Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lintu_girl
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:30:24
seip noreciau,jau kokius metus svaikstu del farmacijos.butu visai idomu,beto mane traukia

Atsakyti
crush
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:24:01
Jau 3-ius metus studijuosiu mediciną, ech....

2005 m. rugsėjo 4 d. 13:57:40
Mediciną,farmaciją,stomatologiją...da r kažkada galvojau apie molekulinę biologiją,bet ką veiksiu ją baigus...Šiuo metu artimiausia medicina.

Atsakyti
linze
2005 m. rugsėjo 3 d. 19:02:09
em...noreciau siajp medicina studijuot..kazkada norejau architektura,nu irdabar noriu tik ten labaj sunku mokytis kajp girdejau... dar kazkada norejau y fotografija bet....nu vienu zodziu dar konkreciu planu nera...dar man nemazaj lajko apsisprest...

2005 m. rugsėjo 1 d. 21:31:49
ten labai sunku istot. reikia buti tikrai talentingu. pvz, vienas mano draugas nuo 5 metu tape, lanke visokias dailes mokyklas, bet neistojo... jau nekalbu apie tuos a lia menininkus, kurie net nesuvokia, ko nori,.

2005 m. rugpjūčio 31 d. 09:54:10
Žadu stot į VDA

Atsakyti
AnsweR
2005 m. rugpjūčio 31 d. 09:52:19
ketinu ekonomika, verslo vadyba ar politologija studijuoti. aisku, i VU noreciau, bet nzn kaip cia dar bus...

2005 m. rugpjūčio 30 d. 22:51:42
aneurysm rašė:
paslaptis yra tokia kad as neturiu paslapciu

na jau na jau.

2005 m. rugpjūčio 30 d. 22:28:15
Mohax- jau studijuoju antrus metus.

konkrechiai del TVM,- yra ten ir pakankamai gabiu zmoniu. bet dauguma ten- durniu volioja, kaip ir kitose a lia rimtose mokymo istaigose, kur moki pinigus, gali daryti praktishkai 'ka nori'- nelabai kas tave nores ishmesti. ash asmenishkai neisivaizduoju, ka puse LT-vos 'verslininku', baigusiu kolegijas, TVM, ar visokius ISM'us veiks..

2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:03:09
Nemanau, kad man realu istoti ten, kur labiausiai noreciau... Todel gal bandysiu stoti i filologija (noreciau skandinavu, prancuzu, bet irgi kazin, ar realu). Liks lietuviu, gal ten pavyks Nezinau, man dar keli metai liko, turiu laiko pamastyt ir pasimokyt, kad bent kur istociau

2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:40:53
na, ateity kaip jau zinai studijuosiu zurnalistika. ech, kokioj cia ateity, jau kt savaite pradedu, galima sakyt kolegijos - gerai, zmogus jei nori gali gauti amata, yra tikrai perspektyviu specialybiu kaip pvz turizmo vadyba arba viesbuciu administravimas, nors ten sustoja matyt ne patys geriausieji. bet gal geriau visiem ir nereikia eit i univerus? cia jau kalbu apie visus ISM ir TVM, ten yra gabiu zmoniu, kuriuos labai gerbiu, bet daugiau nei puse eina tik diplomo, o ziniu pas juos nulis. bet tokie daug ir nepasieks, na tarkim, turingus tevelius turi, ju nupirkta diploma turi, ju ikurta grozio salona turi ir ka... ir nifiga nieko neismanai apie vadyba, proto ir erudicijos nenupirksi lygiai taip pat kaip ir laimes bei sveikatos. tokia jau realybe, ir gerai, taip ir reikia, as cia del proto aisku

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
aneurysm
2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:17:02
paslaptis yra tokia kad as neturiu paslapciu

2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:15:49
matyt analinis sexas yra aktualesnis nei studijos universitetuose ..

tu manes klausi to ko negaliu atsakyk .. atsakyt , kodel tu ateini i mano sukurta tema ir joje komentuoji ? as to nezinau

2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:01:06
isduok paslapti, kaip tu sugebi pritraukt savo temomis tiek demesio?
o jeigu rimtai tai gal 'ten' buna diskutot linksmiau,
jo gal paprasciausei nera atitinkamos auditorijos? niekam si tema neaktuali, o stai del dveju viruku uzsiimanciu analiniu seksu...
taip sakant no comments

2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:51:08
Kazkodel keista , kodel tema apie rimtus dalykus pritraukia tiek mazai diskutuojaciuoju

2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:48:42
taip , priklauso nuo diplomo.. Nuo baigtos mokymo istaigos.. Priklauso ir nuo pacio zmogaus, nuo zmogaus asmenybes ..

bet su diplomu gali kazka pasiekt, o be jo - sansu beveik nera

2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:44:50
kaip kam patogiau, be diplomu esi sudu, bet daznai buna taip kad ir su diplomu esi sudu (jeigu taip gerai apie save, ar tai ka kita galvoji)...
(nors zinoma labai daug priklauso ir nuo pacio diplomo...)

2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:28:32
Mohax , visdelto tu neteisus .. teisus r2 , be diplomo esi sudas.. be diplomo gali varyt i uzsieni skint apelsinu , ar sluot gatviu .. arba gali lietuvoj dirbt uz minimuma koki juoda darba .. arba tu gali but vienas is tukstacio kuriam labai pasiseks ir daug pasieksi be diplomo..

Gabux, tos vios ISM ir tt tikra nesamone mano nuomone.. ten suveina ziopliai turciu vaikai su labai zemais balais , bet ja baige gauna gerus darbus uzsienyje ir gyvena geriau nei daugelis baiges universiteta lietuvoj..

kitos kolegijos yra issigelbejimas truputi patingejusiems mokytis ir ir silpnesniems , ja baiges visvien gali siuo tuo tapti , neteks sluot gatviu

2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:42:30
nebuvo tokios, bet buvo labai panasi 'kur stoti'...
o ka cia galvot apie tas kolegijas?

Gali buti genijus - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Gali but studentas - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Turi diploma - jis ir parodo Tavo lygi. - netiesa
Turi pinigu - esi aukstai. - ???

Gabux, o ka pati zadai studijot?

2005 m. rugpjūčio 12 d. 07:26:08
perskaičiau Pedator komentarą ir pasijutau visiška nevykėlė...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1492
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265281