Kartais paklausau jo The World Is Mine ar Atomic Food (juokingi ten dainos žodžiai ) bet jis man nepatinka. Dainos puikiai atklieka šokių funkciją tačiau aš ieškau ko nors ko galėčiau klausyti o ne kraipyti užpakalį. Viskas man kažkaip vienoda jo diskografijoje, galėtų elektroninės muzikos daugiau pridėti dabar tai atrodo kaip antras popsas.
Neklausau jo muzikos, bet per kokį tūsą, kurioje dauguma klauso tokios muzikos, tada sulimpa kažkaip ir vis geriau, nei lietuviška estrada, norint, ,,pasitaškyti''.
The_Wicked_One rašė: neklausau aš tos jo muzikos, bet kiek teko girdėti, tai pastebėjau kad pasirenka labai gerus vokalistus jis. vien ko chris'as williams'as vertas.
ble, ne Williams. Chris Willis.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Love is gone;
Baby when the light;
Time su Criss Willis.
Love is gone
The World is mine
__
Popularios dainos, man visai patinka, bet kadangi rockas - mano muzika, tai
nelabai ir klausau šio DJ'o muzikos.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2010 m. rugpjūčio 29 d. 18:44:00
2010 m. rugpjūčio 5 d. 10:53:21
2010 m. rugpjūčio 3 d. 19:15:33
2010 m. rugpjūčio 2 d. 21:00:09
2010 m. birželio 25 d. 11:41:40
2010 m. birželio 24 d. 18:08:52
Lb nicea's , kietos dainos
What's that?
__
Neklausau jo muzikos, bet per kokį tūsą, kurioje dauguma klauso tokios muzikos, tada sulimpa kažkaip ir vis geriau, nei lietuviška estrada, norint, ,,pasitaškyti''.
jo dar taip visai normaliai būna, kai daug kas tūsinas per tokią muziką ir tikrai daug daug geriau, nei lietuviška estrada, jau geriau pasedėsiu, negu tūsinsiuos per tokią muziką...
2010 m. birželio 24 d. 18:03:17
Lb nicea's , kietos dainos
What's that?
__
2010 m. birželio 24 d. 17:55:18
2010 m. birželio 24 d. 17:36:54
2009 m. balandžio 17 d. 13:45:29
2008 m. spalio 6 d. 14:37:43
2008 m. spalio 5 d. 21:28:05
2008 m. spalio 5 d. 20:12:55
2008 m. balandžio 26 d. 19:28:48
2008 m. kovo 25 d. 12:48:23
neklausau aš tos jo muzikos, bet kiek teko girdėti, tai pastebėjau kad pasirenka labai gerus vokalistus jis. vien ko chris'as williams'as vertas.
ble, ne Williams. Chris Willis.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 25 d. 12:45:03
Baby when the light;
Time su Criss Willis.
Love is gone
The World is mine
__
Popularios dainos, man visai patinka, bet kadangi rockas - mano muzika, tai
nelabai ir klausau šio DJ'o muzikos.
2008 m. kovo 25 d. 12:35:54
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. gruodžio 12 d. 18:49:11
2006 m. rugsėjo 13 d. 14:28:20
2006 m. sausio 20 d. 16:16:30
Ziuriu mano posaki pasigrobei... Negrazu...
O apie Guetta... Na pasirode ir dingo...