Stingas
The Kelly Familly
Depeche Mode (ir antrą kartą varysiu kovo 1
Bryan Adams
Kastaneda
Andrius M.
Mokinukės
Amberlife
Gintarė
Mango
(na visa lietuvių estrada)
ai krč tingiu vardint Buvau begalė blogų ir poroj gerų koncų
kaangi as tokia liewa tai buwau the rasmus,haiduci,the hobos,biplan(cia wienas koncas buwo)...dar buwau BEP,skamp,a.chosnau(irgi wienas buwo)... dar ezio music slam buwau... labai gailiuos kad newariau i apocalypticos...:'(
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2006 m. liepos 9 d. 17:41:47
placebo
franz ferdinand
roger waters
arctic monkeys (ne visam)
damien marley
2006 m. liepos 7 d. 17:52:02
2006 m. liepos 7 d. 00:04:28
2006 m. liepos 5 d. 23:35:06
2006 m. liepos 5 d. 21:40:43
Placebo
sigur ros
editors
kashmir
him
morrissey
tool(ne visas)
roger waters(ne visas)
primal scream
franz ferdinand(girdejau)
arctic monkeys(girdejau)
koop
2006 m. balandžio 2 d. 13:11:18
Deep Purple, Nazareth, Chris Rea.
2006 m. balandžio 2 d. 12:51:19
]
daugiausiai bardu koncertuose - yra Kaune Leliu teatre tokie koncertai Akustine zona, tai vat juose as dazna viesnia
O kada jie vyksta? Siaip net nezinojau/:... Zinau, kad dainuojamosios poezijos vakarai daznai vyksta vilniui mokytoju namuose...
Ten tikrai vyksta nerealus gitaru vakarai. Verta apsilankyti. Likau suzaveta. Atmosfera ten kazkokia velniskai jauki
2006 m. balandžio 2 d. 12:47:56
2006 m. kovo 12 d. 15:36:09
daugiausiai bardu koncertuose - yra Kaune Leliu teatre tokie koncertai Akustine zona, tai vat juose as dazna viesnia
O kada jie vyksta? Siaip net nezinojau/:... Zinau, kad dainuojamosios poezijos vakarai daznai vyksta vilniui mokytoju namuose...
2006 m. kovo 12 d. 15:30:13
2006 m. kovo 12 d. 15:23:37
The Kelly Familly
Depeche Mode (ir antrą kartą varysiu kovo 1
Bryan Adams
Kastaneda
Andrius M.
Mokinukės
Amberlife
Gintarė
Mango
(na visa lietuvių estrada)
ai krč tingiu vardint
2006 m. kovo 12 d. 15:11:06
2006 m. kovo 8 d. 17:05:52
2006 m. kovo 5 d. 21:39:04
O paskutiniam geram buvau liepos 16, Kalnų parke, Carl Craig
2006 m. kovo 5 d. 21:35:35
2006 m. kovo 5 d. 21:18:25
Davai tada pasigiriam?
Liquido, Reamonn, Black Eyed peas, The Hobos, The Rasmus, Haiduchi, Biplan, Delfinai, Alanas, Skamp, Deivis, Žvagulis, Neo, Andrius Mamontovas , Rondo, Jonis, Bomfunk MC`s, Marijonas Mikutavičius, Neringa, Amberlife, Geltona, Jurga Šeduikytė, Deep Purple, Nazareth, Saulės Kliošas, Žalvarinis, Rebelheart, Bavarija, Empyx, inCulto, Biplan, Mokinukės, Linas & Simona, G&G Sindikatas.
pasigiriam??? manyciau reiktu slept kad buwai wisokiu mokinukiu konce...
2006 m. kovo 3 d. 17:16:04
2006 m. kovo 3 d. 16:20:38
Liquido, Reamonn, Black Eyed peas, The Hobos, The Rasmus, Haiduchi, Biplan, Delfinai, Alanas, Skamp, Deivis, Žvagulis, Neo, Andrius Mamontovas , Rondo, Jonis, Bomfunk MC`s, Marijonas Mikutavičius, Neringa, Amberlife, Geltona, Jurga Šeduikytė, Deep Purple, Nazareth, Saulės Kliošas, Žalvarinis, Rebelheart, Bavarija, Empyx, inCulto, Biplan, Mokinukės, Linas & Simona, G&G Sindikatas.
2006 m. kovo 3 d. 16:16:11
p.s. rasau, bo baisiai pasigirt noriu
2006 m. kovo 2 d. 19:41:47