Iron_Meal rašė: Zodzio klasika savoka butu - isliekamaja verte turintis kurinys... Todel jei kokia nors daina turi isliekamaja verte daznai kas nors sako "klasika", bet visi suprantam, kad sitoj temoj kalbam ne apie tai...
Klasiko kalusau ir gana daznai... Labai patinka w. A. Mozart, Beethoven, Vivaldi... Toliau Verdi, Gershwin, Bachas... Ir dar atskiri kurinukai...
Pastaruoju metu vis labiau pamegau klasikine muzika... Ji tikrai buna idomi ir daznai issiskirianti is kitu kuriniu...
ooo,tarkim tokia grupe ,kaip The Beatles? ar tarkim Elvis? kai kuriu net gyvuju tarpe nera (John Lennon,George Harrison,Elvis ) ir viskas ,ka jie paliko muzikai tay manyciau turetume vadinti kaip klasika,nes tikrai nepraras vertes ju paliktos dainos ir tay ka jie pakeite muzikoje.. ajshq,del Bacho,Hendelio,Mocarto ir t,t nesiginciju.bet manau skirti prie klasikos turim ir The Beatles ir t.t./
Zodzio klasika savoka butu - isliekamaja verte turintis kurinys... Todel jei kokia nors daina turi isliekamaja verte daznai kas nors sako "klasika", bet visi suprantam, kad sitoj temoj kalbam ne apie tai...
Klasiko kalusau ir gana daznai... Labai patinka w. A. Mozart, Beethoven, Vivaldi... Toliau Verdi, Gershwin, Bachas... Ir dar atskiri kurinukai...
Pastaruoju metu vis labiau pamegau klasikine muzika... Ji tikrai buna idomi ir daznai issiskirianti is kitu kuriniu...
sank (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 22 d. 20:30:24
Madam rašė: [rockgirl] nu tai Ciurlionis ir Bachas irgi nera klasikine muzika. Klasikine muzika - Mocartas, Bethovenas, Haidnas. Gal dar Skarlatis.
bet cia "klasikine muzika" paimta placiaja prasme
3 Vienos klasikai, kuriuos paminejai, kure butent klasicistine muzika, t.y. klasicizmo epochos, o tai apima stilistika, formas, zanrus ir siaip muzikini mastyma. klasikiniai kuriniai nebutinai tas pats kaip klasicistiniai. pats zodis 'klasikinis' ir reiskia pavyzdinis. todel ir ciurlionis ir bachas ir daugelis kitu sukure daug klasikines muzikos
Liudesio naktys, kraujo klanai, kalbancios akys, ju tusti pazadai...
Skausmo supynes, padangiu riksmai, mylintis balsas, kurio tu neisgirdai..
Mirstancio vaiko mazute sirdis, amziams pasmerkta ten gyventi viltis...
Meiles eskizas ir nesvarus jausmai, ka bedarytum nebus jiems gerai...
nzn.. seip uzknisantis dalykas. ir besiklausant retai kada ikvepia mano siela. bet kai tenka paciai dainuot koki mocartuka ar kaip pamenu grot, tai visai kitas reikalas, reikalaujantis pasistengimo ir isigilinimo atsidavimo isigyvenimo.. nu yra tikrai privalumu .. tik su tuo reik dirlbt,nes gaila pasidaro,kad jau nebesugebi sugrot senu kuriniu
Retkarčiais klausausi klasikinės muzikos. Mano mėgstamiausia Betoveno "Moonlight Sonata". Kai jos klausausi mano mama sako, kad klausaus kažkokios nesąmonės ir esu prie meno.
Bethovenas. Bachas. ................
Nemėgstu 'optimistiškumų' kaip pvz Vivaldžio muzikoje. Nors jis, turiu pripažinti, irgi gėrio prikūręs yra.
Kartais klasika yra nepakartojama ir neprilygstama vakarams, beskaitant muziką. Muzikinio centro radijuje Lietuvos radijo Klasikos programos dažnis nustatytas visada.
2006 m. gegužės 25 d. 17:39:15
grėsė rašė: Va pasigirsiu aš mokausi pas tą pačią mokytoją, kuri mokė Raselę, Augustę iš "dangaus" ir Laurą Čepukaitę...Tai šiaip visai jėga, kol kas visi tiktai apie jas ir kalba, nors man tai čia nieko per daug įpatingo
Na gal nelabai kuo ir skiriasi, bet man tai atrodo įprasta, kaip tik atrodo, kad pas tave keisčiau, mors ir pas mus yra tokie patys skyriai; styginių, fortedijono, pučiamųjų ir t.t. Bet gal vis tiktai tu vyresnė...Va pasigirsiu aš mokausi pas tą pačią mokytoją, kuri mokė Raselę, Augustę iš "dangaus" ir Laurą Čepukaitę...Tai šiaip visai jėga, kol kas visi tiktai apie jas ir kalba, nors man tai čia nieko per daug įpatingo
as baigiau pernai, bet pas jus kazkaip kitaip, o galbut esi vyresne, nes siaip musu budavo paprasti skyriai fortepijono, styginiu, ir pan.. baigiau fortepijono ka butent klausau? dazniausiai bacha o is lietuvisku, tai dvarionas, ciurlionis
Na jei savo malonumui klausai, relaxui, tai ką būtent? O mano mama taip pat muzikos istorijos, bei smuiko mokytoja...Aš pati šiais metais baigsiu muzikos mokyklą,(choronio dirigavimo, dainavimo skyrių) tai gal ir tu lankai?
na mane prie klasikines muzikos pripratino mama, nes pati muzikos istorijos mokytoja taip kad kiekviena diena su klasika susiduriu.. o savo malonumui kartais paklausau, relaxui, bet tai atsitinka neperdazniausiai...
Na gal klystu, bet manau jog klasikinė muzika yra savotiškas pagrindas visai muzikos industrijai. Bet taip, kaip "muzikuoja" kai kurie mūsų šiuolaikiniai atlikėjai, nėra tikras atspindys kokia muzika turėtų būti. Aišku muzika-ne futbolas, šioje srityje praktiškai negalima varžytis, nes kiekvienam muzika reiškia skirtingus dalykus. Tai tarsi kiekvieno mūsų asmeniški jausmai,išgyvenimai( na bent jau mūsų klausoma muzika turėtų atspindėti mus pačius, bet nebūtinai) tačiau manau žmonės linkę prie meno( ir ne tik jie, tiesiog išprusę žmonės) atskiria tikrą ir gerą muziką nuo visiško Š. Taigi klasikinė muzika man-yra gera muzika.Na gal tik aš taip manau...Na jei dar kas taip mano tai tada šaunu.
[rockgirl] nu tai Ciurlionis ir Bachas irgi nera klasikine muzika. Klasikine muzika - Mocartas, Bethovenas, Haidnas. Gal dar Skarlatis.
suvokiu, kad klasikine muzika yra tai, kas buvo, yra ir bus, bet as jos klausau retaier kaledas, velykas ir kartais, kai buna tokia ypatinga nuotaika...
senai beklausiau klasikos, bet yra dauk geru kuriniu kurie man patinka, kazkada buvo uzejes noras klausyt klasikos tai turejau nemazai kuriniu. Dabar neivieno neturiu.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. balandžio 1 d. 00:38:33
Zodzio klasika savoka butu - isliekamaja verte turintis kurinys... Todel jei kokia nors daina turi isliekamaja verte daznai kas nors sako "klasika", bet visi suprantam, kad sitoj temoj kalbam ne apie tai...
ooo,tarkim tokia grupe ,kaip The Beatles? ar tarkim Elvis?
2007 m. kovo 20 d. 20:31:33
2007 m. kovo 20 d. 19:51:23
2006 m. lapkričio 22 d. 20:30:24
[rockgirl] nu tai Ciurlionis ir Bachas irgi nera klasikine muzika. Klasikine muzika - Mocartas, Bethovenas, Haidnas. Gal dar Skarlatis.
2006 m. lapkričio 12 d. 13:40:19
Liudesio naktys, kraujo klanai, kalbancios akys, ju tusti pazadai... Skausmo supynes, padangiu riksmai, mylintis balsas, kurio tu neisgirdai.. Mirstancio vaiko mazute sirdis, amziams pasmerkta ten gyventi viltis... Meiles eskizas ir nesvarus jausmai, ka bedarytum nebus jiems gerai...
2006 m. rugpjūčio 11 d. 14:01:21
2006 m. rugpjūčio 11 d. 11:05:25
2006 m. liepos 11 d. 18:27:44
2006 m. birželio 1 d. 20:02:55
Nemėgstu 'optimistiškumų' kaip pvz Vivaldžio muzikoje. Nors jis, turiu pripažinti, irgi gėrio prikūręs yra.
Kartais klasika yra nepakartojama ir neprilygstama vakarams, beskaitant muziką. Muzikinio centro radijuje Lietuvos radijo Klasikos programos dažnis nustatytas visada.
2006 m. birželio 1 d. 19:30:27
2006 m. gegužės 25 d. 17:39:15
Va pasigirsiu
jetau jetau.... kokia garbe...
2006 m. gegužės 7 d. 10:46:21
2006 m. balandžio 19 d. 17:59:16
2006 m. balandžio 19 d. 17:40:06
2006 m. balandžio 18 d. 12:18:56
2006 m. balandžio 17 d. 12:15:46
2006 m. vasario 7 d. 19:25:05
2006 m. vasario 7 d. 19:16:21