em...noreciau siajp medicina studijuot..kazkada norejau architektura,nu irdabar noriu tik ten labaj sunku mokytis kajp girdejau... dar kazkada norejau y fotografija bet....nu vienu zodziu dar konkreciu planu nera...dar man nemazaj lajko apsisprest...
ten labai sunku istot. reikia buti tikrai talentingu. pvz, vienas mano draugas nuo 5 metu tape, lanke visokias dailes mokyklas, bet neistojo... jau nekalbu apie tuos a lia menininkus, kurie net nesuvokia, ko nori,.
konkrechiai del TVM,- yra ten ir pakankamai gabiu zmoniu. bet dauguma ten- durniu volioja, kaip ir kitose a lia rimtose mokymo istaigose, kur moki pinigus, gali daryti praktishkai 'ka nori'- nelabai kas tave nores ishmesti. ash asmenishkai neisivaizduoju, ka puse LT-vos 'verslininku', baigusiu kolegijas, TVM, ar visokius ISM'us veiks..
Nemanau, kad man realu istoti ten, kur labiausiai noreciau... Todel gal bandysiu stoti i filologija (noreciau skandinavu, prancuzu, bet irgi kazin, ar realu). Liks lietuviu, gal ten pavyks Nezinau, man dar keli metai liko, turiu laiko pamastyt ir pasimokyt, kad bent kur istociau
na, ateity kaip jau zinai studijuosiu zurnalistika. ech, kokioj cia ateity, jau kt savaite pradedu, galima sakyt kolegijos - gerai, zmogus jei nori gali gauti amata, yra tikrai perspektyviu specialybiu kaip pvz turizmo vadyba arba viesbuciu administravimas, nors ten sustoja matyt ne patys geriausieji. bet gal geriau visiem ir nereikia eit i univerus? cia jau kalbu apie visus ISM ir TVM, ten yra gabiu zmoniu, kuriuos labai gerbiu, bet daugiau nei puse eina tik diplomo, o ziniu pas juos nulis. bet tokie daug ir nepasieks, na tarkim, turingus tevelius turi, ju nupirkta diploma turi, ju ikurta grozio salona turi ir ka... ir nifiga nieko neismanai apie vadyba, proto ir erudicijos nenupirksi lygiai taip pat kaip ir laimes bei sveikatos. tokia jau realybe, ir gerai, taip ir reikia, as cia del proto aisku
gyvenu kaip moku gyvent...
jo gal paprasciausei nera atitinkamos auditorijos? niekam si tema neaktuali, o stai del dveju viruku uzsiimanciu analiniu seksu...
taip sakant no comments
kaip kam patogiau, be diplomu esi sudu, bet daznai buna taip kad ir su diplomu esi sudu (jeigu taip gerai apie save, ar tai ka kita galvoji)...
(nors zinoma labai daug priklauso ir nuo pacio diplomo...)
Mohax , visdelto tu neteisus .. teisus r2 , be diplomo esi sudas.. be diplomo gali varyt i uzsieni skint apelsinu , ar sluot gatviu .. arba gali lietuvoj dirbt uz minimuma koki juoda darba .. arba tu gali but vienas is tukstacio kuriam labai pasiseks ir daug pasieksi be diplomo..
Gabux, tos vios ISM ir tt tikra nesamone mano nuomone.. ten suveina ziopliai turciu vaikai su labai zemais balais , bet ja baige gauna gerus darbus uzsienyje ir gyvena geriau nei daugelis baiges universiteta lietuvoj..
kitos kolegijos yra issigelbejimas truputi patingejusiems mokytis ir ir silpnesniems , ja baiges visvien gali siuo tuo tapti , neteks sluot gatviu
nebuvo tokios, bet buvo labai panasi 'kur stoti'...
o ka cia galvot apie tas kolegijas?
Gali buti genijus - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Gali but studentas - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Turi diploma - jis ir parodo Tavo lygi. - netiesa
Turi pinigu - esi aukstai. - ???
Gabux, o ka pati zadai studijot?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:30:24
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:24:01
2005 m. rugsėjo 4 d. 13:57:40
2005 m. rugsėjo 3 d. 19:02:09
2005 m. rugsėjo 1 d. 21:31:49
2005 m. rugpjūčio 31 d. 09:54:10
2005 m. rugpjūčio 31 d. 09:52:19
2005 m. rugpjūčio 30 d. 22:51:42
paslaptis yra tokia kad as neturiu paslapciu
na jau na jau.
2005 m. rugpjūčio 30 d. 22:28:15
konkrechiai del TVM,- yra ten ir pakankamai gabiu zmoniu. bet dauguma ten- durniu volioja, kaip ir kitose a lia rimtose mokymo istaigose, kur moki pinigus, gali daryti praktishkai 'ka nori'- nelabai kas tave nores ishmesti. ash asmenishkai neisivaizduoju, ka puse LT-vos 'verslininku', baigusiu kolegijas, TVM, ar visokius ISM'us veiks..
2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:03:09
2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:40:53
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:17:02
2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:15:49
tu manes klausi to ko negaliu atsakyk .. atsakyt , kodel tu ateini i mano sukurta tema ir joje komentuoji ? as to nezinau
2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:01:06
o jeigu rimtai tai gal 'ten' buna diskutot linksmiau,
jo gal paprasciausei nera atitinkamos auditorijos? niekam si tema neaktuali, o stai del dveju viruku uzsiimanciu analiniu seksu...
taip sakant no comments
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:51:08
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:48:42
bet su diplomu gali kazka pasiekt, o be jo - sansu beveik nera
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:44:50
(nors zinoma labai daug priklauso ir nuo pacio diplomo...)
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:28:32
Gabux, tos vios ISM ir tt tikra nesamone mano nuomone.. ten suveina ziopliai turciu vaikai su labai zemais balais , bet ja baige gauna gerus darbus uzsienyje ir gyvena geriau nei daugelis baiges universiteta lietuvoj..
kitos kolegijos yra issigelbejimas truputi patingejusiems mokytis ir ir silpnesniems , ja baiges visvien gali siuo tuo tapti , neteks sluot gatviu
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:42:30
o ka cia galvot apie tas kolegijas?
Gali buti genijus - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Gali but studentas - bet kol neturi diplomo esi sudas. - nesamone
Turi diploma - jis ir parodo Tavo lygi. - netiesa
Turi pinigu - esi aukstai. - ???
Gabux, o ka pati zadai studijot?
2005 m. rugpjūčio 12 d. 07:26:08