ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:23:01
tiote rašė: na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
va cia tai gerai pasakyta.tik va kai bloga nuotaka buna ar nesiseka labai pamirstu tai.reix ant limpancio lapelio uzsirasyt ir pasikabint matomiausioj vietoj
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
O tu saule mano saule as swajoju,
Pawersti pasauli i roju...
Noriu nuskrist kur neskraide pauksciai,
Noriu pakilt ibeprotiska auksti..
O tu zwaigzde mano zwaigzde as tjp noriu,
Vaiksciot po ora kojom...
Noriu patirt tawo amzina swiesa,
Noriu pamirsti realybe ir tiesa..
princine rašė: iki pilnos laimes man dabar truksta pilnos laimes..
gerai cia blin pasakei ..man tai truxta..trupucio laimes
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Iron_Meal rašė: Pamatyt narkotiku poveiki ir numirt...
kiek mazai tu npori... man rodos gausi. ir dar pasigalesi. garantuoju. bet et px kam as visa tai sakau
O galbut as tai ismeginsiu, kai busiu senelis, tokis kaip kokis popiezius...
tada tikrai visu narkotiku neismeginsi :}} jei ka tai jie pastiprina sirdies ritma ir mirsi nuo sirdies smugio o kad jis ivyktu uzteks nekaltos marichuanos suktinukes .
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:48:49
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:37:59
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:35:44
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:23:01
na manau kad but visiskai laiminigai neimanoma , juk visa laika atsiranda nors ir manekute smulkmenele del kurios nervinies , taciau kad ir kaip butu blogai visada galima atrast kazka gero kas uzgoztu tuos blogus dalykos
va cia tai gerai pasakyta.tik va kai bloga nuotaka buna ar nesiseka labai pamirstu tai.reix ant limpancio lapelio uzsirasyt ir pasikabint matomiausioj vietoj
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 5 d. 20:11:35
2005 m. rugpjūčio 5 d. 19:35:38
O be to noriu susirasti naujų draugų, nes mane jau ta vienatvė tiesiog smaugia
2005 m. rugpjūčio 5 d. 19:04:19
2005 m. rugpjūčio 5 d. 18:47:52
2005 m. rugpjūčio 5 d. 18:08:24
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:48:00
2005 m. rugpjūčio 5 d. 14:47:00
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:36:25
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:32:41
Pawersti pasauli i roju...
Noriu nuskrist kur neskraide pauksciai,
Noriu pakilt ibeprotiska auksti..
O tu zwaigzde mano zwaigzde as tjp noriu,
Vaiksciot po ora kojom...
Noriu patirt tawo amzina swiesa,
Noriu pamirsti realybe ir tiesa..
2005 m. rugpjūčio 5 d. 05:47:26
2005 m. rugpjūčio 4 d. 19:22:26
2005 m. rugpjūčio 4 d. 19:19:26
iki pilnos laimes man dabar truksta pilnos laimes..
gerai cia blin pasakei
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 4 d. 19:15:19
2005 m. rugpjūčio 3 d. 10:34:24
2005 m. rugpjūčio 3 d. 07:39:53
2005 m. rugpjūčio 3 d. 07:37:50
Pamatyt narkotiku poveiki ir numirt...
kiek mazai tu npori... man rodos gausi. ir dar pasigalesi. garantuoju. bet et px kam as visa tai sakau
O galbut as tai ismeginsiu, kai busiu senelis, tokis kaip kokis popiezius...
tada tikrai visu narkotiku neismeginsi :}} jei ka tai jie pastiprina sirdies ritma ir mirsi nuo sirdies smugio o kad jis ivyktu uzteks nekaltos marichuanos suktinukes .