Rasahead_original rašė: O man tai jis praeina.Toks kaip pasaka.Kaciu vestuves, voveres pypkes ruko...Labai puikiai atsimenu kai pamaciau sita klipa tai isvariau i miskeli ir pradejau lakstyt mesdama kojas i prieki, o siostra sako "jei miske atsiras naujas medis zinosim, kad tai tu"Man patinka sita daina.kai ja klausau [butinai su ausinem] uzsisuku ant viso garso.Taip pat darau ir su IDIOTEQUE kai pradeda varyt "ice age coming.."tada ant viso garso.JEga.Siaip man labai nepatinka KNIVES OUT klipas.Tokia idiotiska mintis su tuo skeletu ir YORKE'u pele ant mikrafono galo.brrrrr.dar geras klipas tai yra JUST ir MOTION PICTURE SOUNDTRACK.MAn isvis geriausi koncertiniai.Ten tai tikrai zinai, kad RADIOHEAD'ai [Thom'as Yorke'as dazniausiai] daro taip kaip nori, o ne taip kaip rezisieriai liepia.Del to ir vadinasi "gyvai"Ir dar ka atradau ziuredama viena koncerta.Ir Phil'as dainuoja.Per ta pacia THERE THERE.va cia tai geras...
nu del knives out taj pritariu, o del just nea. man taj kazkoks idiotiskas tas klipas. blemba guli dedas ant zemes ir klausineja visi jo kodel jis guli. o klipo gale kaj jau galvoji kad jis pasakys del ko guli, plet teparodo tik kajp jis kazka murma ir kajp jie ten visi guli o motion picture sountrack nesu mates. reix pasiziuret
O man tai jis praeina.Toks kaip pasaka.Kaciu vestuves, voveres pypkes ruko...Labai puikiai atsimenu kai pamaciau sita klipa tai isvariau i miskeli ir pradejau lakstyt mesdama kojas i prieki, o siostra sako "jei miske atsiras naujas medis zinosim, kad tai tu"Man patinka sita daina.kai ja klausau [butinai su ausinem] uzsisuku ant viso garso.Taip pat darau ir su IDIOTEQUE kai pradeda varyt "ice age coming.."tada ant viso garso.JEga.Siaip man labai nepatinka KNIVES OUT klipas.Tokia idiotiska mintis su tuo skeletu ir YORKE'u pele ant mikrafono galo.brrrrr.dar geras klipas tai yra JUST ir MOTION PICTURE SOUNDTRACK.MAn isvis geriausi koncertiniai.Ten tai tikrai zinai, kad RADIOHEAD'ai [Thom'as Yorke'as dazniausiai] daro taip kaip nori, o ne taip kaip rezisieriai liepia.Del to ir vadinasi "gyvai"Ir dar ka atradau ziuredama viena koncerta.Ir Phil'as dainuoja.Per ta pacia THERE THERE.va cia tai geras...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 5 d. 21:27:58
2004 m. lapkričio 5 d. 10:44:29
O man tai jis praeina.Toks kaip pasaka.Kaciu vestuves, voveres pypkes ruko...Labai puikiai atsimenu kai pamaciau sita klipa tai isvariau i miskeli ir pradejau lakstyt mesdama kojas i prieki, o siostra sako "jei miske atsiras naujas medis zinosim, kad tai tu"Man patinka sita daina.kai ja klausau [butinai su ausinem] uzsisuku ant viso garso.Taip pat darau ir su IDIOTEQUE kai pradeda varyt "ice age coming.."tada ant viso garso.JEga.Siaip man labai nepatinka KNIVES OUT klipas.Tokia idiotiska mintis su tuo skeletu ir YORKE'u pele ant mikrafono galo.brrrrr.dar geras klipas tai yra JUST ir MOTION PICTURE SOUNDTRACK.MAn isvis geriausi koncertiniai.Ten tai tikrai zinai, kad RADIOHEAD'ai [Thom'as Yorke'as dazniausiai] daro taip kaip nori, o ne taip kaip rezisieriai liepia.Del to ir vadinasi "gyvai"Ir dar ka atradau ziuredama viena koncerta.Ir Phil'as dainuoja.Per ta pacia THERE THERE.va cia tai geras...
nu del knives out taj pritariu, o del just nea. man taj kazkoks idiotiskas tas klipas. blemba guli dedas ant zemes ir klausineja visi jo kodel jis guli. o klipo gale kaj jau galvoji kad jis pasakys del ko guli, plet teparodo tik kajp jis kazka murma ir kajp jie ten visi guli
2004 m. lapkričio 4 d. 13:37:08
2004 m. lapkričio 4 d. 01:08:33
2004 m. lapkričio 3 d. 18:25:38
2004 m. spalio 6 d. 11:30:38
i'm so green and lonely...lonely
2004 m. spalio 2 d. 16:29:25
2004 m. spalio 2 d. 16:26:08
2004 m. spalio 2 d. 14:21:11
2004 m. spalio 2 d. 14:09:22
2004 m. spalio 2 d. 12:30:12
2004 m. spalio 2 d. 10:30:44
2004 m. spalio 1 d. 19:06:13