esminis dalykas visų šalių dainose yra naudojama kalba ir tai šaliaii būdinga harmonija. ir čia skonio reikalas. lygiai taip pat galima paklausti ar jums patinka vokiečių muzika ir iškart iškyla vaizdas kabake sėdintys su alučiu dainuojantys vyrai, na taip pat kitiems ir tokio hotel gali pasivaidenti, bet jie labiau oriantuojasi į pasaulietinę rinką, o ne atskleisti šalies muzikinę kultūrą. o prancūzų muzikoje vis dėl to jaučiasi prancūžiškas skonis: yann tiersen, beirut, noir desir. o grožį pamatyti galima tik pasirinkus tinkamą žanrą, kuris atskleistų tą gražiąją pusę
Darkshines rašė: Prancūziška muzika iš esmės yra šūdas, o prancūzų kalba netinkama muzikai. Bet paskui pakeičiau nuomone ir apie prancūzų muzxiką ir apier kalbą dainoms. (Nors pati kalba tai kaip reta bjauri...)
Kodėl? Man ši kalba išviso viena gražiausių pasaulyje, o tai kokios tau gražios? Vokiškos micht/nicht/sicht/selbstverstandlich ir kiti liežuvio laužymo budai?
Lietuvių, mirusi lotynų, taip, ta pati vokiška, japonų,čekų, estų, šiaip daugyyyybė gražių kalbų yra.
Bet prancūzų - šlykšti varlių kojelių kalbiūkštė... Ale reiktų ją išmokt...
Darkshines rašė: Prancūziška muzika iš esmės yra šūdas, o prancūzų kalba netinkama muzikai. Bet paskui pakeičiau nuomone ir apie prancūzų muzxiką ir apier kalbą dainoms. (Nors pati kalba tai kaip reta bjauri...)
Kodėl? Man ši kalba išviso viena gražiausių pasaulyje, o tai kokios tau gražios? Vokiškos micht/nicht/sicht/selbstverstandlich ir kiti liežuvio laužymo budai?
Prancūziška muzika iš esmės yra šūdas, o prancūzų kalba netinkama muzikai. Bet paskui pakeičiau nuomone ir apie prancūzų muzxiką ir apier kalbą dainoms. (Nors pati kalba tai kaip reta bjauri...)
Buvau Joy Disaster koncerte, va tie tai pavarė. Šaunuoliai, labai smagu, ir muzikytė smagi. Bet dainuoja angliškai.
Dabar negaliu atsiklausyti Dernière Volonté. Pats geriausias prancūziškas dalykas. Groja kažką lyg ir neofolk, lyg ir martial industrial. Bet fantastika. Apie ką dainuoja net nenutuokiu, bet balsas mielas, muzika užveža, intonacijos. JĖGA!
Kartais Kyo paklausau. Man jo balsas nerealiai gražus. O ką dainuoja beveik nesuprantu. Nebent pavienius žodžius. Bet tai ne tokio stiliaus muzika, kurią galima būtų klausyti ištisai...
lacunacoil rašė: kažkada labai seniai man byvęs klasioaks įrašė prancūzų repo grupe Snyper atrodo tai visai nieko atrodė
atrodo atrode....????taigi neziurejei o klauseis....tai turejei girdeti....ir ivertinti teksto prasminguma....
Prancūzų nemoku tad apie joki prasmingumą nei kalbos negali būti.
O šeip sunkesnės muzikos gerbėjams rekomenduočiau grupę Akroma. Nuostabiai groja , sumaišiusi kone visus Metal stilius, bet padariusi tai ne tik dėl to kad būtų mixtūra kažkokia , okad to reikalvao dainos, nuostabios kompozicijos, ir netikėtai gerai skambanti Prancūzų kalba
Darkshines - Joy Disaster prancūzai? nė nežinojau labai mažai jų girdėjau, bet labai patiko. išvis man post-punkas kuo toliau, tuo labiau patinka.
tigidigidach - jo, Superbus yra visai fun karts nuo karto paklausyt tiesą sakant, yra jų vienas gabalas (Tchi-cum-bah), kuris man išties labai patinka, visa kita taip jau šiaip sau, bet kai nori kažko lengvo ir gerai nuteikiančio, tai sueina;]
dar labai nebloga grupė Indochine (alternative rock, new wave), bet jais dar reikės plačiau pasidomėt. Kol kas rekomenduoju gabalą Alice & June
ir paskutinis mano atradimas - Louise Attaque. Gražus rokas su folk-rock motyvais, įtaigus vokalas, maloni akustinė instrumentuotė, klausau ir mėgaujuos.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. birželio 28 d. 19:28:05
2008 m. birželio 28 d. 18:52:24
2008 m. birželio 15 d. 12:36:00
2008 m. birželio 15 d. 02:43:52
klausau,kartais,visai neblogai skamba ypac romantiskui ,vakarui su mergina...=)
Nu nebent dėl merginos,kuriai patinka Prancūzija...ar ten muzika tokia.
2008 m. birželio 15 d. 02:13:23
2008 m. birželio 5 d. 23:00:04
2008 m. birželio 5 d. 21:09:03
nėra kad nepatinktų, bet klausau neperdaugiausiai.
2008 m. birželio 5 d. 17:30:11
Prancūziška muzika iš esmės yra šūdas, o prancūzų kalba netinkama muzikai. Bet paskui pakeičiau nuomone ir apie prancūzų muzxiką ir apier kalbą dainoms. (Nors pati kalba tai kaip reta bjauri...)
Lietuvių, mirusi lotynų, taip, ta pati vokiška, japonų,čekų, estų, šiaip daugyyyybė gražių kalbų yra.
Bet prancūzų - šlykšti varlių kojelių kalbiūkštė...
2008 m. birželio 5 d. 12:19:01
2008 m. birželio 5 d. 12:16:47
2008 m. birželio 5 d. 12:07:24
Dar geras klipukas "Mylene Farmer - L'Amour c'est rien "
2008 m. birželio 5 d. 11:27:56
Buvau Joy Disaster koncerte, va tie tai pavarė. Šaunuoliai, labai smagu, ir muzikytė smagi. Bet dainuoja angliškai.
Dabar negaliu atsiklausyti Dernière Volonté. Pats geriausias prancūziškas dalykas. Groja kažką lyg ir neofolk, lyg ir martial industrial. Bet fantastika. Apie ką dainuoja net nenutuokiu, bet balsas mielas, muzika užveža, intonacijos. JĖGA!
Kartais Kyo paklausau. Man jo balsas nerealiai gražus. O ką dainuoja beveik nesuprantu.
2008 m. gegužės 27 d. 17:00:48
Eliza> kas dėl šitų, tai daug kas juos Lietuvoj mėgsta/mėgo : > pas mane irgi kažkur diskas mėtos. Šiaip tokie draugiški vaikinai.
2008 m. gegužės 26 d. 19:58:58
2008 m. gegužės 26 d. 17:17:14
2008 m. gegužės 3 d. 15:57:48
2008 m. kovo 25 d. 12:08:04
2008 m. kovo 19 d. 09:47:49
kažkada labai seniai man byvęs klasioaks įrašė prancūzų repo grupe Snyper atrodo tai visai nieko atrodė
atrodo atrode....????taigi neziurejei o klauseis....tai turejei girdeti....ir ivertinti teksto prasminguma....
Prancūzų nemoku tad apie joki prasmingumą nei kalbos negali būti.
O šeip sunkesnės muzikos gerbėjams rekomenduočiau grupę Akroma. Nuostabiai groja , sumaišiusi kone visus Metal stilius, bet padariusi tai ne tik dėl to kad būtų mixtūra kažkokia , okad to reikalvao dainos, nuostabios kompozicijos, ir netikėtai gerai skambanti Prancūzų kalba
2008 m. kovo 19 d. 08:52:43
2008 m. kovo 19 d. 00:31:31
tigidigidach - jo, Superbus yra visai fun karts nuo karto paklausyt
dar labai nebloga grupė Indochine (alternative rock, new wave), bet jais dar reikės plačiau pasidomėt. Kol kas rekomenduoju gabalą Alice & June
ir paskutinis mano atradimas - Louise Attaque. Gražus rokas su folk-rock motyvais, įtaigus vokalas, maloni akustinė instrumentuotė, klausau ir mėgaujuos.