Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2024 m. lapkričio 5 d. 04:43:02
Man nestoja
Kazkada vaziavau balsuodamas gal 5-6val vienoj vietoj ant klaipedos-Vilnius autostrados. Kitas mergas surinko o mane paliko
Buvo gal 2003ieji metai
2007 m. rugsėjo 23 d. 16:24:10
2007 m. rugsėjo 23 d. 09:00:43
2007 m. rugsėjo 23 d. 01:14:36
2007 m. rugsėjo 22 d. 23:29:05
Reiktų tik kokio dar žmogaus tokio drąsesnio ir rižtingesnio, kad mane pastumtų tam
2007 m. rugsėjo 22 d. 19:59:28
2007 m. rugsėjo 22 d. 19:49:05
2007 m. rugsėjo 22 d. 18:44:56
jeigu prisidejus prie patarimu tai vot: jei norit tiksla pasiekti greitai(turiu omeny vakaru/pietu europa) rinkites autobanus/greitkelius turincisu panasumu su autobanais(mes taip lyona is hamburgo pasiekem per maziau nei dvi dienas-ryte isvaziavom, nakty permiegojom pas lietuvi masinoj,kita diena dar net nesutemus buvom vietoj!), o jei niekur neskubat, vaziuokit paprastais greitkeliais, kur gali tranzuot bet kur, ar kitus didesnius aplinkelius, nes taip galima surast neitiketinu vietu! Tad megaukites!
2007 m. birželio 30 d. 17:36:18
Invisible_Man >>> kaip įdomu
pati tranzavus nesu, bet manau butu fainai, puiki galimybe pabendraut su labai ivairiais zmonemis
2007 m. birželio 14 d. 01:24:12
pati tranzavus nesu, bet manau butu fainai, puiki galimybe pabendraut su labai ivairiais zmonemis
2007 m. sausio 19 d. 15:23:34
2007 m. sausio 19 d. 15:15:11
Nors ir buvau prieš tranzavimą, bet dabar esu visom keturiom už. Tiek užvežė tranzavimas, kad praėjus vos porai savaičių nuo tranzavimo pradžios sumasčiau patranzuoti į užsienį. Sulaukiau 18-kos ir ištranzavau iki Paryžiaus. Trumpos rudens atostogos, tik pora dienų Paryžiuje, bet to niekada nepamiršiu. Ypač patiko visą naktį tranzuoti per Lenkiją, kai prisnigo ir sušalę laukdavom automobilio.
Jau pusę metų tranzuoju, pratranzavau apie 10 000km ir svajoju apie basarą, apie dar įspūdingesnį autostopą po Europą (kol kas).
2007 m. sausio 18 d. 22:41:54
niekada nesu tranzavusi
2007 m. sausio 1 d. 16:27:20
2007 m. sausio 1 d. 11:43:39
2006 m. gruodžio 20 d. 10:10:09
2006 m. gruodžio 19 d. 22:11:24
2006 m. lapkričio 22 d. 22:31:58
2006 m. lapkričio 14 d. 22:36:13
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. lapkričio 5 d. 23:43:25
Neturi tu ryziu! :X Neprasimanyk...eik grybu augint! :X Rytzius palieki man! :X