Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2020 m. spalio 17 d. 18:34:48
Šią vasarą šiek tiek laužiau ledus šios grupės diskografijoje. Anksčiau Foreigner tik kelis hitus paklausydavau (ir tai, I Want to Know What Love Is nelabai mėgstu, daugiau Urgent, Double Vision, Juke Box Hero įsijungdavau). O vasarą nusprendžiau iš Spotify parsivilkti 4 albumą, kad galėčiau pasiklausyti savo kelionėse nesant Wi-fi. Klausiau daug to albumo, pamėgau jį. Bet po truputį nuslydau link Agent Provocateur. Ir man dar labiau patiko, nors kritikai šį albumą laiko grupės nuosmukiu. Atradau, kad Foreigner nėra plokščias hard'o ir poproko hibridas, bet yra įmantrių kompozicijų ir instrumentų pragrojimų. Agent Provocateur man vietomis netgi toks džiaziškas, esama eksperimento su vokalais ir klavišais. Panašu, kad Foreigner yra vienas iš didesnių mano 2020-ųjų atradimų (nors ta grupė man žinoma nuo vaikystės).
2014 m. vasario 6 d. 11:40:13
ji buvo nepaprastai populiari JAV,nei kiek 8 dešimtmečio pabaigoje nenusileisdavo savo populiarumu kitiems hard rock monstrams kaip Led Zeppelin,parduodavo tiek pat įrašų kaip ir LD ar Black sabbath ir t,t..
2011 m. kovo 30 d. 04:11:57
2010 m. lapkričio 17 d. 21:59:14
2010 m. lapkričio 17 d. 14:36:07
2010 m. lapkričio 16 d. 22:42:07
2010 m. lapkričio 16 d. 22:28:36