Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Labiausiai pervertinti albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 20:08:16
War_Zone rašė:
Kuo NILE geriau už DEATH?
NILE turi unikalų savo egiptietišką dainų skambesį;
NILE būgnų prasme VISIŠKAI apdeda DEATH;
NILE gitaristas Karl Sanders žymiai geresnis už DEATH gitaristą Sculdinerį, K. Sanders groja daug sunkiau, techniškiau ir jo riffai unikalesni ir labiau kabina o DEATH labai nuobodi muzika...
Karl Sanders iš NILE ir tas kitas bičas antras vokalas taip pat apdeda Sculdinerį... Tsakant NILE apdeda DEATH visom prasmėm, yra ir dar daug tokių grupių, bet tyngiu vardint dar...

Peipažįstu, kad NILE turi unikalų skambesį. Kaip ten su būgnais, negaliu pasakyti, kadangi nežinau pakankamai šiuo atžvilgiu, kad galėčiau vertinti. Dėl Death nuobodumo, vėlgi tik tamstos asmeninė nuomonė. Dėl vokalo nesistebiu, kodėl tamstai NILE labiau patinka, visgi kriokimas galingesnis, a la brutalesnis (bet vat ar vien dėl to geresnis - abejoju).
Pastaba ateičiai: išmok rašyti Death vokalisto pavardę. Ne "Sculdineris", bet "Schuldiner'is". Tik šiaip - draugiškas pastebėjimas.

2009 m. balandžio 5 d. 20:06:01
saunu, o rimtai, gerai, kad apie Pink Floyd'us prasnekai, gal zinai kur yra puslapis, kur surasytas Pink Floyd visu albumu (Nuo Pipper At the Gates Of Dawn iki Division Bell) albumu pardavimu skaicius worldwide forma? Arba bent jau galetum jei netingi surasyt

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 19:57:45
jasaz rašė:
Tu pazeminai ju albuma DD , AC/DC mano megstamiausia grupe, kodel negaliu pataisyt ir turetum dekuoti man, kadangi veliau zinosi kaip is tikruju ten su tuo albumu yra

Kas per fanatizmas (aš dėl Floyd'ų turbūt panašiai reaguočiau )
Dėkoju, tamstai, kad apšvietė ir dabar aš, nesusipratėlė, žinosiu, kelintas pagal pardavimus yra Back In Black. Amen

2009 m. balandžio 5 d. 19:54:36
Blackened rašė:
jasaz rašė:
Oh and by the way... klausei ju 1979m. paskutini albuma su ju originaliu vokalistu Bon Scott "Highway To Hell"? Jo siek tiek parduota maziau (17-19mln kopiju), bet vertinamas yra panasiai kaip ir "Back In Black", jei tau nepatiko "Back In Black", tai siulyciau perklausyt "Highway To Hell", tai yra geriausi ju albumai su skirtingais vokalistais (Bon Scott ir Brian Johnson), taigi jei tau ju sedevras nepatiko, tai belieka pasiulyt perklausyt ju dar viena sedevra

Tu čia man ar War_Zone?

cia jau for War_Zone

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 5 d. 19:54:01
Blackened rašė:
jasaz rašė:
ei, ei, ei... AC/DC "Back In Black" 2-tras, o ne 5-tas pagal geriausiai parduodamu albumu, kuris atsilieka tik nuo Michael'o Jackson'o "Thriller", "Back In Black parduota jau 45mln kopiju, 22mln. kopiju vien Amerikoje

Oi, dievaži, apgailestauju dėl tokios apmaudžios klaidos
(atrodo, kad būtų labai didelis skirtumas, esmė juk lieka ta pati)

Tu pazeminai ju albuma DD , AC/DC mano megstamiausia grupe, kodel negaliu pataisyt ir turetum dekuoti man, kadangi veliau zinosi kaip is tikruju ten su tuo albumu yra

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 19:52:34
jasaz rašė:
Oh and by the way... klausei ju 1979m. paskutini albuma su ju originaliu vokalistu Bon Scott "Highway To Hell"? Jo siek tiek parduota maziau (17-19mln kopiju), bet vertinamas yra panasiai kaip ir "Back In Black", jei tau nepatiko "Back In Black", tai siulyciau perklausyt "Highway To Hell", tai yra geriausi ju albumai su skirtingais vokalistais (Bon Scott ir Brian Johnson), taigi jei tau ju sedevras nepatiko, tai belieka pasiulyt perklausyt ju dar viena sedevra

Tu čia man ar War_Zone?

2009 m. balandžio 5 d. 19:50:40

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 19:47:25
jasaz rašė:
ei, ei, ei... AC/DC "Back In Black" 2-tras, o ne 5-tas pagal geriausiai parduodamu albumu, kuris atsilieka tik nuo Michael'o Jackson'o "Thriller", "Back In Black parduota jau 45mln kopiju, 22mln. kopiju vien Amerikoje

Oi, dievaži, apgailestauju dėl tokios apmaudžios klaidos
(atrodo, kad būtų labai didelis skirtumas, esmė juk lieka ta pati)

2009 m. balandžio 5 d. 19:46:56
Dar tamsta klausei kokių geresnių albumų yra už DEATH - Symbolic?
Daug tokių grupių ir albumų galima privardint, bet Tarkim NILE - Anihhilation of the Wicked ar dauguma kitų jų albumų;
Kuo NILE geriau už DEATH?
NILE turi unikalų savo egiptietišką dainų skambesį;
NILE būgnų prasme VISIŠKAI apdeda DEATH;
NILE gitaristas Karl Sanders žymiai geresnis už DEATH gitaristą Sculdinerį, K. Sanders groja daug sunkiau, techniškiau ir jo riffai unikalesni ir labiau kabina o DEATH labai nuobodi muzika...
Karl Sanders iš NILE ir tas kitas bičas antras vokalas taip pat apdeda Sculdinerį... Tsakant NILE apdeda DEATH visom prasmėm, yra ir dar daug tokių grupių, bet tyngiu vardint dar...

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 5 d. 19:41:45
Blackened rašė:
War_Zone rašė:
Man nepraeina, kad labiausiaiįvertinami vidutiniai albumai, o patys geriausių daug kas net nežino...

Vidutiniai? Nori pasakyti, kad tavo paminėtieji albumai yra vidutiniai? AC/DC "Back in Black" 22 kartus tapęs platininiu JAV (jei nemaišau kažko) ir apskritai penktas albumas pagal parduotų kopijų skaičių pasaulyje, dėl kurio iš proto eina milijonai žmonių, yra vidutinis? Metallicos "Ride The Lightning" ar "Master of Puppets" yra vidutiniai? Death "Symbolic" - vidutinis?Tu mane žudai.

ei, ei, ei... AC/DC "Back In Black" 2-tras, o ne 5-tas pagal geriausiai parduodamu albumu, kuris atsilieka tik nuo Michael'o Jackson'o "Thriller", "Back In Black parduota jau 45mln kopiju, 22mln. kopiju vien Amerikoje, ir priestarauju War_Zone, jog tai vidutiniskas albumas... Jis susilauke tiek pardavimi nuo AC/DC naujo vokalisto Brian Johnson'o ir jo vokaliniu sugebejimu, nuo tokiu hitu (Hell's Bells, You Shook Me All Night Long, Rock & Roll Ain't Noise Pollution, Back In Black, Shoot To Thril), nuo labai tinkamu metu, kai tokia muzika buvo jau retai isgaunama, kadangi jau prasidejo '80s, daug grupiu, atlikeju ima pavyzdziu is sito albumo ir sitas albumas zinoma jau yra kaip "geriausias Australiskas albumas", va taip, tikrai ne vidutiniskas

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 19:35:54
War_Zone rašė:
Neaiškinsiu kuo kiekvienas tas albumas geresnis už Metallicos, bet pagrinde jų
ŽYMIAI techniškesni, greitesni, kabina klausyt, ne kai Metallicos RTL kai kuriais dainas užsileidus norisi išjungt...

Pripažinsiu, nesu klausius visų tavo išvardintų albumų, bet keletą teko perklausyti ir nepasakyčiau, kad pagal tavo išvardintus kriterijus jie žymiai lenktų RTL. Maloniai nustebinai paminėjęs Voivod - Killing Technology. Labai mėgstu šią grupę, nors asmeniškai albumas neitin patiko. Pirmenybę vis dėlto teikiu Nothingface. Dėl techniškumo būtų įdomu išgirsti smulkiau ir konkrečiau. Greitumas nėra visuomet geros muzikos ženklas, nors įgūdžių tam, neabejotinai reikia. Dėl to "kabina klausyt, ne kai Metallicos RTL kai kuriais dainas užsileidus norisi išjungt" tai jau grynai tavo asmeninė nuomonė ir turbūt pats supranti, kad taikyti jos kaip taisyklės negalima.

2009 m. balandžio 5 d. 19:33:35
Vienu aspektu sutikčiau su War Zone - RTL yra nuobodokas, t.y. neprikausto dėmesio mirtinai, kai tą daro Masters... , nes šis diskas yra monolitas, be jokio įtrūkimo, visos kompozicijos lygiavertės, nėra filerio.
Ne veltui Dream Theater įrašė bootlegą būtent šio Metallica relizo. Vis dėlto Riding... Džeimso vokalas ausies negadina, o dainoje For Whom The Bell Tolls nesitikėčiau nieko geresnio.

2009 m. balandžio 5 d. 19:14:25
Blackened rašė:
Gerai. Jei jau taip - kokių geresnių albumų? Pavyzdžių galima? Kuom geresnių?
Čia kaip supratau geresnių už Metallicos RTL?
Pavydžiui:
Destruction - The Antichrist
Razor - Keep Ur Distance
Exumer - Possessed By Fire
Coroner - No More Color arba Mental Vortex
Nuclear Assault - Game Over/Plague
Artillery - Fear of Tomorrow
Toxic - World Circus ir Think This
Kreator - Coma Of Souls
Realm - Endless War
Voivod - Killing Technology
Overkill - Taking Over ir The Years Of Decay
Exodus - Bonded By Blood
Metal Church - A Light in the Dark
Sadus - Out for Blood
Sacred Reich - Ignorance
arba beveik bet kuris tų grupių albumas, čia vardint ir vardint...
Neaiškinsiu kuo kiekvienas tas albumas geresnis už Metallicos, bet pagrinde jų
ŽYMIAI techniškesni, greitesni, kabina klausyt, ne kai Metallicos RTL kai kuriais dainas užsileidus norisi išjungt...

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 18:53:01
War_Zone rašė:
Nežinau, gal čia skonio reikalas, bet man ant RTL pats prasčiausias vokalas Metallicos
teisingai, skonio reikalas ir prasčiausias tik tau. Man tarkim, tas James'o klykimas nemutavusiu paauglišku balsu Kill Them All albume skamba žymiai prasčiau ir RTL jau matosi progresas šiuo atžvilgiu, nes balsas darosi stiporesnis, harmoningesnis.

War_Zone rašė:
Ir kodėl blogas argumentas, kad yra geresnių albumų yra krūvos? Tų albumų geresnių atžvilgiu galima vadint tuos visus iškeltus diskus overrated...
Gerai. Jei jau taip - kokių geresnių albumų? Pavyzdžių galima? Kuom geresnių?

2009 m. balandžio 5 d. 18:52:23

War_Zone rašė:
Tu gal daug metalo albumų negirdėjai tai gal tau mano paminėti ypatingi labai atrodo, nžn...
Dėl šito pasisakymo tai mirk iš juoko. Metalinių grupių esu klausiusi ir jomis domėjusis tikrai ne mažiau (o gal net ir daugiau) nei tamsta. Bet net liežuvis neapsiverčia RTL pavadinti vidutiniu, o Symbolic pervertintu.
Gal ir klystu, bet man sudarė toks vaizdas, kad tamsta tik metalo grandus daug kam žinomus klausė/klauso kaip Metallica, Testament, ND, CC ir pan klausė, o mažiau kam kam žinomos scenos nelabai, kaip sakiau galiu klyst.

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 18:48:35
Blackened rašė:
War_Zone rašė:
Blackened rašė:
Ir jei jau taip, gal malonėk visgi pasakyti, kodėl RTL yra toks vidutinis?
LABAI nevykęs vokalas (dėl dar neprasidainavusio vokalisto), nuobodžios kompozicijos (yra išimčių For Whom The Bell Tools, Creeping Death, The Call Of Ktulu), riffai nuobodus ir išskyrus Creeping Death intro, nekūrybingas darbas visai, išskyrus tuo tris gabalus + geresnių albumų krūvos

O man atrodė, kad tamstai toks neprasidainavęs ir thrash'ovas vokalas kaip tik turėtų patikti (ką tada apie Kill Them All pasakytum).
Nežinau, gal čia skonio reikalas, bet man ant RTL pats prasčiausias vokalas Metallicos

Ir kodėl blogas argumentas, kad yra geresnių albumų yra krūvos? Tų albumų geresnių atžvilgiu galima vadint tuos visus iškeltus diskus overrated...

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 18:46:13
War_Zone rašė:
Blackened rašė:
LABAI nevykęs vokalas (dėl dar neprasidainavusio vokalisto), nuobodžios kompozicijos (yra išimčių For Whom The Bell Tools, Creeping Death, The Call Of Ktulu), riffai nuobodus ir išskyrus Creeping Death intro, nekūrybingas darbas visai, išskyrus tuo tris gabalus + geresnių albumų krūvos

O man atrodė, kad tamstai toks neprasidainavęs ir thrash'ovas vokalas kaip tik turėtų patikti (ką tada apie Kill Them All pasakytum). Dėl to nuobodumo labai jau abstraktus ir asmeniškas dalykas. Nepavadinčiau nei Ride the Lightning, nei Trapped under ice nuobodžiomis dainomis.

2009 m. balandžio 5 d. 18:45:05
BlackenedRide The Lightning yra vienas geriausių Metallica'os albumų.[/quote rašė:

Nesutinku... Geriausi manau AJFA, KEM ir MOP, kiti neverti dėmesio

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 18:43:19
be_inis rašė:
As isvis nesuprantu kodel daug visdar tepeza del Metallicos
Jo, aš taip pat

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 18:40:21
Blackened rašė:

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Girnų giesmės Girnų giesmės
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2552
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 68791