Prancuzai tikrai gerai dainuoja...Man kazkaip labai patinka Amel Bent dainos jos labai grazios...Aisku ira ir tokiu jai tikrai geru...Na dar patinka Fatal bazooka fainas, jis moka isidirbineti...Daug pas prancuzus yra geru dainininku pvz:jenifer, Shym, melisa.M, Sheryfa Luna, Alizee, Superbus bei daug kitu...
per msm kanala atradau grupe Superbus - gan primityvi muzika, bet uzvelka. taip pat kamini pora dainu neblogos, james deano 'Les Blancs Ne Savent Pas Danser' irgi. o dziazistai noJazz - viena megstamiausiu grupiu.
Kadangi man prancūzų kalba yra šlykšti, tai mažai prancūziškos m uzikos ir žinau. Na, vieną alternative rock grupelę Kyo ir labai šaunų prancūzoškai dainuojanti kolektyvą Dark Sanctuary. Tik nežinau ar pastarieji prancūzai.
Ach, dar žinau Joy Disaster. Mačiau juos per Creeper Fest ir labai patiko, o dainuoja angliškai.
Šiaip būtų įdomu sužinoti kokių įdomių darkwave, post-punk, gothrock ir pan. prancūziškai dainuojančių grupyčių...
sentimentai išlikę Raphael dainai "caravane".
taip pat labai miela sena Euerovizijos (taip taip!) laureatė France Gall su daina "Poupee decire poupee de son". taip pat grupės noJazz darbai išties verti dėmesio.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Mmm..prancūziškas bliakas yra mano cup of tea.. Visi Neiges projektai: Alcest, Mortifera, Amesoeurs, Peste Noire; Celestia, Blut aus Nord, Nocturnal Depression ir kt.
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Pradėjau žiūrėt MCM, nes taip jau išėjo. Ir užkabino mane prancūziškas hip-hop. Ne viskas, aišku, bet dauguma kažkaip traukia. Tai nežinau, stengiuos per daug į tą pusę nenusivažiuot, bet kad patinka..
Iš viso, man prancūzų kultūra yra įdomi, savotiška, ir lygiai taip pat savotiškai patinka tokia artima, miela širdžiai. Kaip ir muzika.
Noir Desir man yra, ko gero, geriausias dalykas (ar bent vienas geriausiu), kiles is Prancuzijos. Bertranas Kanta - dievas ni**uja as ten nieko nesuprantu, ka jis ten dainuoja, bet savo balsu emocijas sugeba perteikti taip, kad net zodziu nebereikia, prasmes pacios i galva lenda
dar labai patinka Yann Tiersen (nezinantiems - Amelijos is Monmartro bei Good Bye Lenin soundtracku autorius), o karts nuo karto nedideliais kiekiais labai smagiai susiklauso Mylene Farmer, Manu Chao ar tie patys Daft Punk.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 17 d. 10:23:00
2008 m. kovo 16 d. 20:01:44
2008 m. kovo 16 d. 17:38:02
Ach, dar žinau Joy Disaster.
Šiaip būtų įdomu sužinoti kokių įdomių darkwave, post-punk, gothrock ir pan. prancūziškai dainuojančių grupyčių...
2008 m. kovo 16 d. 10:59:49
taip pat labai miela sena Euerovizijos (taip taip!) laureatė France Gall su daina "Poupee decire poupee de son". taip pat grupės noJazz darbai išties verti dėmesio.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 16 d. 10:30:48
2007 m. lapkričio 18 d. 15:49:40
2007 m. lapkričio 15 d. 17:45:56
2007 m. lapkričio 15 d. 12:57:14
kažkada labai seniai man byvęs klasioaks įrašė prancūzų repo grupe Snyper atrodo tai visai nieko atrodė
atrodo atrode....????taigi neziurejei o klauseis....tai turejei girdeti....ir ivertinti teksto prasminguma....
2007 m. lapkričio 12 d. 18:55:03
2007 m. lapkričio 11 d. 17:17:16
2007 m. lapkričio 11 d. 16:05:28
Iš viso, man prancūzų kultūra yra įdomi, savotiška, ir lygiai taip pat savotiškai patinka
2007 m. lapkričio 10 d. 21:31:10
2007 m. lapkričio 2 d. 12:11:50
2007 m. lapkričio 2 d. 10:34:02
2007 m. spalio 25 d. 18:21:13
Kartais paklausau vienos Kyo dainos - Respire. jo labai mielas balsas.
2007 m. spalio 25 d. 18:00:24
dar labai patinka Yann Tiersen (nezinantiems - Amelijos is Monmartro bei Good Bye Lenin soundtracku autorius), o karts nuo karto nedideliais kiekiais labai smagiai susiklauso Mylene Farmer, Manu Chao ar tie patys Daft Punk.
2007 m. spalio 7 d. 16:39:49
Abstraktaus Hip Hop DJejus. Albumai Loa Project ir Mad Blunted Jazz verti demesio.
2007 m. spalio 7 d. 14:18:30
2007 m. rugsėjo 8 d. 11:40:54
2007 m. rugsėjo 7 d. 16:13:28