuo metu? - kad be galo brangiam zmogui nebutu taip sunku. kad pagaliau paaisketu tiesa, o suklydusieji uz visa padaryta shuda atsakytu... kad viskas tam zmogui baigtusi gerai ir kad neprarastu tikejimo... to as labiausiai noriu!!!
gyvenu kaip moku gyvent...
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:23:01
tiote rašė: na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
va cia tai gerai pasakyta.tik va kai bloga nuotaka buna ar nesiseka labai pamirstu tai.reix ant limpancio lapelio uzsirasyt ir pasikabint matomiausioj vietoj
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 14 d. 17:28:11
2005 m. gruodžio 14 d. 17:24:25
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2005 m. gruodžio 12 d. 16:27:52
Daug kelionių.
2005 m. gruodžio 11 d. 19:50:47
2005 m. gruodžio 11 d. 19:28:21
2005 m. gruodžio 10 d. 18:45:11
2005 m. gruodžio 10 d. 18:12:26
2005 m. gruodžio 10 d. 10:34:39
2005 m. gruodžio 4 d. 16:34:09
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:48:49
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:37:59
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:35:44
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:23:01
na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
va cia tai gerai pasakyta.tik va kai bloga nuotaka buna ar nesiseka labai pamirstu tai.reix ant limpancio lapelio uzsirasyt ir pasikabint matomiausioj vietoj
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:11:35
2005 m. rugpjūčio 5 d. 19:35:38
O be to noriu susirasti naujų draugų, nes mane jau ta vienatvė tiesiog smaugia
2005 m. rugpjūčio 5 d. 19:04:19
2005 m. rugpjūčio 5 d. 18:47:52
2005 m. rugpjūčio 5 d. 18:08:24
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:48:00
2005 m. rugpjūčio 5 d. 14:47:00