labaiidomusdalykasadrenalininis... afduk kox senissaltis prisipis. del savomamos sveikatos to nedaryciau kogero...NEBENT LABAIPRISPIRTU. VIENANE,, SU DRAUGASI - BEABEJO !
o tranzuojantiems labai gera pamojuot arbaiskisht liezuvi ate ate luzeriai ZIAURI AS.
Tipo su mergom vieną kartą tranzavom, kai teko iš sodo 10 kilų pėstute eiti... Bet baisu nebuvo, nes mergų mūsų buvo penkios ar šešios- vos susigrūdom į mašiną
O dar vienas kartas buvo, kai sustojo net netranzavus, bet čia tai žiauru buvo, tik ačiū dievui pasibaigė viskas gerai
O šiaip vieną dieną su drauge planuojam po Europą tranzuot Turėtų būt smagu
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
dar nesu tranzavus, bet va su drauge sakem kada nors tikrai nusitranzuosim kur nors tli i kokia kita sali arba bent jau prie juros, bet pasiimsim bernu, kad drasiau butu
as tai nesu to darius, bet vat mano vyr.sese suskele bajeri pries 1m. ) ji pasake mamai, kad autobusu vaziuoja i Ispanija pas savo berna, o is tiesu pinigu autikui neturejo taigi nuvaziavo iki Ispanijos is Lietuvos tranzuodama...viena.. psiche totali... tevai suzinojo is vienos jos pazistamos, kad ji istiesu tranzuoja o ne autobusu vaziuoja..tai buvo jiems nervu ... grizo mano sesute sveika ir gyva oi tevai nepyko tik dziaugesi kad ji gyva grizo.. o taip...=}
prisiminaiu, visai nesenei teko pavezti viena armena, seip labai draugiskas zmogus, suzinojau apie visus jo gymines issvaistytas po visa europa... pats sake kad gyvena Voketijoje, klause ko as nevazioju ten dirbti... sako tipo surado sau ten vokete, bla bla, man patinka tokie zmones, (kurie neduoda man zodzio iterpt... , kartais. )
netranzavau...kazkaip...hmmm kaip ir lemnai nebuvo progos...jai reiketu tranzuociau bo pinigu tyai ner!
o apie tuos kurie tranzuoja manau ta pati kaip ir apie save (ner pinigu) ir dar anie bebaimiai!DD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
nea nesu, nors del mano charakterio man daznai norisi tai padaryti (as visa laika veluoju i autobusa) kita vertus viena moteriske savanoriskai buvo karta mane paemusi, ji mate, kaip as begau ir nespejau i susikta autobusa na neblogai yra dar geru zmoniu.
paciam tranzitojancius neteko imti, nors kartais pagunda ira. ka manau? nieko nemanau, viskas priklauso nuo isvaizdos (ir lytes turbut) patiks galima imti. vot.
:}
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:09:21
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:02:08
o tranzuojantiems labai gera pamojuot arbaiskisht liezuvi
2005 m. rugpjūčio 10 d. 16:45:16
O dar vienas kartas buvo, kai sustojo net netranzavus, bet čia tai žiauru buvo, tik ačiū dievui pasibaigė viskas gerai
O šiaip vieną dieną su drauge planuojam po Europą tranzuot
2005 m. rugpjūčio 7 d. 18:17:22
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 7 d. 17:28:24
2005 m. rugpjūčio 7 d. 13:29:30
2005 m. rugpjūčio 5 d. 19:46:16
2005 m. rugpjūčio 5 d. 14:22:46
2005 m. rugpjūčio 5 d. 11:10:24
2005 m. rugpjūčio 5 d. 11:00:36
2005 m. rugpjūčio 5 d. 10:45:40
2005 m. rugpjūčio 5 d. 10:02:46
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:24:02
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:10:23
o apie tuos kurie tranzuoja manau ta pati kaip ir apie save (ner pinigu) ir dar anie bebaimiai!
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. rugpjūčio 5 d. 08:58:53
o tie kurie tranzuoja tai gerai manau apie juos.. taupo pinigus.. bet as bijau del ju.. maniaku pilna blyn...
2005 m. rugpjūčio 5 d. 08:50:16
neblogas :} ;/
2005 m. rugpjūčio 5 d. 08:48:28
nea nesu, nors del mano charakterio man daznai norisi tai padaryti (as visa laika veluoju i autobusa) kita vertus viena moteriske savanoriskai buvo karta mane paemusi, ji mate, kaip as begau ir nespejau i susikta autobusa
paciam tranzitojancius neteko imti, nors kartais pagunda ira. ka manau? nieko nemanau, viskas priklauso nuo isvaizdos (ir lytes turbut) patiks galima imti. vot.
2005 m. rugpjūčio 5 d. 08:28:45