Prancuzu dainininkai man nelabai praeina, bet Prancuzijoj gyvena nemazai labai geru muzikos kureju. Mano megstami - Jean Michel Jarre, Daft Punk, dar Air nieko.
Seip as moku prancuzu kazkiek dar tik pradedu mokytis...
turiu prancuzu muzikini kanala MCM TOP ir galiu pasakyti kad gera muzika jie varo tik rokas jiems nelabai iseina bet seip visai nieko palyginus su lietuviu=D
Labiausei patinka KAMINI nei karto neapsikvailino vaikinukas tiek kurdamas klipus tiek daina tikrai gerai pavaro o dainos kai kurios Victoria-Le heroe d'un autre gera daina kaip tik sukurta naujam serjalui HEROJAI dar patinka NAJUOA BELYZEL-Quoand Revient L'ete tikrai gera daina o klipas lietuva primena=D
P.S Fantasy seip tokia tem jau yra tik ne sitam skyriuje tokia tema jau yra skyriuje DAinos taip kad...
Air mano mėgstamiausi :} O šiaip paklausau Justice, Daft Punk, David Guetta, Superbus, Kyo, Čia galbūt šiaip, labiau žinomi prancūzų atlikėjai, nes įpatingai dėmėsio neskiriu prancūzų muzikai, bet tai manau jau praeityje.
Lb mėgstu senas Dassin dainas. šmaikščiu balsu, žaismingos melodijos. vodevilis. Gražios senų laikų vokalisčių iš Prancūzijos dainos. F.Gall - Poupee de Cire, Poupee de Son. O iš naujesnių, M.Farmer gražiai dainuoja ir muzika švelni, lėta arba nuotaikingu disco ritmu. Man patinka kad prancūzai - tokie vaikiški, natūralūs gamtos vaikai. Ekspresyvūs, ekstravertiški ir spontaniški. O akys (dainininkės M.Farmer) bet kokiame amžiuje išlieka vaikiškos, baikščios ir labai natūralios.
Prieš du su puse metų su draugu iš Prancūzijos klaidžiodami po Vilniaus senamiestį užklydom į Cafe de Paris kavinę. Ten kaip tik vyko kažkoks koncertas ir draugas su susižavėjimu sušuko: Ažalion Ažalion. Žak Ažalion.
Taigi buvau priverstas nueiti į tą koncertą, draugas neslėpė džiaugsmo, ir paskui man paaiškino kad Jacques Higelin yra tas pats kaip pas mus Stasys povilaitis. Senų laikų prancūzų muzikos žvaigždė. Išgirdau jo didžiausią hitą ir užsikabinau už tos vodevilio muzikos: Trombe du Ciel (nukritęs iš dangaus). Sakė, kad tą dainą prancūzai mėgsta taip, kaip lietuviai : "švieski man vėl"
Dainininkas žiauriai daug gėrė, stikliukas po stikliuko, ir taip nusigėrė dainuodamas, kad pabaigoj galvojom, kad nuvirs ant savo instrumento. Va čia nuotrauka iš to koncerto (o dar sako kad prancūzai turi gėrimo kultūrą
O šiaip tai visai neseniai atradau tokį superinį dalyką - prancūzišką New Wave/Cold Wave. Iš čia vertos paminėti grupės būtų Analoid, Magnetique Bleu, Dazibao, Baroque Bordello, Les Visiteurs Du Soir, Opera de Nuit, Clair Obscur ir t.t.
patinka prancuzu kalba- todel ir dainos egzotishkai shia kalba skamba. yra pora geru, bet pavadinimo nepamenu. Patricios Kass visai neblogos dainos, nors bendrai paiemus pranzuzu muzika ne itin domiuosi.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugsėjo 7 d. 14:52:00
Kas nors rekomenduotino iš jos kūrybos ?
2007 m. rugsėjo 5 d. 14:53:44
2007 m. rugsėjo 4 d. 08:28:26
turiu prancuzu muzikini kanala MCM TOP ir galiu pasakyti kad gera muzika jie varo tik rokas jiems nelabai iseina bet seip visai nieko palyginus su lietuviu=D
Labiausei patinka KAMINI nei karto neapsikvailino vaikinukas tiek kurdamas klipus tiek daina tikrai gerai pavaro o dainos kai kurios Victoria-Le heroe d'un autre gera daina kaip tik sukurta naujam serjalui HEROJAI dar patinka NAJUOA BELYZEL-Quoand Revient L'ete tikrai gera daina o klipas lietuva primena=D
P.S Fantasy seip tokia tem jau yra tik ne sitam skyriuje tokia tema jau yra skyriuje DAinos taip kad...
2007 m. rugsėjo 3 d. 22:15:41
2007 m. rugsėjo 3 d. 20:28:22
pransuzu rap yra gerai
O man kaip tik prancūziškas repas atrodo VISIŠKA nesąmonė. Bet kiekvienam savo.
2006 m. liepos 2 d. 17:58:48
2006 m. liepos 2 d. 15:06:54
2006 m. liepos 2 d. 13:19:44
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. liepos 2 d. 11:48:47
2006 m. liepos 2 d. 11:23:00
2006 m. birželio 13 d. 10:43:40
2006 m. birželio 7 d. 09:40:43
2006 m. birželio 7 d. 05:07:38
2005 m. lapkričio 19 d. 07:41:38
2005 m. lapkričio 16 d. 19:01:31
Taigi buvau priverstas nueiti į tą koncertą, draugas neslėpė džiaugsmo, ir paskui man paaiškino kad Jacques Higelin yra tas pats kaip pas mus Stasys povilaitis. Senų laikų prancūzų muzikos žvaigždė. Išgirdau jo didžiausią hitą ir užsikabinau už tos vodevilio muzikos: Trombe du Ciel (nukritęs iš dangaus). Sakė, kad tą dainą prancūzai mėgsta taip, kaip lietuviai : "švieski man vėl"
Dainininkas žiauriai daug gėrė, stikliukas po stikliuko, ir taip nusigėrė dainuodamas, kad pabaigoj galvojom, kad nuvirs ant savo instrumento. Va čia nuotrauka iš to koncerto (o dar sako kad prancūzai turi gėrimo kultūrą
2005 m. lapkričio 16 d. 18:39:06
O šiaip tai visai neseniai atradau tokį superinį dalyką - prancūzišką New Wave/Cold Wave. Iš čia vertos paminėti grupės būtų Analoid, Magnetique Bleu, Dazibao, Baroque Bordello, Les Visiteurs Du Soir, Opera de Nuit, Clair Obscur ir t.t.
2005 m. lapkričio 15 d. 20:26:39
2005 m. lapkričio 15 d. 19:19:21
2005 m. rugpjūčio 10 d. 21:19:36
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:41:55