izide rašė: kas lemia jos populiaruma?talentas ar gerai islaikyta isvaizda?galbut patrauklumas jos raktas i sekme,o ne talentas....
ch cha cha. palyginus mariah su kitom pop "dievaitem" (visokiom Lopez ir Beyounce)ji yra tikra baidykle. o vat balsa turi gera, nors man ir nepatinka jos dainos. taip kad su tavim nesutiksiu.
visai nieko...bet as nesiklausau turiu tik wiena daina
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Kaip manote- ar pavyko siai daininkei sugrizimas? Ar tai tai, ko Mariah ir reikejo po visu nesekmiu, kad ir toliau buti viena is populiariausiu atlikeju? O kaip asmeniskai vertinate jos ivaizdi ir muzika, nauja albuma?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 7 d. 15:29:38
2005 m. rugpjūčio 7 d. 14:40:11
kas lemia jos populiaruma?talentas ar gerai islaikyta isvaizda?
ch cha cha. palyginus mariah su kitom pop "dievaitem" (visokiom Lopez ir Beyounce)ji yra tikra baidykle. o vat balsa turi gera, nors man ir nepatinka jos dainos. taip kad su tavim nesutiksiu.
2005 m. rugpjūčio 7 d. 14:09:39
2005 m. rugpjūčio 6 d. 21:31:43
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 6 d. 21:27:52
2005 m. rugpjūčio 5 d. 10:06:39
2005 m. rugpjūčio 5 d. 10:00:52