Siaip tai neklausau prancuziskos muzikos, nes nesuprantu prancuziskai. O ir ju dainininku mazai zinau. Bet kartais viena kita daina buna wisai nieko. Patiko, kai Patricia Kaas buvo atvaziavusi i Fabrika Zviozd1 koncerta ir dainavo kartu su fabrikantais daina apie kazkokia madam
prancuzu kalba suprantu ne geriau nei rusu (t.y. moku pora zodziu), bet prancuziskos muzikos klausausi daznai. prijauciu axelle red, calogero, taciau labiausiai florent pagny. megstamiausios dainos - f. pagny 'si tu veux m'sseyer', kyo 'je saigne encore', o dabar wallen 'l'olivier'. pavadinimu prisirenku ziuredama mcm
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Klausiau Kyo seniau. Ju "Derniere Danse", "Je Saigne", "Contact" - Daugiau prancuziskos muzikos neklausau. Ai, dar kazkada seniai patiko Indochine - She Night ir Noir Desir - Le Vent Nous Portera. Viskas ;]
na, prancuziskos dainos bent jau mano pasaulyje labai retai nuskamba, taciau paskutini karta, kai jas girdejau "live 8" koncerte, man jos nepatiko. bet negaleciau teikti, kad neturiu nei vienos, kuri man patiktu. prancuzu dainos nera mano sfera.
Maciau, yra sukurta tema apie vokiska muzika, todel pasidare smalsu, ar klausotes prancuzu muzikos? Ar patinka tokie atlikejai kaip pvz., Mylene Farmer, Nadya, Garou ir kiti? O gal turite ir kitokiu megstamiausiu prancuzu daininku ar bent jums patinkanciu dainu?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 10 d. 15:03:24
2005 m. rugpjūčio 10 d. 14:36:37
2005 m. rugpjūčio 10 d. 14:34:45
2005 m. rugpjūčio 10 d. 00:01:31
2005 m. rugpjūčio 9 d. 23:10:49
2005 m. rugpjūčio 9 d. 23:02:34
prancuzisko roko irgi nesuvokiu kaip muzikos ...
o visa kita prancuzu muzika.. visos tos meile persisunke dainos? tiesiog ne man.
2005 m. rugpjūčio 9 d. 20:08:49
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:05:49
Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore
Celine Dion & Garou - Sous le vent
Dar Patricia Kaas, pavadinimų neatsimenu...
2005 m. rugpjūčio 9 d. 13:01:39
haa! Nadya!! negirdejau jos bet patinka!
o siaip. man patinkaprancuzai AIR (jie prancuzai berods?) patinka ju klipai tiksliau.
2005 m. rugpjūčio 9 d. 12:54:37
2005 m. rugpjūčio 9 d. 12:48:40
2005 m. rugpjūčio 9 d. 11:54:28
2005 m. rugpjūčio 9 d. 11:50:08
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 9 d. 11:41:24
2005 m. rugpjūčio 9 d. 11:38:33
2005 m. rugpjūčio 9 d. 11:35:03
2005 m. rugpjūčio 9 d. 10:32:09
2005 m. rugpjūčio 9 d. 10:21:34