Silentist rašė: Man geriausias DL albumas yra Adrenalyze, kiekviena daina šio to verta.
O geriausias Nirvanos albumas man yra In Utero, ten tokia labai nuoširdi ir pamokanti muzikytė.
Tai tik tavo nuomone, o jau spejai ta konstatuoti kaip fakta.
Na,turiu pritarti del Hysterios...Tikejausi kazko tokio ziauraus,bet visiskai nieko ypatingo neradau.Bet tada as nesupratau kad 80's skudurinis(ar whatever) rokas yra not my cup of tea..Del Nirvanos tai albumo neklausiau ir nenoriu,bet man aplamai Nirvana visada atrode pervertinta.Ir ne,as nesakau kad jie levi,tad piss off,Nirvanos fanai.
Ir labai nesutinku del Davido Bowie albumu,labai nesutinku.....
Joa,Hysteria pirmoj vietoj turbut.
Mano sąrašas toks:
1. Def Leppard - Hysteria
2. AC/DC - Back in Black
3. Nirvana - Nevermind
del acdc nesutinku,nevermind pervertintas gal siek tiek bet tikrai kazko wertas ir man pwz ten yra lb geru dainu
Visų pirma roko chameleonas D.Bowie: Diamond Dogs (1974) - žiauriai nykus reikalas, niekas neklausykit.
Tas pats ir su jo Hours (1999) , Heathen (2002), Reality (2003), čia jau tikrai patikėkit
Po to U-Two. Keturi paskutiniai: nuo Zooropa iki How To Dismantle An Atomic Bomb. Jei neklausėt, tai nieko nepraradot, tik laiko sutaupėt, pirmi šeši - pasaka, o po to puvimas.
Metallica - St. Anger tik grupės vardas gražus liko.
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit Geriau nusipirkit ankstyvų dainų rinkinį.
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199, New Power Soul (199, Rave Un2 the Joy Fantastic (1999), The Rainbow Children (2001), N.E.W.S. (2003), Musicology (2004)
Mobio galima klausytis tik iki mileniumo, ir oi kaip nekenčiu Elvio country stiliaus dainų, oi kaip nekenčiu... :x
Na nors ir esu pink floyd fanas is dalies sutinku kad wish you were here yra biski ispustas dalykas, realiai tam albume be to paties pavadinimo balades nelabai kas yra, o jis laikomas vienu geriausiu pf darbu, man asmeniskai yra bent 10 geresniu floydu albumu nesakau kad wish you were here visai prastai, klausyti galima shine on you crazy diamond pries miega liux abi dalys, have a cigar nuotaikinga dainele, bet kad jis pervertintas tai tikrai sutinku,
Aktor rašė: 1. King Crimson - In The Court Of The Crimson King
2. Yes - Close To The Edge(na taip pirma daina gera, bet kitos dvi tai sh)
3. Pink Floyd - Wish You Were Here
Ir kuo gi tau In The Court Of The Crimson King užkliuvo? Juk tai puikus albumas.
Kokie, jusų nuomone, yra populiarūs, tačiau dėmesio neverti ir gerokai pervertinti albumai?
Mano sąrašas toks:
2. AC/DC - Back in Black
3. Nirvana - Nevermind
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 18 d. 12:31:17
2006 m. balandžio 18 d. 12:15:13
2006 m. balandžio 15 d. 22:07:25
2006 m. sausio 4 d. 16:14:45
2005 m. gruodžio 8 d. 23:38:30
Man geriausias DL albumas yra Adrenalyze, kiekviena daina šio to verta.
O geriausias Nirvanos albumas man yra In Utero, ten tokia labai nuoširdi ir pamokanti muzikytė.
Tai tik tavo nuomone, o jau spejai ta konstatuoti kaip fakta.
2005 m. gruodžio 5 d. 11:00:30
2005 m. gruodžio 4 d. 09:03:44
2005 m. gruodžio 3 d. 23:30:53
Siulau pasiskaityt jei kam idomu:
https://www.rockplanet.net/index....d=219 &Itemid=51
2005 m. gruodžio 3 d. 23:02:57
Ir labai nesutinku del Davido Bowie albumu,labai nesutinku.....
Joa,Hysteria pirmoj vietoj turbut.
2005 m. lapkričio 17 d. 12:48:03
Kokie, jusų nuomone, yra populiarūs, tačiau dėmesio neverti ir gerokai pervertinti albumai?
Mano sąrašas toks:
2. AC/DC - Back in Black
3. Nirvana - Nevermind
del acdc nesutinku,nevermind pervertintas gal siek tiek bet tikrai kazko wertas ir man pwz ten yra lb geru dainu
2005 m. lapkričio 17 d. 01:38:23
Tas pats ir su jo Hours (1999) , Heathen (2002), Reality (2003), čia jau tikrai patikėkit
Po to U-Two. Keturi paskutiniai: nuo Zooropa iki How To Dismantle An Atomic Bomb. Jei neklausėt, tai nieko nepraradot, tik laiko sutaupėt, pirmi šeši - pasaka, o po to puvimas.
Metallica - St. Anger tik grupės vardas gražus liko.
Beatles pirmų šešių albumų, iki Rubber Soul, tikrai neklausykit
Turėjau mp trys rinkinį Princo, labai nykus artistas, išskyrus didžiausius jo hitus. Patarčiau vengti šių albumų: Chaos & Disorder (1996), Crystal Ball (199
Mobio galima klausytis tik iki mileniumo, ir oi kaip nekenčiu Elvio country stiliaus dainų, oi kaip nekenčiu... :x
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:38:22
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:36:16
2005 m. rugpjūčio 10 d. 11:05:41
1. King Crimson - In The Court Of The Crimson King
Ir kuo gi tau In The Court Of The Crimson King užkliuvo? Juk tai puikus albumas.
2005 m. rugpjūčio 10 d. 09:14:41
2005 m. rugpjūčio 9 d. 09:16:13
2005 m. rugpjūčio 5 d. 18:53:58
Mano sąrašas toks:
2. AC/DC - Back in Black
3. Nirvana - Nevermind