Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tranzavimas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
enigmatic
2006 m. lapkričio 5 d. 23:30:14
Asmeniškumus pasilaikyk sau ir biškelę duok man - kam plačiajai auditorijai čia?

Sakai sveika? Tu nė neįtari kokią rimta stadiją pavadinai "sveikumu" ;O
Kątik pislieji ereliai atkrido, dar keli ryčiu augintojai pas mane atėjo. Nori ir tu pasipoginti? ;O

2006 m. lapkričio 5 d. 23:18:20
<<>> amm...nieko negaliu padeti - sveika juk...
P**valka, sms gal atrasyk? ;X Bo as ryt nedalyvausiu...

2006 m. lapkričio 5 d. 23:14:26
Niekada netranzavau ir niekada to nedarysiu - dar dabar sapnuoju Joną Jonaitį, o jei jis pakelėse manęs laukia..???
Vaikai, netranzuokit, primygtinai prašau. Tai baisiau, nei ryte atsibudus neprisiminti savo vardo ;X

(V, man pokelioninė makštukizminė liga užėjo? ;O )

2006 m. lapkričio 5 d. 21:52:57
SiN rašė:
esu nutranzavus,net visus 4km
o tranzas iš tikro yra labai liux dalykas,tik kad vairuotojai šiais laikais tingi sustot ir ką nors pavešt...

Kas cia per 'tingi'? Nusipaistai..

Ammm...zinoma, esu tranzaves...toliausias autostopu keliautas taskas - Prancuzija...
Siandien labai sekmingai partranzavau is Varenos..
Bent man smagiausiai vaziuoti su fura...labai maloniai kede siubuoja i virsu ir i apacia..
Isties daug zmoniu tranzuoja ne del to, jog neturi pinigu, o del to, kad tai tiesiog idomu!
Uzknisa, kai kad ir valanda sedeti autobuse, traukinyje ar dar kur...koks malonumas trinti subine i sedyne, nekomunikuoti su isties gerasirdziais zmonemis, o tik veizet pro langa...?
O tranzuojant uzlieja adrenalinas ir azartas...mm, smagu! Susipazisti su galybe idomiu zmoniu, galiausiai supranti, kad visgi yra 'ant svieto' geru zmoniu..
Nesenai istojau i autostopo klubu, taigi - tokio tipo kelioniu oj kiek bus..

2006 m. vasario 16 d. 10:19:27
tranzavimas veža..
Taip daug įdomiau..
Šiaip tranzuot sekasi gerai, neskaitant vieno karto kai iš kauno į vilnių parvažiavau per 4 valandas (kai pirmyn nuvažiavau per 40minučių ) ir jau galvojau iš vis negrįšiu
Bet niekad netranzuočiau viena Baysū, neduok dieve sukils..noras..

2006 m. vasario 16 d. 10:06:51
T_y_L_a rašė:
Gal ir linksma (ir pigu kas be ko) , kol nerandi savo galvos miško tankmėje užkastos. .

Nu sikart tau pritariu...Teisingaj pasakei

2006 m. vasario 1 d. 21:31:03
Gal ir linksma (ir pigu kas be ko) , kol nerandi savo galvos miško tankmėje užkastos. .

Atsakyti
kojote666
2006 m. vasario 1 d. 21:18:42
dar nebandžiau bet va, galvojam su draugu kada, kai bus šilta, į pajūrį ar Kauną pasižvalgyt ...

2006 m. vasario 1 d. 19:31:46
Nebandziau ir stengsiuos nebandyti...

2006 m. sausio 20 d. 07:38:47
esu...kolkas tik 1 kart (klaipeda-vilnius),bet tai buvo nerealiu ispudziu..negana to kad laukti kol kas sustos buvom pasiruousios pora h tai mum su drauge sutojo vos pakelus ranka (kitai draugiu porai gal po pusvalandzio)kaskoks biznis man vaziavo i vln ir turejo isskristi i kita sali o jau tacka eina saw!..kompiuterizuota ir su visokiais pricindalais nu buvo uj kaip linksmapavasaris - vasara bus mano extremalaus tranzavimo metas man net neabejoju

2006 m. sausio 20 d. 07:11:14
che, jauciu taip ir neteks patirt sito malonumo... Nebent pati ka nors pavesciau... Bet beda ta, kad kai i tolimesne kelione issiruosiam, masina buna tiek prikimsta reikalingu (ir nevisai) daiktu, kad tranzuotojas tilptu nebent ant masinos stogo... Todel savanoriu prospekto tranzuotojai lieka pakelej taip ir nepavezinti.... Bet kadanors pazadu nors viena pametet iki Kauno ar kur nors toliau.... Tikiuosi, jis nebus koks maniakas ir man geraj baigsis....

2006 m. sausio 19 d. 20:35:19
netranzawau bet tokio dalyko kajp maro bijau...jau geriau eisiu pesti arba sumokesiu belekiek bet saugiai waziuosiu...labai bijau kad kas nors nutix tranzuojant...manes tie manijakaj kazkajp nezawi o ir pats tranzawimas man ne kox sportas...

2006 m. sausio 19 d. 20:05:50
nesu dar neprireike

2005 m. rugpjūčio 13 d. 14:44:34
tikrai nesu, metu ir proto dar per mazai, kad ryzciaus tokiam zingsniui... bet neperseniausiai su drauge buvom sutikusios tokes 2 latves, vienai 17, kitai 18... kurios nezino kur keliaus kita diena, sako ten kur ves, o tos jaunesnes tevai galvoja kad ju durka rygoje, prie juros... o siaip manau tam reikia drasos, pasirengimo ir tranzuot su zmogumi kuris tai jau yra dares

Atsakyti
Gothic_thuG
2005 m. rugpjūčio 13 d. 14:37:37
Esu trnzavu. Šiaip labai fainai. Nu aišku viena netranzuočiau. Na šiaip dar draugė patarė prieš tranzuojant visada peilį pasiimti, dėl viso pikto. Nors sykį pasakojo, kad tokios panos (draugės, draugės) tranzavo ir kažkokie bachūrai sustojo paimti, važiuoja os su jais ir girdi kaip vienas šnekas su kažkuo per telefa, pokalbis maždaug toks: „Taip tai turim mes čia porą mergikių įsisodinę, tuoj atvešim, oi kaip pasilinksminsim!“ Jos sakė iš baimės vos neapalpo, o tie jau į kažkokį miškelį nuvažiavo, sustojo pasisuko į jas ir sako „Gerai išgąsdinom ką?“
Neblogai sugalvojo pagąsdint jas..

Atsakyti
ajste
2005 m. rugpjūčio 12 d. 21:10:57
esame. kaimo keliuke
bet ash shimtu procentu uzh.
ash hitchintoja ish prigimties!
ir 'kelyje' lb nebloga knygute ta tema

Atsakyti
Lake
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:11:52
butu idomu kada pabandyt

Atsakyti
maza-nuodeme
2005 m. rugpjūčio 11 d. 15:47:01
kazkada su vyresniu broliu [jis jau pilnametis] nutranzavom iki Vokietijos... su jo draugais buvo linksma visai, nieks neprisikniso... tej vatt... o mama mane kad mes vaziuojam pas kazkoki brolio drauga... oj negera mamu apgaudinet bet dzin ji taip ir nesuzinojo, aisku jei nesugalvos uzeiti i si saita ir perskaityt sia mano zinute

2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:44:19
nu joa vienai tranzuoti tai jau nesamone :} ;/

2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:01:09
as visom keturiom pries !! kas per nesamone , rizikuot savo gyvybe !!!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Police The Police
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4870
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 147210