nieko.
o jeigu rimtai tai paimciau is pamelos anderson krutis (kaip variantas is demi mur), is jenifer lopez subine, is dzudi foster plaukus, apskritai viska pakeisciau ir buciau moterimi, lezbe, vyrukai man nepatinka.
jei galeciau pakeisti kazka is "isores" ar kazkas panasaus, galbut pakeisciau savo balsa. nors jis istikruju nei ragertas, nei prarukytas, nei koks kitoks. siaip netgi megstu ji, nes aukstai neisdainuoju, uztat puikiai gaudau zmus tonnus, taciau kalbesena galbut kliuna.
savo bude nieko nekeisciau. dar nepazistu saves, tad ne nenutriau ir neturejau progos pagalvoti, kas ne taip? kol kas atrosytu, kad viskas gerai, nors per didelis optimizmas galbut ir trukdo gyventi. ne, trukdo ne optimizmas, o naivumas, per didelis pasitikejims zmonemis. pasikratosiu:
"Pasaulyje yra vienintelis zmogus, kuriuo gali pasitiketi, ir tas zmogus esu Tu pats" Stig'as Dagerman'as is "Ugnies Palytetas".
nezinau, dabar sitie zodziai labai gialiia istrigo, tad turiu proga keistis
. hmzz . nekeisciau nieko .. nebent wiena kita trukuma patobulinciau . .kad wisiems nuo to butu geriau . .bet is esmes tai nekeisciau nieko . .nes pakeitus . .nebebuciau "as" . ."as",kuris kaip tik kietiems patinka toks koks yra:0 . .
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~
____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____
" Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 15 d. 08:22:42
2005 m. rugpjūčio 15 d. 07:39:50
o jeigu rimtai tai paimciau is pamelos anderson krutis (kaip variantas is demi mur), is jenifer lopez subine, is dzudi foster plaukus, apskritai viska pakeisciau ir buciau moterimi, lezbe, vyrukai man nepatinka.
2005 m. rugpjūčio 14 d. 23:02:53
savo bude nieko nekeisciau. dar nepazistu saves, tad ne nenutriau ir neturejau progos pagalvoti, kas ne taip? kol kas atrosytu, kad viskas gerai, nors per didelis optimizmas galbut ir trukdo gyventi. ne, trukdo ne optimizmas, o naivumas, per didelis pasitikejims zmonemis. pasikratosiu:
"Pasaulyje yra vienintelis zmogus, kuriuo gali pasitiketi, ir tas zmogus esu Tu pats" Stig'as Dagerman'as is "Ugnies Palytetas".
nezinau, dabar sitie zodziai labai gialiia istrigo, tad turiu proga keistis
2005 m. rugpjūčio 14 d. 15:21:58
2005 m. rugpjūčio 14 d. 15:18:47
2005 m. rugpjūčio 14 d. 13:37:34
2005 m. rugpjūčio 14 d. 13:14:53
2005 m. rugpjūčio 14 d. 12:53:13
2005 m. rugpjūčio 14 d. 12:49:28
2005 m. rugpjūčio 14 d. 12:35:05
2005 m. rugpjūčio 13 d. 18:28:08
2005 m. rugpjūčio 13 d. 18:07:39
2005 m. rugpjūčio 13 d. 17:53:43
2005 m. rugpjūčio 13 d. 17:29:44
2005 m. rugpjūčio 13 d. 15:04:13
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 13 d. 14:59:10