žinot, o vat aš kažkodėl Mocarto nemėgėja.Ypač Don Žuano.Teko matyt vienąkart, tai pirmąkart gyvenime taip nusivyliau visišku nebuvimu klasikinėje muzikoje jausmingumo.Na,man trūko kažkokio prieskonio.Bet gal čia kalta Operhauzo kūrybinė grupė,nesugebėjusi įdomiai perteikti mocarto kūrybos.
O mano dievas - Bachas.
Išvis, man pačios geriausios epochos buvo barokas ir romantizmas. ;}
3 Vienos klasikai, kuriuos paminejai, kure butent klasicistine muzika, t.y. klasicizmo epochos, o tai apima stilistika, formas, zanrus ir siaip muzikini mastyma. klasikiniai kuriniai nebutinai tas pats kaip klasicistiniai. pats zodis 'klasikinis' ir reiskia pavyzdinis. todel ir ciurlionis ir bachas ir daugelis kitu sukure daug klasikines muzikos
tu viska perskaityk , nes atkartojai ka as ir turejau omeny. kad cia klasika sakuyta placiaja prasme.
o aš dievinu klasikinę muziką . šiuo metu man nėra nieko geriau už čiaikovskio 'spragtuką' , haidno 'atsisveikinimo simfoniją' ar vivaldžio 'metų laikus' .
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 17 d. 19:13:37
pamegau shiuolaikini (jej taip galima ishsireiksht) kompozitoriu Enni Morricone. jis kures sountrackus nemazai filmu.
kai pradejau klausyt pasirode lb girdeta, paskui prisiminiau kad tevas jo cd daug klausydavo.
geriausi man gabalai The Man With Harmonica(skamba daug armonikeles ); A Fistful Of Dollars; The Good, The Bad And The Ugly, Chi Mai..
Akupunkturadusk rašė: Ech, kaip aš mėgstu klasikinę muziką. Štai sugrįžtu namo ir ant viso garso užleidžiu repą. Ir būtent tuo momentu - kaip aš pamilstu klasikinę muziką!
faida4ever rašė: retai palyginus klausau,bet teks pripazinti kad klasika yra auksciausio lygio muzika. ypac grazu man tos pasaulietines dainos su klasikos elementais,nerealu... ;> va ko nemegstu tai Mozzartto,nepatinka tos vaikiskos sonatos ;}
vaikishkos sonatos???? a jauti ka pasakei???? tu bent kiek nors apie jo kuryba suzinok , o paskui kalbek .... pasipiktinau ...vaikishkos sonatos....
retai palyginus klausau,bet teks pripazinti kad klasika yra auksciausio lygio muzika. ypac grazu man tos pasaulietines dainos su klasikos elementais,nerealu... ;> va ko nemegstu tai Mozzartto,nepatinka tos vaikiskos sonatos ;}
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2008 m. spalio 4 d. 20:40:26
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:31:16
Man tai sopeno preliudas nr 4, kaskas nerealaus , gal dar bethoveno menesienos sonata ...
Taip, šitas Šopeno preliudas tai šedevras. Šiaip klaisikinė muzika yra gerai - gražu, ramu, didinga.
2008 m. rugsėjo 25 d. 21:29:29
2008 m. liepos 16 d. 16:29:42
O mano dievas - Bachas.
Išvis, man pačios geriausios epochos buvo barokas ir romantizmas. ;}
2008 m. liepos 2 d. 00:32:14
Aš kaip tik dabar truputį pasinešęs ant klasikos (plačiąja prasme), nes norėjos kažko raminančio. Na Mozart - Allegro įpatingai gražu
2008 m. liepos 1 d. 22:04:23
2008 m. gegužės 28 d. 20:22:08
2008 m. gegužės 28 d. 17:33:09
2008 m. balandžio 26 d. 19:59:05
[rockgirl] nu tai Ciurlionis ir Bachas irgi nera klasikine muzika. Klasikine muzika - Mocartas, Bethovenas, Haidnas. Gal dar Skarlatis.
bet cia "klasikine muzika" paimta placiaja prasme
tu viska perskaityk , nes atkartojai ka as ir turejau omeny. kad cia klasika sakuyta placiaja prasme.
2008 m. balandžio 26 d. 19:35:00
2008 m. vasario 12 d. 22:23:33
o Bethoveno uvertiūra "egmontas" mm...
Čaikovskio simfonijos 4ta ir 6ta..
Malerio Adagietto iš 5os simfonijos..
(...)
nebsuprantu tų, kurie neigia klasiką. intelekto stoka nebent
2008 m. sausio 29 d. 09:40:04
2008 m. sausio 29 d. 09:37:48
2008 m. sausio 29 d. 02:51:40
2008 m. sausio 28 d. 21:20:37
2007 m. balandžio 17 d. 19:13:37
kai pradejau klausyt pasirode lb girdeta, paskui prisiminiau kad tevas jo cd daug klausydavo.
geriausi man gabalai The Man With Harmonica(skamba daug armonikeles
2007 m. balandžio 4 d. 23:07:09
Ech, kaip aš mėgstu klasikinę muziką. Štai sugrįžtu namo ir ant viso garso užleidžiu repą. Ir būtent tuo momentu - kaip aš pamilstu klasikinę muziką!
kam kas...
2007 m. balandžio 4 d. 13:58:05
2007 m. balandžio 1 d. 11:46:31
retai palyginus klausau,bet teks pripazinti kad klasika yra auksciausio lygio muzika. ypac grazu man tos pasaulietines dainos su klasikos elementais,nerealu... ;> va ko nemegstu tai Mozzartto,nepatinka tos vaikiskos sonatos ;}
vaikishkos sonatos???? a jauti ka pasakei???? tu bent kiek nors apie jo kuryba suzinok , o paskui kalbek ....
2007 m. balandžio 1 d. 11:17:04