Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Labiausiai pervertinti albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2009 m. balandžio 5 d. 18:37:10
Nu jo, paprasta.

As isvis nesuprantu kodel daug visdar tepeza del Metallicos. Nors pagalvojus, Hendrix'as visdar valdo ir valdys. Cia asmeninis klausimas ... tikriausiai.

As isvis, nesutinku su tuo pakankamo ivertinimo/neivertinimo ideja. Cia kaip ir bandymas ivesti politika i mena, ar kazkas tokio. Terminai kaip arielio sugalvota krize, pervertinimai ir panasus is tikro juokingi, zmones gi nenustojo klausyti Bacho vien delto, kad daugumoje suliu neduoda, ar beveik neduoda, jo paklausyti pradinukamas ir/ar vyresniem.

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 18:30:53
War_Zone rašė:
Ne visi paminėti vidutiniai, bet tokie kaip RTL metallikos tai tikrai... O Symbolic ir daug Death albumų pervertinami dėl vokalisto mirties...
Ride The Lightning yra vienas geriausių Metallica'os albumų. Vien ko vertos ten esančios For Whom the Bell Tolls, Trapped Under Ice, Fade to Black, Creeping Death, The Call of Ktulu. Dėl Death albumų galbūt šiokį tokį poveikį Schuldiner'io mirtis ir padarė, bet nemanau, kad tokį populiarumą ir pripažinimą tie albumai susikrovė vien dėl to. Ir jei jau taip, gal malonėk visgi pasakyti, kodėl RTL yra toks vidutinis? (tik būk geras, šįkart be super argumento "yra geresnių")
War_Zone rašė:
Tu gal daug metalo albumų negirdėjai tai gal tau mano paminėti ypatingi labai atrodo, nžn...
Dėl šito pasisakymo tai mirk iš juoko. Metalinių grupių esu klausiusi ir jomis domėjusis tikrai ne mažiau (o gal net ir daugiau) nei tamsta. Bet net liežuvis neapsiverčia RTL pavadinti vidutiniu, o Symbolic pervertintu.

2009 m. balandžio 5 d. 18:24:15
be_inis rašė:
War_zone o tau neatrodo kad daugeliui nusisikti, ka tu manai, kas yra ar nera pervertintas, ir tuo labiau del ko ?

Tia man nesvarbu, aš rašau į temą ir tiek.

Atsakyti
be_inis
2009 m. balandžio 5 d. 18:21:50
War_zone o tau neatrodo kad daugeliui nusisikti, ka tu manai, kas yra ar nera pervertintas, ir tuo labiau del ko ?

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 18:16:49
Ne visi paminėti vidutiniai, bet tokie kaip RTL metallikos tai tikrai... O Symbolic ir daug Death albumų pervertinami dėl vokalisto mirties...

Tu gal daug metalo albumų negirdėjai tai gal tau mano paminėti ypatingi labai atrodo, nžn...

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 18:06:33
War_Zone rašė:
Man nepraeina, kad labiausiaiįvertinami vidutiniai albumai, o patys geriausių daug kas net nežino...

Vidutiniai? Nori pasakyti, kad tavo paminėtieji albumai yra vidutiniai? AC/DC "Back in Black" 22 kartus tapęs platininiu JAV (jei nemaišau kažko) ir apskritai penktas albumas pagal parduotų kopijų skaičių pasaulyje, dėl kurio iš proto eina milijonai žmonių, yra vidutinis? Metallicos "Ride The Lightning" ar "Master of Puppets" yra vidutiniai? Death "Symbolic" - vidutinis?Tu mane žudai.

2009 m. balandžio 5 d. 17:43:48
Man nepraeina, kad labiausiaiįvertinami vidutiniai albumai, o patys geriausių daug kas net nežino...

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 17:39:01
War_Zone, tu gal paimk ir surašyk visus populiariausius ir geriausiai parduodamus metalo albumus ir tada pridėk žodį "pervertinti". Nes, tiesą pasakius, tik tą dabar ir darai. Jokio argumento (be išsisukinėjimo "yra geresnių" nepaaiškinant kuom geresnių) taip ir nepateiki. Prie ko tarp overrated atsidūrė Death - Symbolic apskritai sunku suprasti.

2009 m. balandžio 5 d. 17:21:03
Dar Morbid Angel - Heretic.

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 17:08:13
Death - Symbolic
Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated nors šitas daug įtakojo death metalui, apibrėžė jo ribas, tai ir gal ne...

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 17:02:13
Dar vienas būtų overrated: Carcass - Heartwork

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 16:51:25
Mano [aminėti albumai tikrai overrated...

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 5 d. 11:40:04
tai va, issprendem visa ginca

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 11:37:22
jasaz rašė:
na bet 7 vieta tarp visu laiku geriausiu albumu, sitam per aukstai, jau geriau The Beatles "White Album" butu 7, o koks nors kitas Rolling Stones albumas (ne "Exile On Main St.") butu 10-toj vietoj, na bet cia mano asmenine nuomune, mano asmenininis vertinimas ir nesiruosiu del to ginciuotis, nes mano nuomunes nepakeisi

Aš nieko ir nesiruošiu pakeisti. Manyk sau kaip tik nori. Aš, manau, pakankamai aiškiai pasakiau savo nuomone dėl to "pervertinimo" ir esmę supratai.
P.S. vadovaudamasi savo asmenine nuomone pati sudėliočiau tuos albumus greičiausiai visiškai kitaip. Ir padarytų taip turbūt kone kiekvienas, taip, kaip jam patiktų. Bet teliktų tai "asmenine nuomone ir asmeniniu vertinimu".

2009 m. balandžio 5 d. 11:32:12
na bet 7 vieta tarp visu laiku geriausiu albumu, sitam per aukstai, jau geriau The Beatles "White Album" butu 7, o koks nors kitas Rolling Stones albumas (ne "Exile On Main St.") butu 10-toj vietoj, na bet cia mano asmenine nuomune, mano asmenininis vertinimas ir nesiruosiu del to ginciuotis, nes mano nuomunes nepakeisi

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 11:25:08
jasaz rašė:
ko tu karsciuojes?

Kiekvienas suprantam muzika savaip, tai nereiskia jei kritikai vertina taip, tai ir mes turim jiems subines laizyt <--atsiprasau uz sita

Aš nesikarščiuoju.
Suprantama - kiekvienas muziką supranta skirtingai ir interpretuoja albumus taip, kaip jiems patinka. Bet, jeigu MAN nepatiko albumas, nes, tarkim, nepadarė įspūdžio, tai negi galiu aiškinti, kad"hey, šitas albumas tikrai nėra tiek vertas, kaip sakoma, nes AŠ jį perklausiau ir MAN nepatiko". Man nepatinka nemažai albumų, kurie laikomi labai gerais ir puikiai vertinami. Bet aš niekuomet nesakysiu, kad jie pervertinami, jei dainos, kurios ten yra išties bus geros, techniškai ir kokybiškai atliktos ir pan.
Gerai yra turėti savo nuomonę ir tikrai nebūtina "laižyti subines" muzikos kritikams, tiesiog tas žodis "pervertintas' yra labai stiprus ir remtis vien savo asmenine, nepagrįsta nuomone nėra gerai. Juolab kai čia surašyti diskai yra tikrai geri dauguma aspektų ir užimą svarbią vietą muzikos istorijoje.

2009 m. balandžio 5 d. 11:19:33
as noriu pasakyti, jog kiti ju albumai (tuos, kuriuos isvardinau) man paliko tikrai didesni ispudi, ten jau buvo super dainos kaikur sudetos, o sitam (Exile On Main St.) tik geros

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 5 d. 11:17:47
jasaz rašė:
nebuvo nei vienos dainos, kuri paliktu ispudi, i sita albuma buvo sukystos dainos, kurios yra tiesiog geros.

Na gerai. Tau albumas nepaliko įspūdžio, bet pats pripažįsti, kad ten buvo sudėtos tikrai geros dainos. Tai kur problema? Tai, kad tau, vienam iš kelių milijonų klausiusių šitą albumą, jis nepaliko įspūdžio, dar nesuteikia teisės vadinti jį pervertintu.

2009 m. balandžio 5 d. 11:15:00
Blackened rašė:
Kažkaip įdomiai jūs suprantat pervertinimą. Jeigu albumas jau tampa vos ne roko klasika, yra gerai vertinamas kritikų, perkamas milijoniniais tiražais, bet jums atrodo nuobodus, pernelyg populiarus ir panašiai, tai jau iškart rėkiat, kad pervertintas. Jei jau taip sakot, tai bent argumentuokit, ko ten taip trūksta, kokie minusai, kurių kompetetingesni muzikos kritikai nepastebėdami "nepelnytai" tuos albumus iškelia aukščiau kitų. Nes dabar didžiąją dalį paminėtų diskų man liežuvis neapsiverčia pavadinti pervertintais.

ko tu karsciuojes?

Kiekvienas suprantam muzika savaip, tai nereiskia jei kritikai vertina taip, tai ir mes turim jiems subines laizyt <--atsiprasau uz sita

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 5 d. 11:11:00
nebuvo nei vienos dainos, kuri paliktu ispudi, i sita albuma buvo sukystos dainos, kurios yra tiesiog geros.

Is mano visu perklausytu Rolling Stones albumu ("Rolling Stones", "Out Of Our Heads", "Aftermath", "Baggar's Banquet", "Let It Bleed", "Exile On Main St.", "Some Girls", "A Bigger Bang") "Exile On Main St. yra man asmeniskai kolkas prasciausias, ir perklausias ji buvau 2 kartus

Megstamiausi: "Let It Bleed", "Aftermath", "Beggar's Banquet"

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Girnų giesmės Girnų giesmės
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2552
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 68791