Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:33:01
Dolante rašė:
Hopeless rašė: Dolante >>> Tokia kur jie tarsi kitoje planetoje išsilaipinę groja, daug šviesų, efektųir etc. ;] sunku apibūdinti. O gal čia ta pati europietiška versija?
Hmz...Įdomu. Aš turiu klipą, kur jie dainuoja kžk studijoje,o už jų nugarų matosi didelis ekranas. Pabaigoje juos rodo lyg ir kažkokioje dykumoje, bet už nugarų vis tiek ekranas. Čia mes apie tą patį klipa, ar ne?
Ten man toks mėnulis o ne dykuma o šeip jo, apie tą patį
Hopeless rašė: Dolante >>> Tokia kur jie tarsi kitoje planetoje išsilaipinę groja, daug šviesų, efektųir etc. ;] sunku apibūdinti. O gal čia ta pati europietiška versija?
Hmz...Įdomu. Aš turiu klipą, kur jie dainuoja kžk studijoje,o už jų nugarų matosi didelis ekranas. Pabaigoje juos rodo lyg ir kažkokioje dykumoje, bet už nugarų vis tiek ekranas. Čia mes apie tą patį klipa, ar ne?
Dolante >>> Tokia kur jie tarsi kitoje planetoje išsilaipinę groja, daug šviesų, efektųir etc. ;] sunku apibūdinti. O gal čia ta pati europietiška versija?
šeip aš killerių turiu Mr. Brightside ir Somebody Told Me klipus amerikietiškas versijas ir man žiauriai patinka kaip ten dainos skambesys juose pakeistas, ir šeip abu toki geri klipai. .o štai All These Things That I've Done turiu tik UK versiją ir ji nusileido abiem amerikietiškom ;] įdomu
Na, peržiūrėjau neseniai tą US klipą. Ne šedevras, bet man patiko. Išraiškingesnis už UK versiją. Yra keletas vietų verčiančių iš koto. Klipas nespalvotas ir su vos atpažįstamais cowboys stiliumi apsitaisiusiais grupės nariais. Bet man vis tiek trūksta dinamikos!
>>Hopeless, jei nori ir turi nemažos talpos email'ą, galiu atsiųsti tą klipą.
Turiu visa ju albuma-jega!! kai man ji irase tai galvojau kad cia kokia sena grupe, bet tik veliau suzinojau kad jie jauni siaip ar taip man jie labai patinka, visos dainos labai cool
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:33:01
Dolante >>> Tokia kur jie tarsi kitoje planetoje išsilaipinę groja, daug šviesų, efektųir etc. ;] sunku apibūdinti. O gal čia ta pati europietiška versija?
Hmz...Įdomu
Ten man toks mėnulis o ne dykuma
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:25:10
nepatinka man sita ju daina.....yra geresniu....
pvz?
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:14:50
Hmz...Įdomu
2005 m. rugsėjo 10 d. 21:08:17
nepatinka man sita ju daina.....yra geresniu....
pvz?
2005 m. rugsėjo 3 d. 13:20:38
2005 m. rugsėjo 3 d. 13:13:58
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:04:25
Ei, o kokia Somebody Told Me amerikinė versija???
2005 m. rugpjūčio 26 d. 08:42:59
šeip aš killerių turiu Mr. Brightside ir Somebody Told Me klipus amerikietiškas versijas ir man žiauriai patinka kaip ten dainos skambesys juose pakeistas, ir šeip abu toki geri klipai. .o štai All These Things That I've Done turiu tik UK versiją ir ji nusileido abiem amerikietiškom ;] įdomu
2005 m. rugpjūčio 23 d. 13:04:48
>>Hopeless, jei nori ir turi nemažos talpos email'ą, galiu atsiųsti tą klipą.
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:14:48
2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:48:28
2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:25:22
O man ypatinga. Pažiūrėjau neseniai jos klipą, toks biškį be ryšio, eina jis ten su visais ir sveikinasi
Joa, klipas toks savotiškas. Daina jam per dinamiška. Dabar siunčiuosi šitos dainos klipo US versiją. Gal nustebins?
2005 m. rugpjūčio 22 d. 14:20:19
2005 m. rugpjūčio 21 d. 14:58:00
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:37:40
2005 m. rugpjūčio 16 d. 19:44:45
2005 m. rugpjūčio 11 d. 09:15:04
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:00:44
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:48:14
2005 m. rugpjūčio 7 d. 20:50:24
hmz. .na dar gali kas nors apie šią dainą ką nors pasakyti?