Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų nuomonė apie radijo stotis?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nerute
2004 m. spalio 15 d. 17:59:52
kas nenori tas tago ir neklauso tos radijos o siaip as dazniausiai klausau Super FM

2004 m. spalio 15 d. 16:42:58
neklausau ir man nekyla jokiu problemu

Atsakyti
SugarFreeKiss
2004 m. spalio 14 d. 22:54:09
Ai, rimtai uzkniso - kokiom priemonem siulai nugalet komercija?...Kova su Vejo Malunais...
Nenori - neklausyk. Radio groja populiariaja muzika (dazniausiai). Jeigu tai atsibodo, klausyk savos muzikos ir vargo nematyk, arba isijunk koki Relax FM ir klausyk Jazz'o. Vat tau ir nekomercija.

2004 m. spalio 14 d. 14:39:38
as klausau radijo ir viskas.

2004 m. spalio 4 d. 19:12:43
Ech as radija klausau tik per interneta, nes lietuvoje nera tansliuojamu radijo stociu kurios man patinka... va isijungiu per interna tai galiu susirast ir hardrock ir metal ir hardcore radijo... lietuvoj varo tik popsa... baaaisu.... help

Atsakyti
no_angel
2004 m. spalio 4 d. 15:16:19
ShadowOfDeath rašė:
Fee!Nesamones kazkokios, bet as vis tiek nieko nesupratau krc pripazystu ir ash nieko nesupratau

2004 m. spalio 4 d. 00:21:44
To hardrock.. sawoka profesionalus muzikantas,reiskia kad jis is to gyvena..beje del mano nicko as wisiskai neklausau blinku..kazkada klausiau del to mane taip wisi pramine..

"Nebutinai profesionaliausi tie, kurie uzdirba daugiausiai $$$, o tie kurie uzdirba mazai arba is vis neuzdirba yra nevykeliai."

as wisai kitaip sakiau..as kalbu apskritai zmones kurie pragyvena(uzsidirba) is muzikos wadinami profesionalais..siuo atweju profesionaliausias nereiskia kad geriausiai atlieka sawo darba..zodis profesionaliausias iswis negalimas..nes wisi muzikantai turi uzsirbti kad pragyventu..tam ir reikalingi bilietai y koncertus..uz kompaktinius diskus..parodyk man grupe kuri weltui dalina 100.000 sawo albumu???? o zodis komercija dabar ygawes kita reiskme, turima omenyje grupes grojancios prastos wertes muzika uzsidirba dauk pinigu..wadinamoji popmeno srowe..atsiradusi 80-uju widuryje..popmenas wisalaik zawus, smaikstus, savimi pasitikintis..

kaip metallica sake, taip mes komercantai, mes parduodame wisus bilietus y koncus..

Atsakyti
HardRock
2004 m. spalio 3 d. 23:14:03
blink182 rašė:
komercija yra wiskas net beatlai buwo komercija, net mozart'as buwo komercija.. jie wiska dare del pinigu nes kitaip butu nepragyvene..manau zodis komercija netinka..greiciau prastos menines wertes muzika nei komercine.. profesionalus muzikantai yra tie kurie is to uzsidirba $$$..o megejei tie kurie groja siaip sawo malonumui..tas pats ir su krepsininkais..

O tai kas tie suknisti Bitlai kazkokia tai aukstuma??? Aisku kad jie buvo komercija, bet liko kai kas is ju ir muzikos istorijoje ir kai kurie ju kuriniai tikrai yra visai neblogi. Ir realiai bitlai is pradziu dirbo is kazkokios idejos ir padare tam tikra perversma pirmi, o ne antri ar begaliniai. O kas darosi dabar??? Tikrai bitlai atrodo labai nekaltai lyginant su dabartim.

O kalbet apie Mocartus ir grizt i tokius laikus... Is vis nonsensas, ivertinant to meto situacija. Mocartas nera komercija, nes tada dar nebuvo sou biznio prodiuseriu bei irasu pramones. Jei zmogus uzdirba is savo amato pinigu tai jokiais budais nereiskia, kad tai yra komercija.

Dabar vos ne kiekvienam projekte bet kokiu atveju egzistuoja kazkokia dalis komercijos, klausimas kiek jos???
Ir toks tavo absurdiskas teiginys:
"profesionalus muzikantai yra tie kurie is to uzsidirba $$$..o megejei tie kurie groja siaip sawo malonumui..tas pats ir su krepsininkais"

Nebutinai profesionaliausi tie, kurie uzdirba daugiausiai $$$, o tie kurie uzdirba mazai arba is vis neuzdirba yra nevykeliai.

Cia ne taip kaip su krepsininkais. ten tixlas padeti komandai laimeti, arba pergale arba pralaimejimas. Reikia laimeti.Labai konkretu.

O muzikoj taip tikrai nera. Aisku pagal tavo durna nicka jau galima spresti daug... Pvz tikriausiai grupes blink182 tixlas yra uzkalti kuo daugiau babkiu . Nu ir sekmes, bet jauciu Britney spears uzkala daugiau ji kietesne . Aisku glai manyt kad jei pvz Blink uzkala daugiau uz koki Dream Theater ar pan. tai jie jau profesionalesni

Daug zmoniu tikrai kuria auksto lygio muzika ir uzdirba is to nemazai pinigu, taciau zymiai maziau nei kokie blink182, limp bizkit, 3 doors down, britnes ar panasus slamstas. Ir jei grupe ir neuzdirba is to pinigu ir sunkiai verciasi tai nereiskia, kad jie jau neverti demesio megejai.

O kodel taip??? Todel kad didziausia auditorija tai kvailiukai paaugliai, kuriais lengviausia manipuliuoti prodiuseriams ir pan. Nusistoveje tam tikri slamsto kanonai kuris "eina" "veza", o kuris ne.
Todel rimti dedes renka naujas "zvaigzdes" priderina prie marozu auditorijos standartu ir pirmyn... Juk taip zymiai lengviau, kam prasidet su rimtesne muzika, kurios auditorija labiau isprusus ir bet kokio slamsto nepriims, be to ir auditorijos ratas zymiai siauresnis, ir stiliu ivairove plati. Be to tokia muzika zymiai sudetingiau sukurti, net ir finansine instrumentu prasme. O ko tereikia eiliniam sudgabaliui?? kompiuterio...

Atsakyti
blink182
2004 m. spalio 3 d. 21:39:26
komercija yra wiskas net beatlai buwo komercija, net mozart'as buwo komercija.. jie wiska dare del pinigu nes kitaip butu nepragyvene..manau zodis komercija netinka..greiciau prastos menines wertes muzika nei komercine.. profesionalus muzikantai yra tie kurie is to uzsidirba $$$..o megejei tie kurie groja siaip sawo malonumui..tas pats ir su krepsininkais..

Atsakyti
Nepataisoma
2004 m. spalio 3 d. 17:07:11
Hmmm.........neklausau radio,nu nebent jau visiskai neturiu ko klausyt....

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. spalio 3 d. 16:38:30
wisur kur tik pasisuku skamba radija.uzpiso!!!krc ir aplamaj niekur ishskyrus sawo namie nesu girdejus normalios muzikos.help

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. spalio 3 d. 16:29:08
Ir kuo gi trukdo?a?

2004 m. spalio 3 d. 13:17:08
Agha, man ta radija irgi trugdo, bleen...

2004 m. spalio 3 d. 13:15:27
ash ir radijos neklausau bet man ji wistiek trugdo...

Atsakyti
djMunis
2004 m. spalio 3 d. 00:35:17
Senai nebeklausau radijo, muzika klausau tik is savo kompaktu arba per kompa

2004 m. spalio 3 d. 00:29:29
Northern-Death-Cult rašė:
jau senai nebeklausau radijos. Mat esu prietaringas.......radijo klausymas gadina sveikata:ausis
O sedejimas prie kompiuterio gadina akis...

tai kaip tu tox prietaringas prie jo prisedi leisk paklausti???

2004 m. spalio 2 d. 20:55:57
neklausau radijos ir man visiskai tas pats ka jie leidzia

2004 m. spalio 2 d. 19:32:18
oaf rašė:
paaiskinkit man neishmaneliui kas yra komercija muzikoj? jei viska ka leidzia per radija- komercija tai ash prie tu kuriems patinka(zinoma ne visoks shlamstas) nedaug bet yra dainu kurios tikrai patinka per radija grojamos.
pateikit pora [vz komerciniu ir nekomerciniu grupiu
Aciu!!

Komercija yra wisokios Brit, O-Zone ir kitas slamstas, o nekomercija tai maziau zinomos grupes kurios sawo darbu nekisa y suskretusy radija ir nehipnodizuoja sawo fanu kaip POP'suchu, tai pwz.: Lordi, Yeah Yeah Yeahs...

As taip pat reguliariai neklausau radijos, tik pries uzmiegant ysijungiu, kad lengwiau uzmigciau, wot...

2004 m. spalio 2 d. 17:09:31
paaiskinkit man neishmaneliui kas yra komercija muzikoj? jei viska ka leidzia per radija- komercija tai ash prie tu kuriems patinka(zinoma ne visoks shlamstas) nedaug bet yra dainu kurios tikrai patinka per radija grojamos.
pateikit pora [vz komerciniu ir nekomerciniu grupiu
Aciu!!

2004 m. spalio 2 d. 17:06:42
NEPATINKA - NEKLAUSYKIT

aš neklausau.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Dienos daina

Pasiūlė Daina Mėgsta
Very_crazy_enough Alice Cooper I Love the Dead
 Alice Cooper

4Blackberry Juodvarnis Tamsiausias Nušvitimas
 Juodvarnis

Sahja Deep Forest Twosome
 Deep Forest

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446