Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tranzavimas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2024 m. lapkričio 5 d. 04:43:02 2024-11-05 04:44:07

Man nestoja

Kazkada vaziavau balsuodamas gal 5-6val vienoj vietoj ant klaipedos-Vilnius autostrados. Kitas mergas surinko o mane paliko

Buvo gal 2003ieji metai

2007 m. rugsėjo 23 d. 16:24:10
Tranzuot nėra tekę, bet noriu išbandyt draugai visi patyrę, tad gal nebūtų sunkumų, tik bijau tranzuot, nes jei tėvai sužinotų...

2007 m. rugsėjo 23 d. 09:00:43
Tranzavus esu kelis kart, ir visai smagiai vieną kartelį vienuolis sustojo. Elektrėnuose, tai taip smagiai pašnekėjom

2007 m. rugsėjo 23 d. 01:14:36
sitas dalykas manes nezavi...

Atsakyti
imperfect_sky
2007 m. rugsėjo 22 d. 23:29:05
Vis kila mintys apie tranzavimą. išsiruoščiau aš iš čia pagaliau ir vsio.
Reiktų tik kokio dar žmogaus tokio drąsesnio ir rižtingesnio, kad mane pastumtų tam

2007 m. rugsėjo 22 d. 19:59:28
Lenkijoj prastai?! Mums su drage buvo malonumas ten tranzuot! Gal kad dvi paneles, bet ten palaukdavom iki 5min. ir jau riededavom su smagiais lenkais.. Pats malonumas.

Atsakyti
kaktooz
2007 m. rugsėjo 22 d. 19:49:05
lenkijoj tranzuoti yr a vidishkas shudas,nuo vokietijos prasideda pats kaifas...

2007 m. rugsėjo 22 d. 18:44:56
Kai pagauna azartas sunku sustot, niekad negalvoju, kad kas blogo gali atsitikt, uztenka tinkamai pasiruost, neveplinet, tiket tuom ka darai, ir net nepastebesi, kaip viskas puikiai klostysis!

jeigu prisidejus prie patarimu tai vot: jei norit tiksla pasiekti greitai(turiu omeny vakaru/pietu europa) rinkites autobanus/greitkelius turincisu panasumu su autobanais(mes taip lyona is hamburgo pasiekem per maziau nei dvi dienas-ryte isvaziavom, nakty permiegojom pas lietuvi masinoj,kita diena dar net nesutemus buvom vietoj!), o jei niekur neskubat, vaziuokit paprastais greitkeliais, kur gali tranzuot bet kur, ar kitus didesnius aplinkelius, nes taip galima surast neitiketinu vietu! Tad megaukites!

Atsakyti
Invisible_Man
2007 m. birželio 30 d. 17:36:18
Sėdu į visus automobilius ir nesuku galvos. Kol kas dar neužsiroviau. Blogiausia kas buvo, tai netinkamo kelio pasirinkimas. Jei varot į Ispaniją, nevarykit nuo Almerios iki Malagos, geriau jau pro Granadą sukt.
AFI rašė:
Invisible_Man >>> kaip įdomu
pati tranzavus nesu, bet manau butu fainai, puiki galimybe pabendraut su labai ivairiais zmonemis aishku jej neuzhsirauni ant kokio psicho

2007 m. birželio 14 d. 01:24:12
Invisible_Man >>> kaip įdomu
pati tranzavus nesu, bet manau butu fainai, puiki galimybe pabendraut su labai ivairiais zmonemis aishku jej neuzhsirauni ant kokio psicho

2007 m. sausio 19 d. 15:23:34
Jeigu bijei tranzuoti wienas tranzuok su dragu arba to kas jau yra ne karta tranzaves

Atsakyti
Invisible_Man
2007 m. sausio 19 d. 15:15:11
Vasarą pradėjau tranzuoti ir užvedė. Visad, kai kur nors reikdavo, tranzuodavau. Esu sutikęs ne vieną įdomią asmenybę. Kartą pavežė vokietis, kuris 15 metų tranzavo po pasaulį, aplankė 105 šalis. Kitą kartą kunigas.
Nors ir buvau prieš tranzavimą, bet dabar esu visom keturiom už. Tiek užvežė tranzavimas, kad praėjus vos porai savaičių nuo tranzavimo pradžios sumasčiau patranzuoti į užsienį. Sulaukiau 18-kos ir ištranzavau iki Paryžiaus. Trumpos rudens atostogos, tik pora dienų Paryžiuje, bet to niekada nepamiršiu. Ypač patiko visą naktį tranzuoti per Lenkiją, kai prisnigo ir sušalę laukdavom automobilio.
Jau pusę metų tranzuoju, pratranzavau apie 10 000km ir svajoju apie basarą, apie dar įspūdingesnį autostopą po Europą (kol kas).

2007 m. sausio 18 d. 22:41:54
ladri rašė:
niekada nesu tranzavusibet labiausiai nervina kai vaziuojame su pateviu ir jis pamojuoja tiems kurie tranzuojatai mes su ,mama labai ant jo pykstam
na asmeniskai man tai ir yra labaiusia erzinantis dalykas kai žmonės muojuoja arba pypsina, bet zinoma nepaima:}} o siaip teko tranzuot, tai yra labai geras dalykas nes taupai pinigus ir nuvažiuoji daug greičiau, na neskaitant tokių atvejų kai laukti tenka ilgai. yra tekę ir per lietų,šlabdribą tranzuot. bet nepaisant to vertinu gerai. ir nors kai kam baisu, bet vistiek nemanau, kad jau tokia didėlė galimybė yra ant kokio maniako užsiraut.

2007 m. sausio 1 d. 16:27:20
Tranzavus esu ne viena kartageras dalykas,beje,linksma kelione buna

Atsakyti
amicable
2007 m. sausio 1 d. 11:43:39
niekada netranzavau, nes bijau

2006 m. gruodžio 20 d. 10:10:09
Esu, man patinka, o del tu vadinamu maniaku nesuku galvos, kas bus tas, man tai atrodo tiesiog perdaug ispustas burbulas

2006 m. gruodžio 19 d. 22:11:24
sia vasara su draugu tranzavau i roko naktis...buvo labai faina...pati kelione nelabai nuvargino ir greitai "susisaudem" masinas,ir net buvo visai faina pakalbeti su tais gerais zmonemis...vienu zodziu buvo labai linksma...tikiuosi kitais metais vel taip varyti...

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 22 d. 22:31:58
Esu tranzavus, ne vieną ir ne du kartus. Bet ir tai tik kai reikėdavo anksčiau namo grįšt. Nedideli atstumai, kažkaip tos baimės pas manęs nėra buvę, kai važiuoji su nepažįstamu. aišku, neperšokus griovio, nesakau "op". nes ką čia gali žinot.

Atsakyti
rocky
2006 m. lapkričio 14 d. 22:36:13
joa, paskutini karta tranzavau visai viena iki Nidos... kazkaip keista, bet smagu buvo "

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Crawling
2006 m. lapkričio 5 d. 23:43:25
Asmeniskumu niekam nedosiu! :X

Neturi tu ryziu! :X Neprasimanyk...eik grybu augint! :X Rytzius palieki man! :X

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
DjVaids Agnes Carlsson  Release Me
 Agnes Carlsson

einaras13 Kanye West Stronger
 Kanye West
 Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios
malia Ava Max Sweet but Psycho
 Ava Max

Konditerijus Chris Cornell Before We Disappear
 Chris Cornell

PLIKASS Flipsyde Trumpets (Never be the Same Again)
 Flipsyde

Silentist Tony Hadley First of May
 Tony Hadley
 Bee gees dainos koveris
Alvydas1 Rome Bring Me the Head of Romanez
 Rome

Sahja Vera Brezhneva Novyj god zhdjot
 Vera Brezhneva

Šiuo metu vertiname

Jeff Beck Jeff Beck
8,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 347
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 100716