Very_crazy_enough rašė: Kodėl prieš tai rašiusiosios pasivadinusios vyriškom galūnėm vardais - ebas -abas,? Gal ir man reikėjo pasivadinti kokia ... karaliene?
Hmm, o tai tave taip jau labai trikdo?? Tada nuoširžiai atsiprašau. Neprašyk pasakot nick'o istorijos, nes ji ilga ir neįdomi...
Quantum entanglement is a phenomenon where two or more quantum particles become linked, sharing the same fate so that the state of one instantly influences the state of the others, „Jei žmogus laimingas, laiminga ir jo visuomenė. Jei ne – nelaimė gali persmelkti visus kitus jos narius. būtent taip mūsų gyvenimuose reiškiasi kvantinio dalelių susietumo dėsnis“
Daug klasikinio roko rotuoju savo Spotify, žiūriu, kad J. Geils Band tik viena rinktinė įkelta, Be Bop Deluxe išvis nėra music'e. Norėtųsi įkelt, bet labai kitais reikalais okupuotos smegenys pastaruoju metu. Gal kada nors.
Nelabai sąžininga pasaulinei rinkai skirtą anglakalbį forumą lyginti su mūsų lietuvišku populiarumo prasme. Jei jis būtų patogesnis, gal ir dar daugiau žmonių naudotų.
Pats nesu pries jei zmogus daug raso - daug zino. Jei reklamuoja - spamas. Blogiau kai ji/s kirsina: nuteikia kitus pries nari. Piktybiniai parazitiniai bei toksiski negatyvizmai nera spamas. Tai daug blogiau. Verta daryti Pranesimas pasleptas mygtuku
Ten tai forumas irgi dar senoviškenis atrodo nei mūsų. Bet atrodo ganėtinai aktyvus, stebėtinai. Tik nesąmoningai padaryta, kad naujausios žinutės ne priekyje rodo, o reikia spausti paskutinį puslapį. Taip nepatogu, o žmonės naudoja...
2011 m. lapkričio 3 d. 10:37:04
istorijos pamoka ar lietuvių kalbos?
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. lapkričio 3 d. 10:32:13
tarkime:
Hey Jude
-----
Bounty
ar
Geisha
?
2011 m. lapkričio 2 d. 20:26:51
Nihilizmas (lengvas čia
Vytautas ar Birute?
Ai tai antifeministas?
2011 m. lapkričio 2 d. 20:12:46
Vytautas ar Birute?
2011 m. lapkričio 2 d. 20:08:17
Kodėl prieš tai rašiusiosios pasivadinusios vyriškom galūnėm vardais - ebas -abas,? Gal ir man reikėjo pasivadinti kokia ... karaliene?
Hmm, o tai tave taip jau labai trikdo?? Tada nuoširžiai atsiprašau. Neprašyk pasakot nick'o istorijos, nes ji ilga ir neįdomi...
2011 m. lapkričio 2 d. 16:43:13
metallica ar iron maden?
2011 m. lapkričio 2 d. 15:25:13
Quantum entanglement is a phenomenon where two or more quantum particles become linked, sharing the same fate so that the state of one instantly influences the state of the others, „Jei žmogus laimingas, laiminga ir jo visuomenė. Jei ne – nelaimė gali persmelkti visus kitus jos narius. būtent taip mūsų gyvenimuose reiškiasi kvantinio dalelių susietumo dėsnis“
2011 m. lapkričio 2 d. 13:14:37
Stephen King ar J.R.R. Tolkien?
2011 m. lapkričio 2 d. 11:56:18
----------------
druska ar cukrus?
2011 m. spalio 28 d. 09:48:38
----
po palme
ar
po skardžiu.
2011 m. spalio 27 d. 21:59:56
---
Ateiviai ar mūsų chebra iš ateities?
2011 m. spalio 27 d. 21:54:55
matematika ar fizika?
2011 m. spalio 27 d. 21:17:24
Aišku, kad A. Numeris vienas.abecėlėj bent jau...
Monika Povilaitytė ar Ieva Dumbauskaitė?
2011 m. spalio 27 d. 18:59:45
M ar A?
2011 m. spalio 27 d. 10:52:15
-----
kokoso riešutas
ar
melionas.
2011 m. spalio 26 d. 16:24:07
modernūs, šiuolaikiniai daikčiukai ar senamadiški, vintažiniai ?
2011 m. spalio 26 d. 13:33:43
Mėnulis
________
Ruduo ar pavasaris?
2011 m. spalio 26 d. 13:14:32
---------------------------
Saulė ar mėnulis?
2011 m. spalio 25 d. 19:53:44
lietuviška muzika ar užsienietiška ?
2011 m. spalio 25 d. 19:19:48
Darbas Lietuvoje ar kitoje šalyje? (Atlyginimas panašus)