Kaip DJ jis visai neblogas :) šeip nesiklausau aš jo kurybos bet ir nemėtau akmenu i draugus kurie jo klausos...kartais smagu jo klausytis bunant draugų rate :)
put in front of your optical to slow you down
And everytime you think you gotten past it
it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
Kartais paklausau jo, bet lb retai, nes nlb jis man ir patinka. Bet jeigu klipuose, jis ten vps nedainuoja, kazkas uz ji. Taip atrodo, kad kokia puosmena butu.
Nezinau nei vieno populiaraus jo "gabalo" kuriame nedainuotu koks kitas atlikejas. Nedrisciau jau pavadinti rimtu dj, kepa gabalus tik su tokiom zvaigzdem, kuriu vien vardas garantuos dainos populiaruma.
LCAT rašė: Paprastai stengiuosi būt tolerantiška muzikai, kurios nemėgstu, bet Guetta negaliu pakęst. Nežinau kodėl, bet nieko negaliu su savimi padaryt. Jo "muzika" mane erzina. Košmaras jei per radiją užgroja - "next" negali spustelt...
Paprastai stengiuosi būt tolerantiška muzikai, kurios nemėgstu, bet Guetta negaliu pakęst. Nežinau kodėl, bet nieko negaliu su savimi padaryt. Jo "muzika" mane erzina. Košmaras jei per radiją užgroja - "next" negali spustelt...
2013 m. gegužės 21 d. 17:38:41
Super! Man patinka dauguma jo dainų :) taip ir toliau!
2013 m. gegužės 11 d. 09:57:46
Idekit gi nauju dainu jo
2013 m. gegužės 4 d. 13:26:11
Kaip DJ jis visai neblogas :) šeip nesiklausau aš jo kurybos bet ir nemėtau akmenu i draugus kurie jo klausos...kartais smagu jo klausytis bunant draugų rate :)
2012 m. spalio 18 d. 21:41:51
Man tai labai patinka jo kuriniai. Na nežinau kai paskaičiau kitu komentarus mano nuomone DJ ir turi kurti muzika o nedainuoti.
2012 m. rugsėjo 25 d. 15:04:51
Jis Yra Paprasatas Dj ,o ji samdo visokios grupes kad joms gabalu padarytu.
2012 m. liepos 8 d. 23:11:31
Tai jis ir neturi dainuot, juk tik muziką kuria, o dainuoja kiti. :) Nors kai kuriuose klipuose iš tiesų atrodo, lyg Guetta neturėtų ką veikt, tik šiaip maskatuojasi aplink...
2012 m. gegužės 8 d. 20:08:40
Sveiki, kažkaip grojaraštyje pasigedau šios dainos :)https://www.youtube.com/watch?v=syxd2n8S4AE
2012 m. vasario 10 d. 21:50:07
viskas normaliai
Life.. by Marshall Mathers What is life? Life is like a big obstacle put in front of your optical to slow you down And everytime you think you gotten past it it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
2011 m. balandžio 18 d. 19:24:27
2011 m. balandžio 7 d. 22:08:58
2011 m. balandžio 7 d. 20:35:40
2011 m. balandžio 6 d. 21:59:14
2011 m. kovo 26 d. 21:47:45
Paprastai stengiuosi būt tolerantiška muzikai, kurios nemėgstu, bet Guetta negaliu pakęst. Nežinau kodėl, bet nieko negaliu su savimi padaryt. Jo "muzika" mane erzina. Košmaras jei per radiją užgroja - "next" negali spustelt...
2011 m. kovo 25 d. 18:24:57
2011 m. vasario 25 d. 20:39:33
2011 m. vasario 25 d. 00:56:04
2011 m. vasario 23 d. 20:50:33
2011 m. vasario 5 d. 11:43:46
2010 m. lapkričio 3 d. 16:51:31
2010 m. rugsėjo 21 d. 16:21:13
yep jo muzika techno ,bet su mintim ne taip kaip daugumos.......