Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Klasikinė muzika

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Arkangelas
2006 m. sausio 15 d. 09:25:05
Žinoma,kad mėgstu.Kai noriu ramybės ir nenoriu apie nieką galvoti pasileidžiu diską,kuriame įvairių klasikos kūrinių prigrūsta ir tada taip gera..Dar anksčiau kai vakarais laiko turėdavau,užsileisdavau Lietuvos radijos skyrelį "Klasika"..Nuostabu.Kartais tokių kūrinių ten užleisdavo,kad net įsivaizduoti negali,kokių stebuklų galima sukūrti..

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. sausio 15 d. 08:52:22
CyberPirate rašė:
Hm. as klasika ir megstu. tiksliau LABAI megstu. ypatingai tas viduramziu misias, kur tik vokaline muzika. mano tevam irgi nepatinka. ;>

Jei neklystu tai yra grigaliskasis choralas - ispudinga. Bet tai nera klasicistine muzika... Jei klystu patasykit...

Atsakyti
[rockgirl]
2006 m. sausio 15 d. 08:50:29
Klasicistine muzika tiesiog dievinu... Megstamiausi kuriniai yra Caikovskio, mocarto, bachas zavi mane su vargonine muzika, bathovenas nelabai, nes nelabai megstu vien fortepijonina, Vivaldzio - Ziema be galo grazu(jei neklystu jis sukure keturis metu laikus?/... Bize, ciurlionis ir t.t., klausau labai daug ir pamazu gilinuos i tai ka klausau...
Taciau ja pradejau dometis nesenai, tad per daug nieko ir nezinau...

Atsakyti
theJumpoff
2006 m. sausio 15 d. 08:10:08
Crawling rašė:
Man taip pat patinka Vivaldi muzika...labai nuramina, kai reikia pakelia nuotaika...

Gal as tave ir uzkreciau?! :-/ Nepamenu. Pamenu tik tiek,kad uzkreciau tave su Radausko eilerasiciais Po to ieskojau info daugiau

2006 m. sausio 15 d. 00:35:26
Man taip pat patinka Vivaldi muzika...labai nuramina, kai reikia pakelia nuotaika...

2005 m. gruodžio 25 d. 12:05:22
man labiausii VIVALDI patinka...

2005 m. gruodžio 25 d. 10:45:40
patinka klasika, nors siaip klasika - tai tik bethovenas, mocartas, haidnas , o sita trijule man ir ne per labiausiai patinka, bet esu priversta juos groti.

o siaip is "klasikos" ,kaip cia paimta placia prasme, man patinka labai labai: Debuccy, Hindemith, Sopenas, Sumanas, Listas... siaip man labiau romanrtika patinka na ir aisku Bachas nes jis virs visko

2005 m. gruodžio 25 d. 10:42:09
Hm. as klasika ir megstu. tiksliau LABAI megstu. ypatingai tas viduramziu misias, kur tik vokaline muzika. mano tevam irgi nepatinka. ;>

Atsakyti
Nannerl
2005 m. gruodžio 25 d. 10:23:46
Myliu tą nemirtingą muziką! Ypatingai Frederiką Šopeną.

2005 m. lapkričio 23 d. 17:36:01
oooo labai megstu..vaiksytej tchaikovsky dievinau, dab ivairesniu atlikeju klausau..megstu labai.

2005 m. lapkričio 23 d. 17:23:19
kai lankiau muzikos mokykla, ten ir pripratino prie klasikines muzikos. Ko tik neklausem.. Gal visus klasikus iki triusiku isanalizavom, i kiekviena koncerta vare, bet tuo metu tai visai nepatiko. Kai baigiau muzikos mokykla, baiges ir neaptykanta jiems, dabar su malonumu galiu paklausyt klasikos.

2005 m. lapkričio 12 d. 12:06:14
Kazkada esu buvusi sinfonines muzikos koncerte ir man visai patiko tai klasika nemirstanti net per simtmecius .

2005 m. lapkričio 12 d. 12:03:40
neseniai buvau simfoninio orkestro koncerte. zinot, pakeiciau nuomone apie muzika is viso.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
lintu_girl
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:10:42
nepasakyciau,kad tai 'laidotuviu muzika' ant bacho,mocarto ir pan.seip visai nieko

Atsakyti
desiderata
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:10:15
Visada einu i "pazaislio festivali" ar siaip..nes patinka klausyt muzikos gyvai.Ir siaip klasika man patinka.

2005 m. rugsėjo 4 d. 15:06:44
pas mane pc prigrustas visokios klasikos ir tuo labai patenkint. deja ten yra tik pianinas arba smuikas, o orkestru nerandu...

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
liucytia
2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:29:41
ne mano skonio muzika. nors shiaip ir yra geru klasikos atlikeju.

2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:19:20
as tikrai nesu tokios muzikos gerbeja tai sorry jei ka izeidziau

2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:09:43
Tai aisku!!! Klasikine muzika yra tikras stebuklas ir zmonijos turtas. Man labai patinka Debiusi, Tschajkovskis, Vivaldi (ypac nemirtingi Metu laikai), Ciurlionis, ir daugybe kitu!

2005 m. rugpjūčio 13 d. 19:20:17
Ech,ziauriai patinka Vivaldi. Ypac metu laiku Summer [Presto] ir Spring [Allegro]. O siaip, klasikine muzika tikrai gerai

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Eglė Jurgaitytė Eglė Jurgaitytė
5,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 807
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 77628