šiuo metu (nes sunkoka pasirinkti) - Mamontovas. Paryžius ar Londonas? :) (girdėjau pasakymą, jog tiems, kas susižavėjo Londonu, Paryžius lieka antroje vietoje :D Ir atvirkščiai. :)
Nu tebūnie pasirodysiu visokia kokia ne..., bet Užkalnis. Patinka man ir Čekuolis su savo visažiniškumu, bet Užkalnio trolinimas yra tiesiog meistriškas. Be to, manau, tai tėra tik kaukė.
Įsivaizduokim (kol kas) neįmanoma... Lietuvoje koncertuoja... Kuriuos pasirinktum?
Sudėtingas atvejis..... Jei nori lengvo ir įtraukiančio skaitalo, renkiesi "Kodą", jei nori rimto, tikrai nelengvo ir taip greitai neįveikiamo, bet teikiančio malonumą kūrinio - renkiesi "Eiles". Savo gėdai turiu prisipažint, kad jų dar neįveikiau... Gal vis dėlto neblogai prieš jas skaitant būtų bent praverst Koraną. Galbūt ir Bibliją. Šiaip jau aš už "Šėtoniškas eiles".
Jei siųst į euroviziją klouną, ką pasirinktum - Raulį-Agness ar Minedą?
toks sunkus pasirinkimas,kad neįmanoma,bet balsas ir dainavimas,tai Irūnos geresnis,šiek tiek.
kas valdo Lietuvą ? Rusija ar JAV ? Lietuva valdo tik mažiau reikšmingus dalykus,tokius,kurie netrugdo didžiosioms šalims/...........
2) pasiieškot skiepų nuo ebola viruso ir išsikeitus eurą nusipirkt puponautą (dar pakeliui paimt kebą, 2eurai, jeiguką)
Ar Deezer (Flow) -------- ar Spotify ???
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2015 m. balandžio 12 d. 13:36:23
šiuo metu (nes sunkoka pasirinkti) - Mamontovas. Paryžius ar Londonas? :) (girdėjau pasakymą, jog tiems, kas susižavėjo Londonu, Paryžius lieka antroje vietoje :D Ir atvirkščiai. :)
2015 m. balandžio 11 d. 20:51:57
Be abejo, kad Gorky Park :)Mamontovas ar Mikutavičius?
2015 m. balandžio 11 d. 20:43:48
Bon Jovi
Gorky Park ar Mumiy Troll
2015 m. balandžio 11 d. 16:36:34
Nu tebūnie pasirodysiu visokia kokia ne..., bet Užkalnis. Patinka man ir Čekuolis su savo visažiniškumu, bet Užkalnio trolinimas yra tiesiog meistriškas. Be to, manau, tai tėra tik kaukė.
Įsivaizduokim (kol kas) neįmanoma... Lietuvoje koncertuoja... Kuriuos pasirinktum?
U2 ar Bon Jovi?
2015 m. balandžio 11 d. 15:28:23
Kšistofas (man rods jis taiklesnis)Užkalnis ar Čekuolis?
2015 m. balandžio 10 d. 20:01:11
Ūsai- tūsai
/////////////////////
Darjušas ar Kšištofas ?
................................
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. balandžio 10 d. 19:12:07
BVSC
///
oosai ar barzda?
2015 m. balandžio 8 d. 18:13:15
Aš už Vaidą.
Buena Vista Social Club ar Gotan Project?
2015 m. vasario 21 d. 21:56:00
Birutė be gazo :)Siųsti į Euroviziją Mia ar Vaido ir Monikos duetą?
2015 m. vasario 19 d. 20:57:22
Žiedų valdovo.
Gazuotas Vytautas ar Birutė be gazo?
2015 m. vasario 19 d. 20:49:15
Elžbieta :)Kuri trilogija geresnė Hobito ar Žiedų valdovo?
2015 m. vasario 18 d. 20:23:55
Raulį-Agness
kaip pavadintum savo dukrą:
Kristina ar Elžbieta?
2015 m. sausio 15 d. 00:55:53
Sudėtingas atvejis..... Jei nori lengvo ir įtraukiančio skaitalo, renkiesi "Kodą", jei nori rimto, tikrai nelengvo ir taip greitai neįveikiamo, bet teikiančio malonumą kūrinio - renkiesi "Eiles". Savo gėdai turiu prisipažint, kad jų dar neįveikiau... Gal vis dėlto neblogai prieš jas skaitant būtų bent praverst Koraną. Galbūt ir Bibliją. Šiaip jau aš už "Šėtoniškas eiles".
Jei siųst į euroviziją klouną, ką pasirinktum - Raulį-Agness ar Minedą?
2015 m. sausio 14 d. 22:37:23
JAV...
Salmano Rushdie "Šėtoniškos Eilės" ar Deno Browno "Da Vinčio Kodas"?
2015 m. sausio 13 d. 19:23:06
toks sunkus pasirinkimas,kad neįmanoma,bet balsas ir dainavimas,tai Irūnos geresnis,šiek tiek.
kas valdo Lietuvą ? Rusija ar JAV ? Lietuva valdo tik mažiau reikšmingus dalykus,tokius,kurie netrugdo didžiosioms šalims/...........
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. sausio 13 d. 15:09:04
Spotify.
Ineta ar Irūna Pūzaraitės?
2015 m. sausio 10 d. 17:29:55
2) pasiieškot skiepų nuo ebola viruso ir išsikeitus eurą nusipirkt puponautą (dar pakeliui paimt kebą, 2eurai, jeiguką)
Ar Deezer (Flow) -------- ar Spotify ???
2015 m. sausio 9 d. 17:54:01
Dailė
aktualu šiems laikams:
1) riedžiais privairuot iki sėdmaišio ir įsijungt wifi
ar
2015 m. sausio 6 d. 23:22:17
Good for you like coca cola.DailėarFotografija
2015 m. sausio 6 d. 21:19:55
mistletoe & wine
You're bad for me like cigarettes?
or
You're good for me like coca cola?