Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Liga, vardu parašiutizmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Pasiklydus
2005 m. rugpjūčio 9 d. 19:16:34
Kitais metais šoksiu

2005 m. rugpjūčio 9 d. 19:05:14
nežinau. manau, jausmas būtų nuostabus, tik riboja baimė mirti ne pačiu maloniausiu būdu be to, nusileidimus dažnai lydi didesnės ar mažesnės traumelės...
gal kada pabandysiu saugesnį (bet ne mažiau įdomesnį) variantą - nuo TV bokšto.

2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:57:33
beauty_girl > Liux!!! Tavo brolis pakales.. Jega.

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
beauty_girl
2005 m. rugpjūčio 9 d. 08:15:28
MoHax<<< mano ziniomis taj neseniai 200 suoliu padare siajp taj wisi parasiutininkaj bisky nuo proto nusoke kad ir brolis buwo peda susilawzes, kelio raisciai truke, o pasweiko, ir sokineja kajp didelis

2005 m. rugpjūčio 9 d. 07:31:17
beauty_girl rašė:
o pats kurejas sawo temoj ir neapsirejskia

uztat tu gerai reiskesi ;] tavo savo mano... diskusija viena bendra visiems

'del bajmes taj sakoma, kad antras suolis baisesnis...' - tiesa pasakius sitoj vietoj nesistebiu

man idomu, kodel tu ballsai uz antra karta sumokejai brangiau? kitas parasiutas buvo ar kas? paprastai rasoma atvirksei, tipo pirma karta sokant moki pvz 80 lt antra - 70 trecia - 60...

beauty_girl, tai kiek kartu jau tavo brolis yra sokinejas? turetu juk skaicioti...

2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:55:20
nesvajoju. skraidymas oro balionu mane zymiai labiau traukia.

2005 m. rugpjūčio 8 d. 12:07:43
del bajmes taj sakoma, kad antras suolis baisesnis... o baisu taj kiekviena karta sokant net ir profesionalam - gi cia extreme sportas

2005 m. rugpjūčio 8 d. 10:51:39
Norėčiau aš labai..nors žinoma baimės šiurpuliukai lakstytų...vnz jei turi galimybę šokti tai šok,juk reik gyvenime adrenalino...

Atsakyti
Hey_Lin
2005 m. rugpjūčio 8 d. 10:00:03
nu jo. nusileidimas ir man butu baisus ka zn...

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:59:47
beauty_girl rašė:
landry<<< nori tikek, nori ne, bet mano brolis BIJO AUKSCIO. bet sake, kad sokant zeme atrodo kajp zemelapis, taj nebajsu. as asmeniskaj kritimo nebijau, bet man nusileidimas bajsus atrodo

nu visai fainiai butubet.....nzn nesiryzciau galnu velnias dabar uzsinorejaunoriu noriu bet nea jei nesileidau nuo auksciausio jurmalos baseino vamzdzio tai ir cai neisdrysciaupirma reiketu ten uzlipti

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:58:26
ballsas<<< cia priklauso nuo sworio. pvz mano pusbrolis kaj sunkus soko, taj gawo toki parasiuta, kad pats turejo skleist. taj jam ranka prie ziedo isskleidimui pririso

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:53:22
landry<<< nori tikek, nori ne, bet mano brolis BIJO AUKSCIO. bet sake, kad sokant zeme atrodo kajp zemelapis, taj nebajsu. as asmeniskaj kritimo nebijau, bet man nusileidimas bajsus atrodo

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:51:39
hey_lin<<< as broliui girdint pasakiau, kad soksiu 16 metu, wiskas - nebepawyx issisukt sake turesiu instruktoriui ant pilwo kabot

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:50:20
tai jei nori tai sokvis ka nors turesi kam papasakotias tai laaabai noreciau bet....aukscio baime

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:50:01
beja, dar apie base jumpers. ar zinot, kas kalti del daugumos mirciu? ogi policija! base suoliai yra neleistini visame pasaulyje, base jumperius medzioja policija. pvz vienas brolio draugas buwo lietuwoj, soko nuo prisikelimo baznycios stogo, dar kazko, o kai paryziuj bande sokt nuo eifelio, palicija vijosi, jis atsitrenke i pirma pakopa, nespejo isskleist parasiuto ir uzsimuse. o wiskas galejo baigtis kitajp... pvz maciau video, kajp vienas uzkietejes base jumper soko pro wiesbucio langa ir nusileido ant gatwes, taj prawaziuojant taksistas klausia, is kur tu cia nukritaj, o anas sako, kad is dangaus tej wo...

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:46:05
oho, ziuriu broliukas apsviete tave gerai tai bent info o as pati sokinet ryzciaus gal nebent kokiu 17-18 metu (kalbant api 1-a suoli...)

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:23:52
mano brolis rimtai serga parasiutizmo liga. pirma karta sokant moki 100 lt, po to kaina mazeja. jei "uzsikabini", tai sokineji kiekviena sawaitgali, kartais buna nemokami suoliai. po kiek laiko, jei tampi tikru fanatiku, nusiperki parasiuta, iranga, atsargini parasiuta... pries pirm suoli vyksta treniruotes, tik po to sokama. pirm karta galima sokti su 1 arba 2 instruktoriais, pilnameciams galima ir vieniems (nuo to priklausys kaina). is pradziu sokama is kazkur kilometro su trupuciu aukscio, nusileidziama labai greitai. po to sokinejant galima pasiekti ir 5km auksti. dar yra galimi suoliai is oro baliono, bet tai - tik pazengusiems parasiutininkams. dar yra taip vadinami "base jumpers", bet tai labai pavojingas sportas. tikras base jumper turi nusokti nuo - pastato, antenos, kalno ir tilto su parasiutu, ju pasauly yra tik keli simtai (iskaitant ir negyvus), tad pradedanciajam nepatarciau. beja, lektuve galioja savi istatymai - jei issiganai, tau bloga ir atsisakai sokti - sedek vietoje, ir niekas taves nevers, bet jei jau pradejai zygi prie lektuvo duru, tai kabinkis nagais ir ragai, vis tiek busi isverstas, nes stabdai eisma (patikekit, pati maciau video). dar vienas niuansas - jei esi sunkus - krisi vienas is pirmuju. pamirsau pamineti, kad karta per metus vyksta parasiutininku svente - pociai boogie, kuri tesiasi 10 dienu. swente wadinamas sokinejimas ir alkoholio maukimas o norint gauti daugiau info apsilankyk skydive.lt tiek ziniu sekmes

2005 m. rugpjūčio 8 d. 09:11:34
labai labailabai noriu. Turi galimybe, tai ir sok nedvejodamas!

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
liucytia
2005 m. rugpjūčio 7 d. 20:13:59
norechiaw, bet man atrodo, bijochiaw..

2005 m. rugpjūčio 7 d. 19:03:43
as labai noreciau...tik man rodos ese truputi perjauna....bet kadanors...

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pixie Lott Pixie Lott
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1736
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 119910