nežinau. manau, jausmas būtų nuostabus, tik riboja baimė mirti ne pačiu maloniausiu būdu be to, nusileidimus dažnai lydi didesnės ar mažesnės traumelės...
gal kada pabandysiu saugesnį (bet ne mažiau įdomesnį) variantą - nuo TV bokšto.
Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis.
Spindi menesiena.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
MoHax<<< mano ziniomis taj neseniai 200 suoliu padare siajp taj wisi parasiutininkaj bisky nuo proto nusoke kad ir brolis buwo peda susilawzes, kelio raisciai truke, o pasweiko, ir sokineja kajp didelis
beauty_girl rašė: o pats kurejas sawo temoj ir neapsirejskia
uztat tu gerai reiskesi ;] tavo savo mano... diskusija viena bendra visiems
'del bajmes taj sakoma, kad antras suolis baisesnis...' - tiesa pasakius sitoj vietoj nesistebiu
man idomu, kodel tu ballsai uz antra karta sumokejai brangiau? kitas parasiutas buvo ar kas? paprastai rasoma atvirksei, tipo pirma karta sokant moki pvz 80 lt antra - 70 trecia - 60...
beauty_girl, tai kiek kartu jau tavo brolis yra sokinejas? turetu juk skaicioti...
beauty_girl rašė: landry<<< nori tikek, nori ne, bet mano brolis BIJO AUKSCIO. bet sake, kad sokant zeme atrodo kajp zemelapis, taj nebajsu. as asmeniskaj kritimo nebijau, bet man nusileidimas bajsus atrodo
nu visai fainiai butubet.....nzn nesiryzciau galnu velnias dabar uzsinorejaunoriu noriu bet nea jei nesileidau nuo auksciausio jurmalos baseino vamzdzio tai ir cai neisdrysciaupirma reiketu ten uzlipti
beja, dar apie base jumpers. ar zinot, kas kalti del daugumos mirciu? ogi policija! base suoliai yra neleistini visame pasaulyje, base jumperius medzioja policija. pvz vienas brolio draugas buwo lietuwoj, soko nuo prisikelimo baznycios stogo, dar kazko, o kai paryziuj bande sokt nuo eifelio, palicija vijosi, jis atsitrenke i pirma pakopa, nespejo isskleist parasiuto ir uzsimuse. o wiskas galejo baigtis kitajp... pvz maciau video, kajp vienas uzkietejes base jumper soko pro wiesbucio langa ir nusileido ant gatwes, taj prawaziuojant taksistas klausia, is kur tu cia nukritaj, o anas sako, kad is dangaus tej wo...
mano brolis rimtai serga parasiutizmo liga. pirma karta sokant moki 100 lt, po to kaina mazeja. jei "uzsikabini", tai sokineji kiekviena sawaitgali, kartais buna nemokami suoliai. po kiek laiko, jei tampi tikru fanatiku, nusiperki parasiuta, iranga, atsargini parasiuta... pries pirm suoli vyksta treniruotes, tik po to sokama. pirm karta galima sokti su 1 arba 2 instruktoriais, pilnameciams galima ir vieniems (nuo to priklausys kaina). is pradziu sokama is kazkur kilometro su trupuciu aukscio, nusileidziama labai greitai. po to sokinejant galima pasiekti ir 5km auksti. dar yra galimi suoliai is oro baliono, bet tai - tik pazengusiems parasiutininkams. dar yra taip vadinami "base jumpers", bet tai labai pavojingas sportas. tikras base jumper turi nusokti nuo - pastato, antenos, kalno ir tilto su parasiutu, ju pasauly yra tik keli simtai (iskaitant ir negyvus), tad pradedanciajam nepatarciau. beja, lektuve galioja savi istatymai - jei issiganai, tau bloga ir atsisakai sokti - sedek vietoje, ir niekas taves nevers, bet jei jau pradejai zygi prie lektuvo duru, tai kabinkis nagais ir ragai, vis tiek busi isverstas, nes stabdai eisma (patikekit, pati maciau video). dar vienas niuansas - jei esi sunkus - krisi vienas is pirmuju. pamirsau pamineti, kad karta per metus vyksta parasiutininku svente - pociai boogie, kuri tesiasi 10 dienu. swente wadinamas sokinejimas ir alkoholio maukimas o norint gauti daugiau info apsilankyk skydive.lt tiek ziniu sekmes
labai labailabai noriu. Turi galimybe, tai ir sok nedvejodamas!
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 9 d. 19:16:34
2005 m. rugpjūčio 9 d. 19:05:14
gal kada pabandysiu saugesnį (bet ne mažiau įdomesnį) variantą - nuo TV bokšto.
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:57:33
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 9 d. 08:15:28
2005 m. rugpjūčio 9 d. 07:31:17
o pats kurejas sawo temoj ir neapsirejskia
uztat tu gerai reiskesi ;] tavo savo mano... diskusija viena bendra visiems
'del bajmes taj sakoma, kad antras suolis baisesnis...' - tiesa pasakius sitoj vietoj nesistebiu
man idomu, kodel tu ballsai uz antra karta sumokejai brangiau? kitas parasiutas buvo ar kas? paprastai rasoma atvirksei, tipo pirma karta sokant moki pvz 80 lt antra - 70 trecia - 60...
beauty_girl, tai kiek kartu jau tavo brolis yra sokinejas? turetu juk skaicioti...
2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:55:20
2005 m. rugpjūčio 8 d. 12:07:43
2005 m. rugpjūčio 8 d. 10:51:39
2005 m. rugpjūčio 8 d. 10:00:03
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:59:47
landry<<< nori tikek, nori ne, bet mano brolis BIJO AUKSCIO. bet sake, kad sokant zeme atrodo kajp zemelapis, taj nebajsu. as asmeniskaj kritimo nebijau, bet man nusileidimas bajsus atrodo
nu visai fainiai butu
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:58:26
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:53:22
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:51:39
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:50:20
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:50:01
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:46:05
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:23:52
2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:11:34
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 7 d. 20:13:59
2005 m. rugpjūčio 7 d. 19:03:43