katik isgirdau apie juos (shame on me) net nustebau kai pirma kart isgirdau tikrai kaip jau minejo, cia grupe kuria galime tikrai didziuotis
lietuviskas chillas
Man jų muzika patinka, tokia atpalaiduojanti, duodanti peno apmąstymams, susikaupimo laikas. Jau buvau šią grupę šiek tiek primiršus,tačiau ačiū diskusijai - priminė : ))
Tiesą sakant, ją (grupę) pažinau neseniai, tad kažką tvirto pasakyt negaliu. Bet man ji patinka, tikrai. Nežinau kaip, bent dainų tekstuose šiai grupei pavyksta daug gražaus ir teisingo atrasti.
Jokiu būdu nelyginčiaus Skylės ir Pievų - vien buvimo scenoje laikas ir patirtis rodo, kad grupės skirtingos. Muzika gal ir panašaus stiliaus, tačiau profesine prasme jos yra skirtingos, tačiau man patinka jos abi.
Pirmąsyk išgirdau 2005 Suklegose ir tuomet sužavėjo ir savitai žavi dar ir šiandien. Tačiau , manau , jog teigti, kad Skylė ir Pievos yra vienodo muzikinio lygio, yra klaidinga. Pievos visgi lieka puiki dainuojamosios poezijos bei folkloro lygio muzika, o nagrinėjant Skylės kūrybą jau galima kalbėti ir apie komponavimą, tembrų derinimą, daugiasluoksniškumą bei kitus muzikinius niuansus.
Mano taip pat viena mėgstamiausių. Puikiai skamba tiek gyvai, tiek įrašuose. Pirmą kartą jų albumą "Mėnuli baltas" išgirdau panašiai tuo pat metu, kai Skylė išleido "Povandenines kronikas" ir man šie abu albumai tuo metu buvo vienodai puikūs, nors Skylės reklamavo vos ne per visas žiniasklaidos priemones, o Pievų, spėju, tuo metu mažai kas žinojo.
Labai laukiu gruodžio vidurio, nes bus pristatytas naujas albumas!
šiuo metu mėgstamiausia lietuviška grupė, Gruodžio vidury turėtų išeit jų naujas albumas, girdėjau jų vieną naują gabalą ''kukal gegute'' ar kaip ten jinai vadinas, tai visai patiko, tikėkimes kad visas naujas albumas bus toks fainas
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2016 m. rugpjūčio 29 d. 18:52:30
https://www.radikaliai.lt/garsas/3293-recenzija-ir-interviu-pievos-likimas-cd-2016-laime-yra-klausytis-geros-muzikos
2011 m. balandžio 22 d. 18:14:16
lietuviskas chillas
2011 m. kovo 14 d. 09:26:54
2011 m. kovo 12 d. 19:24:21
2011 m. kovo 12 d. 15:51:40
Jokiu būdu nelyginčiaus Skylės ir Pievų - vien buvimo scenoje laikas ir patirtis rodo, kad grupės skirtingos. Muzika gal ir panašaus stiliaus, tačiau profesine prasme jos yra skirtingos, tačiau man patinka jos abi.
2011 m. vasario 10 d. 17:07:41
o jai rimtai neturiu nieko prieš šitą grupę, yra gerų dainų
2011 m. vasario 7 d. 21:03:24
2010 m. lapkričio 25 d. 16:49:19
Labai laukiu gruodžio vidurio, nes bus pristatytas naujas albumas!
2010 m. lapkričio 24 d. 21:41:51
2010 m. lapkričio 24 d. 20:13:19