Somebody Told Me ir Indie Rock'n'Roll nerealiausios. Dar lb gražios smile Like You Mean It, Jenny Was a Friend Of Mine, Andy, You're A Star, Midnight Show. Šiaip visam jų albume Hot Fuss man tik Everything Will Be Alright nepatinka - labai ištasytas vokalas su kompais.
Iš retesnių labai labai fainos Under The Gun, Who Let You Go, Ballad Of Michael Valentine, Why Don't You Find Out For Yourself (cover'is).
Būtent išgirdusi tą vietą 'I've got soul...' išėjau iš proto. Man ta daina tokia energinga, negaliu nusėdėt ramiai, kai klausau, ypač pradžioje 'I wanna stand up, I wanna let go..'. Taip ir norisi lėkt.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:37:13
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:35:30
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:33:00
Iš retesnių labai labai fainos Under The Gun, Who Let You Go, Ballad Of Michael Valentine, Why Don't You Find Out For Yourself (cover'is).
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:27:13
beje Dolante>> pasiūlyk dar kokių nors gerų killerių dainų, nes aš tik šitą ir dar "mr. Brightside" turiu
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:22:04
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:20:41
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:15:19
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:08:30
2005 m. rugpjūčio 7 d. 07:44:22
2005 m. rugpjūčio 6 d. 12:07:25