Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų nuomonė apie radijo stotis?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sutemos
2004 m. gruodžio 4 d. 15:27:07
ne, kodel jus sitaip ignoruojat ta komercija..? | negi jums taip ziauriai ji trukdo? tiesiog nekreipkit demesio y tai, klausykites tik tai, kas jums patinka.. | patys pagalvokit, jus nervinates ir juo labaiu tiesiog kisates y kitu problemas ir y galva, atseit 'neklausyk pop muzikos'.. | ka nori, ta klauso, o komercija visada bus ir tas neisvengiama.

2004 m. gruodžio 4 d. 14:25:29
Mano nuomonė apie Lietuvos radijo stotis nėra pati geriausia, tačiau intenetinės radijo stotys man patinka, tuo labiau, kai galima pasirinkti muziką pagal žanrus.
Visgi man sunku įsivaizduoti, kaip komercija gali išnykti. Be to, kai kalba nukrypsta apie komercinę muziką, iš karto kyla ginčai, kas priskiriama komercijai, o kas ne.

2004 m. gruodžio 3 d. 12:22:39
pukas 2 gerai... siaip as radijo klausau nebent muzikiniam fonui palaikyt, bet jei noriu muzikos paklausyt, tada jungiu savo kompa arba pasiimu kompakta...

2004 m. gruodžio 3 d. 12:19:31
geriausia radiojo stotis yra pukas 2 ir negalvokit kad ten kaskokio shudo stotits ten jazza rocka groja bet popso dar negirdejau

Atsakyti
agnesia
2004 m. lapkričio 6 d. 15:40:17
Radijo as seniai klausiau, bet geriausia radijo stotis yra Radiocentras

2004 m. lapkričio 6 d. 14:14:37
Neatsimenu kada paskurini karta klausiau radijos....tikrai neatsimenu...Tik galiu pasakyti tai kad mano manymu geriausias ir aisqu naujausias dainas leidzia Power Hit radio...nes kt.tai wien neamone

Atsakyti
betrice
2004 m. lapkričio 6 d. 12:50:19
as dabar klausau tik vieno pacio nuostabiausio radijo pasaulyje, kuris visa para groja tik mano mylimiausio atlikejo dainas, ir net trumpai pranesa nuojienas apie ji, be to ir galima savo daina paprasyti, kad pagrotu, labai smagu. isivaizduojat visa para radijas grotu jusu megiamiausios grupes dainas, fantastika, pasiseke man, galiu istisai klausyti man patinkanciu dainu

2004 m. spalio 27 d. 01:20:20
~
nebepamenu kada klausiau radija
nesbent kaune nera tokios stoties kuri leistu mano muzika
~

2004 m. spalio 26 d. 18:12:18
RC privalumas tikrai ne Aurimas Dautartas, o tvarkingas grojaraštis. Kad ir popso, bet tvarka aukščiau visko
M-1 didžėjai labai geri, kalbos ir balso atžvilgiu, jie nesimėto ir žino, ką sakyti. Dėl sąmojų tai priklauso nuo žmogaus humoro jausmo. Tik va groja jie paskutinį popsą pasaulyje.
EHR neklausau, tačiau vėlgi- nemanyčiau, kad tai blogas radijas, jeigu groja dainas pagal planą, t.y. pagal perkamumą.
Aš radijo klausau kiekvieną dieną ir popsą girdžiu, tik aišku, perjungiu, gi ne vieną stotį traukia. O radijas buvo ir bus ir gros tai ko norės žmonės, kad išlaikytų savo reitingus.

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 26 d. 17:22:32
Radijas nėra blogai.Kalbant apie atskiras stotis, tai kiekviena turi savo privalumų ir aišku trūkumų.RC-didžiausia ir klausomiausia radijo stotis Lietuvoje.Manau RC turi geriausią didžėjų bendrai paėmus iš visų stočių-Aurimas Dautartas, bet turi ir tą Paulių,kuris kas antrą žodį dūsauja ir kalba taip tyliai, kad beveik nesigirdi.Na, o kiti tai puse velnio.Vertaklausytis "radijo aktyvios" laidos nes groja tikrai neblogą muziką, o ne lietuvišką popsą ir šiaip zjbs laida ten.Dėl muzikos. Būtų viskas gerai, jei negrotų visokių Humanoidų, 12Hz, Yvų ir panašių "žvaigždžių"...
M-1: labai gerai,kad galima įdėt savo dainas į tą jų grojaraštį.O dėl didžėjų tai nieko gero jie neturi...Galvoja vieną bajerį visą dieną, todėl ir atrodo, kad čia axujieni didžėjai su puikiu sąmoju, o kai reikia su žmonėm bendraut tai š*das gaunas.Čia mano pyyyp tai iš viso debilizmas.Krc laimėjau M-1 marškinėlius, kad tipo balsavau už Top 40. Nuvažiavau į Spaudos Rūmus jų atsiimt, o sekretorė sako: "deja mes jų neturim, nes dabar jų nepagamino, juos tai gamina tai ne". Bl apsisukau ir galvojau susikišk savo tuos marškinėlius į šikną.Tai va galiu patarti kas laimėjo ką nors iš m-1:gerai pagalvokit ar verta ten važiuot ir gadinti nervus...
EHR- gera stotis, nieko neturiu prieš jų leidžiamą muziką, bet tas ruskis didžėjus, kur būna savaitgaliais,taip mane dziorgina,kad negaliu. Ir tas jų Populiariausių Lietuvoje Europos Hitų Top 40 nėra tikslus. Juk jie jį sudaro ne pagal dainų perkamumą, o pagal klausytojų norus. Ir vistiek man atrodo, kad tas EHR Top 40 atsižvelgtas į kitų šalių topus...
Na,o kitos stotys nevertos dėmesio. Blogiausia stotis be konkurencijos-A2

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. spalio 26 d. 10:07:46
ryte visada klausausi m-1, nes labai faini vedejai ir t.t. nu kartais ir muzikos pagroja geros... o kartais ir uzknisa, kai 10 kartu per diena leidzia ta sushikta Aerosmith daina I Don't want to mis a thing... Ir isvis, kazkodel radijas pastaruoju metu groja visiskas nesamones... Padaugejo kazkokiu trenktu dainu ir siaip, kad sulaukt, kad pagrotu normalia daina, reikia laukti amzinybe... nu aisq galima ir nelaukti, ir persijungti i european hit radio ir tada buna ciki... o rc isvis kazkoks briedas...

Atsakyti
yzzy
2004 m. spalio 26 d. 09:56:46
power hit radio

Atsakyti
djMunis
2004 m. spalio 25 d. 19:52:56
neklausau radijo, radija yra meslas

2004 m. spalio 25 d. 13:32:29
Muchacha
2004 m. spalio 25 d. 12:47:16
Bazoom, gerai sugalvotą, tik reikėtų tokioos komercijos, kad prasukti tavo streiką, kad..nu nžn, kaip tu be radijo apsieitum))
o šiaip tai - tiems, kas sudarinėja radijo programas, jau seniai laikas į pensiją, manau, reikia naujo kraujo LT radiostotims, akd nebūtų taip viskas vienodai, pvz. aš neskiriu RC muzikos leidžiamos nuo M-1..tai normalu?

Atsakyti
philia
2004 m. spalio 25 d. 07:11:07
m1 geriausia stotis muzika kaip muzika, leidzia daznai vienodas ir popsiuka. bet siaip vedejai ir laidos tai faina. o jau radiocentras tai shakes, meshlas. jokiu geru laidu, vedejai zanoodos.

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 24 d. 21:59:53
papraschewsiai stejkas priesh komercija - neklawseeti radijo ir nezhiureti muzikiniu tw kanaloo! bootent tajp ash ir daraw, nes man tj,ka groja radija ir ka rodo telikas nepatinka, mano winampas ir kompo harde esantys klipai man dawg labew priimtinesni

Atsakyti
uzkasta_negyva
2004 m. spalio 15 d. 20:47:30
jei radijas yra, tai, matyt, jo ir reikia. o dėl to streiko, tai čia nelabai yra kam ir streikuot. jei vieni prieš kitus sustotų radijuje grojamos muzikos ir kitos muzikos gerbėjai, tai, pripažinkit, radijo fanų būtų žyyyyymiai daugiau. kažkas jau sakė- kam streikas, vis tiek nieko nepakeisim. jei su šita nuomone nesutikčiau, sakyčiau, kad reikia bent stengtis kažką pakeist, gal pavyks. bet aš su ja lyg ir sutinku. nereikia čia jokių streikų, taip stogas važiuoja. bet vis dėl to, radiją kartais klausau. nes tai- neišvengiama. einu kur gatve ir girdi- groja M-1, Radiocentras... nupurto šiurpas. eini toliau- tas pats.. grįžti namo, pasileidi tai, ko niekad per radiją neišgirsi, nebent tas radijas būtų tavo pačios, ir sėdi. kaifuoji. šiurpini kaimynus. hmzz. gerai, kad ne butas. o išmestų ;] atrodo, nusivažiavau į lankas.. ;]

2004 m. spalio 15 d. 20:36:28
Nevaryk gaidi ant BLinku

2004 m. spalio 15 d. 19:30:28
O aš klausau radijo.Bet labai išranki muzikai esu,lietuviškų nemėgstu.Man labiausiai patinka užsienio pop ir roko muzika,kuri buvo populiari prieš 10-20 metų(mano vaikystėje ir paauglystėje),tad dažniausiai klausau M1 Plius.Jie groja ir naujausių kurinių,bet ne visus,o atitinkančius stoties formatą.Be to,didžėjai nevargina savo greitakalbėmis.Daug kas nesupranta mano muzikinio skonio ,jiems tokia muzika per sunki,betgi kiek žmonių,tiek nuomonių .

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446