Kažkaip įdomiai jūs suprantat pervertinimą. Jeigu albumas jau tampa vos ne roko klasika, yra gerai vertinamas kritikų, perkamas milijoniniais tiražais, bet jums atrodo nuobodus, pernelyg populiarus ir panašiai, tai jau iškart rėkiat, kad pervertintas. Jei jau taip sakot, tai bent argumentuokit, ko ten taip trūksta, kokie minusai, kurių kompetetingesni muzikos kritikai nepastebėdami "nepelnytai" tuos albumus iškelia aukščiau kitų. Nes dabar didžiąją dalį paminėtų diskų man liežuvis neapsiverčia pavadinti pervertintais.
2009 m. kovo 29 d. 16:40:05
Blackened rašė:
War_Zone rašė: AC/DC - Back In Black, pas juos atrast galima geresnių
Metallica - Master Of Puppets
Metallica - Ride The Lightning
Metallica - Black Album
Morbid Angel - Altars Of Madness
Slayer - Hell Awaits
Kaip aš suprantu, jei jau kažkas yra pervertinta, vadinasi gauna per daug šlovės ir dėmesio nepelnytai. Visi tavo paminėti albumai nėra pervertinti - jie sulaukę daugiausia populiarumo ir išties geri (pvz. ride The Lightning). Laiko patikrinti ir kompetetingesnių muzikos kritikų nei tamsta, įvertinti. įdomu, kuom remiantis laikai juos pervertintais?
Tuo kad yra albumų kurie daug geresni ir nepripažinti.. Tie [albai mano minėti nėra jie tokie geri, kokiais juos kai kurie deda... Pvz AC/DC geras diskas, bet ne TOKS geras kokiu jį išaukština ir "Highway To Hell" žymiai geresnis. Ride The Lightning Metallicos nieko ypatingo neužmatau išskyrus porą gabalų "Creeping Death" už gerus pradinius rffus ir "For Whom The Bell Tools"...
War_Zone rašė: AC/DC - Back In Black, pas juos atrast galima geresnių
Metallica - Black Album
Slayer - Hell Awaits
Kaip aš suprantu, jei jau kažkas yra pervertinta, vadinasi gauna per daug šlovės ir dėmesio nepelnytai. Visi tavo paminėti albumai nėra pervertinti - jie sulaukę daugiausia populiarumo ir išties geri (pvz. ride The Lightning). Laiko patikrinti ir kompetetingesnių muzikos kritikų nei tamsta, įvertinti. įdomu, kuom remiantis laikai juos pervertintais?
2009 m. kovo 29 d. 16:15:09
Nirvanos visi
AC/DC - Back In Black, pas juos atrast galima geresnių
Metallica - Black Album
Slayer - Hell Awaits
Nu dar krūva galima pavardint...
DefLeppard rašė: Nzn ko jum smegenyse truksta bet tikrai nesuprantu kaip galima Hysteria vadint blogiausiu albumu, kai pasaulyje yra shitiek sh prikurta.
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 13 d. 15:41:17
Silentist rašė: Visų pirma roko chameleonas D.Bowie: Diamond Dogs (1974) - žiauriai nykus reikalas, niekas neklausykit.
Tas pats ir su jo Hours (1999) , Heathen (2002), Reality (2003), čia jau tikrai patikėkit
Po to U-Two. Keturi paskutiniai: nuo Zooropa iki How To Dismantle An Atomic Bomb. Jei neklausėt, tai nieko nepraradot, tik laiko sutaupėt, pirmi šeši - pasaka, o po to puvimas.
Metallica - St. Anger tik grupės vardas gražus liko.
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit Geriau nusipirkit ankstyvų dainų rinkinį.
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199, New Power Soul (199, Rave Un2 the Joy Fantastic (1999), The Rainbow Children (2001), N.E.W.S. (2003), Musicology (2004)
Mobio galima klausytis tik iki mileniumo, ir oi kaip nekenčiu Elvio country stiliaus dainų, oi kaip nekenčiu... :x
nu jau del st anger tu cia nusishnekejai.kajp jis gali but pervertintas.nuo pat jo atsiradimo visi buvo nusivyle juo buvo , sake kad sh..... (nors ash turiu originala ta albuma ir man tos dainos visai patinka).
Na paziurejau, kad kai kuriuose atvejuose pribraidet jaunimas, jau ypac pirmame NIRVANA - nvermind pervertintas? na tai as be zodziu tada...
O sutikciau su ewana_ kad per daznai jau ta zodi "Komercija" naudojat ir visiskai be pagrindo dazniausiai.
Kelias i zvaigzdes buvo ziaurus burbulas pirko ji kas neturi savito skonio ir stiliaus o lietuvoj tokiu dawg todel ir buvo tokie pardavimai.Aisq ka paaugliai gali pamegti jej per tv kiekviena vakara juos rodo . nors pats paauglys man jie nepatiko
eglermknt rašė: Green Day - American Idiot. Viso albumo negirdejau, bet uzteko isgirsti isleistus singlus, kad susidaryciau nuomone ;/
tie išleisti singlai ir give me novacaine man irgi nė pro kur nepatiko.
Bet Letterbomb, Homecoming, St.Jimmy, Extraordinary girl - va kur dainos (yes)
Ir Jesus Of Suburbia pusė velnio. Vienas geresnių G-Day albumų
nu dėl Extraordinary girl tai visiškai visiškai nesutinku. šiaip letterbomb, st. jimmy pusė velnio.(t.y. iki pusės geros)
man tai gera dar are we the waiting?
o šiaip tam albume 1.5 geros tikros dainos
dėl nirvanos, tai komercija yra komercija, bet tas albumas tikrai vertas tiek pardavimų.
kelias i zvaigzdes
dangus
britney spears
nors dar zinau kad nirvanos nevermind gana gerokai labai ivertintas, bet as tikrai nepasakyciau kad pernelyg per daug, nes ten tikrai daug geru dainu
eglermknt rašė: Green Day - American Idiot. Viso albumo negirdejau, bet uzteko isgirsti isleistus singlus, kad susidaryciau nuomone ;/
tie išleisti singlai ir give me novacaine man irgi nė pro kur nepatiko.
Po to U-Two. Keturi paskutiniai: nuo Zooropa iki How To Dismantle An Atomic Bomb. Jei neklausėt, tai nieko nepraradot, tik laiko sutaupėt, pirmi šeši - pasaka, o po to puvimas.
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit Geriau nusipirkit ankstyvų dainų rinkinį.
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199, New Power Soul (199, Rave Un2 the Joy Fantastic (1999), The Rainbow Children (2001), N.E.W.S. (2003), Musicology (2004)
Mobio galima klausytis tik iki mileniumo, ir oi kaip nekenčiu Elvio country stiliaus dainų, oi kaip nekenčiu... :x
kodėl, man pvz. all that you can't leave behind labai geras. Aišku U2 kuo tuoliau tuo labiau į komerciją, bet vistiek muziką lyginant su tuo ką turime nuostabi!
aišku Joshua Tree ir Achtung Baby yra nepalyginamai geresni.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. balandžio 5 d. 11:07:56
2009 m. balandžio 5 d. 10:21:04
2009 m. balandžio 4 d. 23:41:19
The Rolling Stones - Exile On Main St.
Argumentai?
2009 m. balandžio 4 d. 21:24:48
2009 m. kovo 30 d. 18:41:00
2009 m. kovo 30 d. 14:44:00
tojau atsiras priestaringu nuomuniu...
2009 m. kovo 29 d. 16:40:05
Metallica - Black Album
Slayer - Hell Awaits
2009 m. kovo 29 d. 16:28:21
Metallica - Black Album
Slayer - Hell Awaits
2009 m. kovo 29 d. 16:15:09
Metallica - Black Album
Slayer - Hell Awaits
Nu dar krūva galima pavardint...
2007 m. balandžio 13 d. 20:22:45
Nzn ko jum smegenyse truksta bet tikrai nesuprantu kaip galima Hysteria vadint blogiausiu albumu, kai pasaulyje yra shitiek sh prikurta.
Siulau pasiskaityt jei kam idomu:
https://www.rockplanet.net/index....d=219 &Itemid=51
nepatiktu tau def leppard nebutum nieko sakius, o dabar naturalu
2006 m. gegužės 13 d. 15:41:17
Visų pirma roko chameleonas D.Bowie: Diamond Dogs (1974) - žiauriai nykus reikalas, niekas neklausykit.
Tas pats ir su jo Hours (1999) , Heathen (2002), Reality (2003), čia jau tikrai patikėkit
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199
nu jau del st anger tu cia nusishnekejai.kajp jis gali but pervertintas.nuo pat jo atsiradimo visi buvo nusivyle juo buvo , sake kad sh..... (nors ash turiu originala ta albuma ir man tos dainos visai patinka).
2006 m. gegužės 12 d. 18:37:00
O sutikciau su ewana_ kad per daznai jau ta zodi "Komercija" naudojat ir visiskai be pagrindo dazniausiai.
2006 m. gegužės 12 d. 18:34:57
2006 m. gegužės 9 d. 18:35:51
2006 m. balandžio 20 d. 11:42:23
Green Day - American Idiot. Viso albumo negirdejau, bet uzteko isgirsti isleistus singlus, kad susidaryciau nuomone ;/
nu dėl Extraordinary girl tai visiškai visiškai nesutinku.
man tai gera dar are we the waiting?
o šiaip tam albume 1.5 geros tikros dainos
dėl nirvanos, tai komercija yra komercija, bet tas albumas tikrai vertas tiek pardavimų.
2006 m. balandžio 18 d. 20:43:11
dangus
britney spears
nors dar zinau kad nirvanos nevermind gana gerokai labai ivertintas, bet as tikrai nepasakyciau kad pernelyg per daug, nes ten tikrai daug geru dainu
2006 m. balandžio 18 d. 20:28:01
Green Day - American Idiot. Viso albumo negirdejau, bet uzteko isgirsti isleistus singlus, kad susidaryciau nuomone ;/
2006 m. balandžio 18 d. 20:18:56
2006 m. balandžio 18 d. 20:18:39
Visų pirma roko chameleonas D.Bowie: Diamond Dogs (1974) - žiauriai nykus reikalas, niekas neklausykit.
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199
kodėl, man pvz. all that you can't leave behind labai geras. Aišku U2 kuo tuoliau tuo labiau į komerciją, bet vistiek muziką lyginant su tuo ką turime nuostabi!
aišku Joshua Tree ir Achtung Baby yra nepalyginamai geresni.
2006 m. balandžio 18 d. 20:16:34
visiškai sutinku!!!!!!!!!!!!!!!!
negirdėjau viso oasis - don't believe the truth, bet man atrodo jis irgi pervertintas