Viena jos varžovė sumanė netikėtai “įgelti” Ievai, scenoje pasirodžiusi su koncertinius „Mokinukių“ drabužius primenančia apranga.
“Tačiau man tai tik išėjo į naudą – juk neįdomių, pilkų žmonių niekas nemėgdžioja, o aš savo grupės populiarumu bei įvaizdžiu net varžovus priverčiau į save atkreipti dėmesį”, - Ievos nė kiek nesutrikdė varžovės triukas.
vaje koks triukas gal paprasciausei mergina apsirenge kaip norejo ir viskas o cia jau kaskas panasaus tai tipo gelia ir tai toliau..... nusisneka jos juk puse lietuvos taip vaiksto apsirenge...............
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 2 d. 10:18:19
2004 m. spalio 2 d. 10:16:04
2004 m. spalio 2 d. 08:28:16
2004 m. spalio 2 d. 08:27:33
2004 m. spalio 2 d. 00:21:04
“Tačiau man tai tik išėjo į naudą – juk neįdomių, pilkų žmonių niekas nemėgdžioja, o aš savo grupės populiarumu bei įvaizdžiu net varžovus priverčiau į save atkreipti dėmesį”, - Ievos nė kiek nesutrikdė varžovės triukas.
vaje koks triukas gal paprasciausei mergina apsirenge kaip norejo ir viskas o cia jau kaskas panasaus tai tipo gelia ir tai toliau..... nusisneka jos juk puse lietuvos taip vaiksto apsirenge...............