kažkoks lievas ;o mano iniacetyva su kažkokiu lohu ant kažkokio suoliuko ;o bet kiti jau buvo kas kitaaa... DDDDDDDDD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. birželio 6 d. 00:35:26
Man buvo septyni, jam irgi. Mokyklos rūbinėj. Atsimenu, paimė mane už rankos, pasakė, kad esu labai graži ir pabučiavo. Po to mes "draugauti" pradėjom. Tai ilgiausia mano trukusi draugystė buvo - net trys metai visa tai truko (sėdėdavom vienam suole, kartu eidavom valgyti, žaisdavom kartu, dovanodavom įvairias dovanėles vienas kitam, bet bučiavomės tik tada vieną vienitelį kartą...) Tada jis išsikraustė. Labai verkiau. Jis mano pirma meilė buvo. Prieš metus buvau suitikus jį. Miela, kad ir jis visa tai prisimena. Gražus, švarus prisiminimas.
vaikiskas draugiskas pakstelejimas buvo dard darzelyje kai budavo tie seni geri zaidimai kai berniukai nusiziuredavo sau patinkancia mergaite ir gaudydavo ja kad pabuciuod * o rimtesnis buvo per tusa su geu draugu,kuris man ne kiek nepatiko kaip vaikinas ir labai neplanuotas.. ziauriai nepatiko,nes buvo ne su tuo...
kažkaip labai jau sunku nubrėžti ribas tarp bučinio iš simpatijos ir iš draugiškumo. jei pusiau simpatijos, pusiau draugiškumo įtakotas bučinys, tai sakyčiau pradinėse dvejose klasėse, nepamenu kurioj buvo rimtesnis jau
Virve prie Tavęs prisirišiu, nors būtum graži, graži kaip mirtis
juokais,tai pirmo neatsimenu,gal mama pabučiavo...
o jei rimtai,tai pirmas buvo,ne bučinys olaižiakas,kurio db šlykščiuos....na kažkaip taip gan keistai man gavos....
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. birželio 6 d. 16:33:47
Gyveno kartą bona_sforca. Taip jai ir reikia.
Čia joke, žinoma
Gyveno kartą bona_sforca. AnsweR niekad nesisekė....
2007 m. birželio 6 d. 15:40:35
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 6 d. 15:28:09
Čia joke, žinoma
2007 m. birželio 6 d. 15:12:46
2007 m. birželio 6 d. 12:29:22
2007 m. birželio 6 d. 08:21:52
2007 m. birželio 6 d. 00:43:47
2007 m. birželio 6 d. 00:35:26
2007 m. birželio 5 d. 23:10:46
2007 m. balandžio 8 d. 19:23:50
2007 m. kovo 25 d. 14:46:04
Mmm..
2007 m. kovo 25 d. 14:42:54
2007 m. kovo 11 d. 23:20:29
2007 m. kovo 11 d. 22:45:47
2006 m. gruodžio 19 d. 21:11:29
2006 m. gruodžio 14 d. 19:32:25
2006 m. liepos 31 d. 21:54:15
2006 m. liepos 20 d. 20:55:33
o jei rimtai,tai pirmas buvo,ne bučinys olaižiakas,kurio db šlykščiuos....na kažkaip taip gan keistai man gavos....
2006 m. liepos 18 d. 16:40:59
2006 m. liepos 16 d. 23:25:14
tada kažikaip nelabai ypatinga buvo.