1) ar dabar labai blogai, o vėliau - jau pusėtinai;
dirbti,ir prarasti sveikatą,nors paskui po operacijos,dalinai pasveikti,bet tavo vaikai laimingi
ar
gastroliuoti ir gyventi gerai,bet tavo vaikai nelaimingi
būti ant kalno viršūnės, ar ant laivelio ,vidurį vandenyno ?
Būsiu nemandagi ir nesirinksiu nė vieno. Savo gyvenimą reikia kontroliuoti taip, kad kiti žinotų tiek, kiek reikia, pakankamai, kad save galėtų apsaugoti nuo tų ''kenkiančių dalių''. Tikriausiai esam per daug skirtingi, kad galėtumėm visiškai pilnai ir vientisai funkcionuoti. Kaži ar to labai reikia. Reiktų įsipareigoti, save daug tvardyti, ką tikrai ne kiekvienas sugeba ir nori. Tai, tipo, nė vieno nesirenku.
kalėjimas (užsi)sėdėjime ( kas čia per kalėjimas?)
Karalius Mindaugas ,ar Karalius Vytautas ?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2013 m. rugpjūčio 22 d. 10:46:37
Rainbow.
//
Augimas nekomforto zonoje (šalta ir nepažinu)
ar
stagnacija komforto zonoje (šilta, gera... svajonių jūra : )
2013 m. rugpjūčio 21 d. 14:29:36
Preslis.
Tada ir aš tokį muzikinį klausimą:
Rainbow ar Elf?
2013 m. rugpjūčio 20 d. 17:58:49
Snieguota rudens pabaiga.
(Visko neskaičiau tai klasuimas gali kartotis)
Kuri mašina labiau patinka?
A) Audi
B) BMW
2013 m. rugpjūčio 2 d. 10:51:32
gal A visgi..
Gmail
ar
Yahoo el.paštas?
2013 m. liepos 17 d. 02:15:45
Rusų tautos išdavikui, nes pastaroji turi platesnius ryšius, didesnį diplomatinį palaikymą.
Sniegas liepą ar škvalas sausį?
2013 m. liepos 13 d. 12:11:06
1) ar dabar labai blogai, o vėliau - jau pusėtinai;
dirbti,ir prarasti sveikatą,nors paskui po operacijos,dalinai pasveikti,bet tavo vaikai laimingi
ar
gastroliuoti ir gyventi gerai,bet tavo vaikai nelaimingi
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. liepos 12 d. 16:11:53
galbūt kėdės.
ekskursija į kosmosą
ar
10d. kruizas po Viduržiemio jūrą?
2013 m. liepos 12 d. 16:10:52
nieko ypač kažko ypatingo nenorėjau, tiesiog specialiai parinkau ale "situaciją be išeities", būtent tokios manau ir yra įdomiausios
2013 m. liepos 12 d. 10:01:02
dinozaurai.
//
- 12-ka kėdžių
ar
Šuriko nuotykiai
2013 m. liepos 9 d. 16:48:09
tai malьboro yra malьboro... kaip tu nesupranti?
liemenėlė ar apatiniai?
2013 m. liepos 9 d. 15:49:12
duuuuh, nejau taip sunku atsakyt...
2013 m. liepos 8 d. 16:44:39
eridaaaaaaanas
malonėkite atsakyti rūkantys..
marlboro žalias vs. LM žalias ?
2013 m. liepos 7 d. 17:31:17
sėslus gyvenimo būdas
būti ant kalno viršūnės, ar ant laivelio ,vidurį vandenyno ?
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. liepos 7 d. 17:11:31
Karūna.
sėslus ar keliautojo gyvenimas?
2013 m. liepos 7 d. 16:35:42
Būsiu nemandagi ir nesirinksiu nė vieno. Savo gyvenimą reikia kontroliuoti taip, kad kiti žinotų tiek, kiek reikia, pakankamai, kad save galėtų apsaugoti nuo tų ''kenkiančių dalių''. Tikriausiai esam per daug skirtingi, kad galėtumėm visiškai pilnai ir vientisai funkcionuoti. Kaži ar to labai reikia. Reiktų įsipareigoti, save daug tvardyti, ką tikrai ne kiekvienas sugeba ir nori. Tai, tipo, nė vieno nesirenku.
Saulė ar mėnulis?
2013 m. liepos 7 d. 16:25:50
U.S.A.
Šokoladas ar Karamelė?
2013 m. liepos 6 d. 19:48:05
kalėjimas (užsi)sėdėjime ( kas čia per kalėjimas?)
Karalius Mindaugas ,ar Karalius Vytautas ?
2013 m. liepos 6 d. 11:36:53
Sosnovskio Barščiai.
Cigaretes ar Pik-Nik sūrio lasdelės.
2013 m. liepos 5 d. 21:20:37
nieko neketinu nužudyti (ir taip Lietuva maža šalis, kurioje piliečiai linkę žudytis patys, kariasi, padaugina c2h5oh)
Sosnovskio Barščiai ar Skėtinė žvynabudė , kas gražiau, mieliau akiai?
2013 m. liepos 5 d. 12:23:58
well, tai gal.. į mano atsakyk/savo siūlyk ?