Asmeniškumus pasilaikyk sau ir biškelę duok man - kam plačiajai auditorijai čia?
Sakai sveika? Tu nė neįtari kokią rimta stadiją pavadinai "sveikumu" ;O
Kątik pislieji ereliai atkrido, dar keli ryčiu augintojai pas mane atėjo. Nori ir tu pasipoginti? ;O
Vaikai, netranzuokit, primygtinai prašau. Tai baisiau, nei ryte atsibudus neprisiminti savo vardo ;X
(V, man pokelioninė makštukizminė liga užėjo? ;O )
Kas cia per 'tingi'? Nusipaistai..
Ammm...zinoma, esu tranzaves...toliausias autostopu keliautas taskas - Prancuzija...
Siandien labai sekmingai partranzavau is Varenos..
Bent man smagiausiai vaziuoti su fura...labai maloniai kede siubuoja i virsu ir i apacia..
Isties daug zmoniu tranzuoja ne del to, jog neturi pinigu, o del to, kad tai tiesiog idomu!
Uzknisa, kai kad ir valanda sedeti autobuse, traukinyje ar dar kur...koks malonumas trinti subine i sedyne, nekomunikuoti su isties gerasirdziais zmonemis, o tik veizet pro langa...?
O tranzuojant uzlieja adrenalinas ir azartas...mm, smagu! Susipazisti su galybe idomiu zmoniu, galiausiai supranti, kad visgi yra 'ant svieto' geru zmoniu..
Nesenai istojau i autostopo klubu, taigi - tokio tipo kelioniu oj kiek bus..
Taip daug įdomiau..
Šiaip tranzuot sekasi gerai, neskaitant vieno karto kai iš kauno į vilnių parvažiavau per 4 valandas (kai pirmyn nuvažiavau per 40minučių ) ir jau galvojau iš vis negrįšiu
Bet niekad netranzuočiau viena Baysū, neduok dieve sukils..noras..
esu...kolkas tik 1 kart (klaipeda-vilnius),bet tai buvo nerealiu ispudziu..negana to kad laukti kol kas sustos buvom pasiruousios pora h tai mum su drauge sutojo vos pakelus ranka (kitai draugiu porai gal po pusvalandzio)kaskoks biznis man vaziavo i vln ir turejo isskristi i kita sali o jau tacka eina saw!..kompiuterizuota ir su visokiais pricindalais nu buvo uj kaip linksmapavasaris - vasara bus mano extremalaus tranzavimo metas man net neabejoju
che, jauciu taip ir neteks patirt sito malonumo... Nebent pati ka nors pavesciau... Bet beda ta, kad kai i tolimesne kelione issiruosiam, masina buna tiek prikimsta reikalingu (ir nevisai) daiktu, kad tranzuotojas tilptu nebent ant masinos stogo... Todel savanoriu prospekto tranzuotojai lieka pakelej taip ir nepavezinti.... Bet kadanors pazadu nors viena pametet iki Kauno ar kur nors toliau.... Tikiuosi, jis nebus koks maniakas ir man geraj baigsis....
netranzawau bet tokio dalyko kajp maro bijau...jau geriau eisiu pesti arba sumokesiu belekiek bet saugiai waziuosiu...labai bijau kad kas nors nutix tranzuojant...manes tie manijakaj kazkajp nezawi o ir pats tranzawimas man ne kox sportas...
tikrai nesu, metu ir proto dar per mazai, kad ryzciaus tokiam zingsniui... bet neperseniausiai su drauge buvom sutikusios tokes 2 latves, vienai 17, kitai 18... kurios nezino kur keliaus kita diena, sako ten kur ves, o tos jaunesnes tevai galvoja kad ju durka rygoje, prie juros... o siaip manau tam reikia drasos, pasirengimo ir tranzuot su zmogumi kuris tai jau yra dares
Esu trnzavu. Šiaip labai fainai. Nu aišku viena netranzuočiau. Na šiaip dar draugė patarė prieš tranzuojant visada peilį pasiimti, dėl viso pikto. Nors sykį pasakojo, kad tokios panos (draugės, draugės) tranzavo ir kažkokie bachūrai sustojo paimti, važiuoja os su jais ir girdi kaip vienas šnekas su kažkuo per telefa, pokalbis maždaug toks: „Taip tai turim mes čia porą mergikių įsisodinę, tuoj atvešim, oi kaip pasilinksminsim!“ Jos sakė iš baimės vos neapalpo, o tie jau į kažkokį miškelį nuvažiavo, sustojo pasisuko į jas ir sako „Gerai išgąsdinom ką?“
Neblogai sugalvojo pagąsdint jas..
kazkada su vyresniu broliu [jis jau pilnametis] nutranzavom iki Vokietijos... su jo draugais buvo linksma visai, nieks neprisikniso... tej vatt... o mama mane kad mes vaziuojam pas kazkoki brolio drauga... oj negera mamu apgaudinet bet dzin ji taip ir nesuzinojo, aisku jei nesugalvos uzeiti i si saita ir perskaityt sia mano zinute
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. lapkričio 5 d. 23:30:14
Sakai sveika? Tu nė neįtari kokią rimta stadiją pavadinai "sveikumu" ;O
Kątik pislieji ereliai atkrido, dar keli ryčiu augintojai pas mane atėjo. Nori ir tu pasipoginti? ;O
2006 m. lapkričio 5 d. 23:18:20
P**valka, sms gal atrasyk? ;X Bo as ryt nedalyvausiu...
2006 m. lapkričio 5 d. 23:14:26
Vaikai, netranzuokit, primygtinai prašau. Tai baisiau, nei ryte atsibudus neprisiminti savo vardo ;X
(V, man pokelioninė makštukizminė liga užėjo? ;O )
2006 m. lapkričio 5 d. 21:52:57
esu nutranzavus,net visus 4km
o tranzas iš tikro yra labai liux dalykas,tik kad vairuotojai šiais laikais tingi sustot ir ką nors pavešt...
Kas cia per 'tingi'?
Ammm...zinoma, esu tranzaves...toliausias autostopu keliautas taskas - Prancuzija...
Siandien labai sekmingai partranzavau is Varenos..
Bent man smagiausiai vaziuoti su fura...labai maloniai kede siubuoja i virsu ir i apacia..
Isties daug zmoniu tranzuoja ne del to, jog neturi pinigu, o del to, kad tai tiesiog idomu!
Uzknisa, kai kad ir valanda sedeti autobuse, traukinyje ar dar kur...koks malonumas trinti subine i sedyne, nekomunikuoti su isties gerasirdziais zmonemis, o tik veizet pro langa...?
O tranzuojant uzlieja adrenalinas ir azartas...mm, smagu!
Nesenai istojau i autostopo klubu, taigi - tokio tipo kelioniu oj kiek bus..
2006 m. vasario 16 d. 10:19:27
Taip daug įdomiau..
Šiaip tranzuot sekasi gerai, neskaitant vieno karto kai iš kauno į vilnių parvažiavau per 4 valandas (kai pirmyn nuvažiavau per 40minučių
Bet niekad netranzuočiau viena
2006 m. vasario 16 d. 10:06:51
Gal ir linksma (ir pigu kas be ko) , kol nerandi savo galvos miško tankmėje užkastos. .
Nu sikart tau pritariu...Teisingaj pasakei
2006 m. vasario 1 d. 21:31:03
2006 m. vasario 1 d. 21:18:42
2006 m. vasario 1 d. 19:31:46
2006 m. sausio 20 d. 07:38:47
2006 m. sausio 20 d. 07:11:14
2006 m. sausio 19 d. 20:35:19
2006 m. sausio 19 d. 20:05:50
2005 m. rugpjūčio 13 d. 14:44:34
2005 m. rugpjūčio 13 d. 14:37:37
Neblogai sugalvojo pagąsdint jas..
2005 m. rugpjūčio 12 d. 21:10:57