Iš visų 4, man Kleiza labiausiai patinka. Andriuškevičius, manau, per anksti į NBA. Jam dar reikia tobulėti. O dėl tų dviejų tai man visiškai vienodai. Man jie neįdomūs.
Jasikevičiaus galimybės manau yra geriausios, parodys jis kažką tai tikrai. Dėl Macijausko nežinau jo komandos galimybių, ,o Andriuškevičius dar bent pora metų sėdės abt suolo. .bus toks kaip Darko Miličičius, ar koks jis ten.
na.. del Kleizos ka nors sakyti sunku.. Jasikevichius pakliuvo y nebloga kluba, manau, duos jam 'pasireikshti', tad perspektyvos neblogos. na, o del Macijausko nzn.. kazkaip nesu tikra, ar leis jam pakankamai zaist ir shiaip- jo pasirinkta komanda neziba NBA. na- zodziu, idomu bus stebeti.
2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:01:34
Siais metais kaip niekad daug lietuviu pasirase kontraktus su NBA komandom, kaip manot kurio is situ perspektyvos didziausios? as tai manau kad Jasikeviciaus ir Kleizos jie pasirinko perspektyvias komandas ir turetu gaut normaliai zaist, Andriuskevicius tai ant suolo dar ilgokai pasedes, o Macijauskas galvoju pasirinko ne ta komanda...
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. rugpjūčio 9 d. 08:56:59
2005 m. rugpjūčio 9 d. 06:57:19
2005 m. rugpjūčio 9 d. 06:19:52
Jasikevičiaus galimybės manau yra geriausios, parodys jis kažką tai tikrai. Dėl Macijausko nežinau jo komandos galimybių, ,o Andriuškevičius dar bent pora metų sėdės abt suolo. .bus toks kaip Darko Miličičius, ar koks jis ten.
2005 m. rugpjūčio 9 d. 00:22:01
2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:01:34