nebuchiau tokia atwira, kaip kad esu dabar.. isigychiau daugiau drasos ir twirtumo, widini balsa, kuris sakytu kuriais zhmonemis galiu pastiketi, o kuriais ne.
norechiau but rimtesne...labiau atsakinga, protingesne...aij dar drasumo neproshal butu....dar norechiau blogiau pazhint zhmones, nes labai jau gret pastebiu ju trukumus, o tai man trukdo su jais toliau bendraut...iaj zhodhizu pievos chia...eiliniai nusishnekinejimai...
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z
Hey lil' soldier you ain't ready for war
MDP too strong for y'all
Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
As savyje galiu keisti ka tik noriu, tai ir darau... Kodel reikia laukti kazkokios galimybes ? O gal tevu leidimo ? Pvz.: Mama - as noriu but geras, galiu ? Ne negali! Sedek ant savo bulviu maiso ir kalbek rozanciu... Nusneku... Bet vistiek manau, kad klausimas nevisiskai logiskas...
gal ir noreciau pakeisti isvaizda,charakteri. bet juk tada tai jau nebebuciau as,tai butu visai ktias zmogus. gal ir geresnis,bet kitas... o ar tas kitas zmogus butu savimi patenkintas? manau kad ne, juk kaip ten sakoma- apetitas auga be valgant,ar kazkaip panasiai...
o visgi jeigu paziuretume i mane dabar ir i ta kuri buvau pries kokius 3 metus tai pamatytume ddziuli skirtuma..dalinai as jau kitas zmogus, bet vis tiek savimi nepatenkintas...
beto manau kad zodziai "jei turetume galimybe keistis" yra neteisingi. juk mes ja turim.aisku ne staiga, zybt ir as jau grazi,as drasi... bet palengva galima ugdyti charakteri, keisti isvaizda...
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:14:02
net nžn.šiaip keisti savo būda, ugdyti jį galiu..niekas nedraudžia gi.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vienintelis dalykas kurio man truksta drasa..
bet manau zmogaus stiprybe kyla is vidaus,jei esi stiprus viduje jokie smugiai net ir fiziniai nebaisus... o stiprybe ne pasiimama is kaskur o igaunama...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 28 d. 20:25:21
2005 m. gruodžio 28 d. 18:03:37
2005 m. gruodžio 28 d. 16:53:06
2005 m. rugsėjo 8 d. 09:11:58
2005 m. rugsėjo 8 d. 08:37:35
2005 m. rugsėjo 8 d. 05:44:53
2005 m. rugsėjo 7 d. 21:23:09
2005 m. rugsėjo 7 d. 21:03:06
2005 m. rugsėjo 7 d. 20:23:23
http://odb.tinkle.lt Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad stop with that childish shit, nigga I'm grown Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z Hey lil' soldier you ain't ready for war MDP too strong for y'all Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
2005 m. rugsėjo 7 d. 20:21:14
2005 m. rugsėjo 7 d. 15:53:32
2005 m. rugsėjo 7 d. 15:40:00
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:33:42
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:32:46
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:30:31
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:28:38
o visgi jeigu paziuretume i mane dabar ir i ta kuri buvau pries kokius 3 metus tai pamatytume ddziuli skirtuma..dalinai as jau kitas zmogus, bet vis tiek savimi nepatenkintas...
beto manau kad zodziai "jei turetume galimybe keistis" yra neteisingi. juk mes ja turim.aisku ne staiga, zybt ir as jau grazi,as drasi... bet palengva galima ugdyti charakteri, keisti isvaizda...
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:14:02
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 6 d. 17:12:02
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 4 d. 19:35:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 19 d. 14:56:01
bet manau zmogaus stiprybe kyla is vidaus,jei esi stiprus viduje jokie smugiai net ir fiziniai nebaisus... o stiprybe ne pasiimama is kaskur o igaunama...