Žinoma,kad mėgstu.Kai noriu ramybės ir nenoriu apie nieką galvoti pasileidžiu diską,kuriame įvairių klasikos kūrinių prigrūsta ir tada taip gera..Dar anksčiau kai vakarais laiko turėdavau,užsileisdavau Lietuvos radijos skyrelį "Klasika"..Nuostabu.Kartais tokių kūrinių ten užleisdavo,kad net įsivaizduoti negali,kokių stebuklų galima sukūrti..
CyberPirate rašė: Hm. as klasika ir megstu. tiksliau LABAI megstu. ypatingai tas viduramziu misias, kur tik vokaline muzika. mano tevam irgi nepatinka. ;>
Jei neklystu tai yra grigaliskasis choralas - ispudinga. Bet tai nera klasicistine muzika... Jei klystu patasykit...
Klasicistine muzika tiesiog dievinu... Megstamiausi kuriniai yra Caikovskio, mocarto, bachas zavi mane su vargonine muzika, bathovenas nelabai, nes nelabai megstu vien fortepijonina, Vivaldzio - Ziema be galo grazu(jei neklystu jis sukure keturis metu laikus?/... Bize, ciurlionis ir t.t., klausau labai daug ir pamazu gilinuos i tai ka klausau...
Taciau ja pradejau dometis nesenai, tad per daug nieko ir nezinau...
Man taip pat patinka Vivaldi muzika...labai nuramina, kai reikia pakelia nuotaika...
o siaip is "klasikos" ,kaip cia paimta placia prasme, man patinka labai labai: Debuccy, Hindemith, Sopenas, Sumanas, Listas... siaip man labiau romanrtika patinka na ir aisku Bachas nes jis virs visko
kai lankiau muzikos mokykla, ten ir pripratino prie klasikines muzikos. Ko tik neklausem.. Gal visus klasikus iki triusiku isanalizavom, i kiekviena koncerta vare, bet tuo metu tai visai nepatiko. Kai baigiau muzikos mokykla, baiges ir neaptykanta jiems, dabar su malonumu galiu paklausyt klasikos.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pas mane pc prigrustas visokios klasikos ir tuo labai patenkint. deja ten yra tik pianinas arba smuikas, o orkestru nerandu...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Tai aisku!!! Klasikine muzika yra tikras stebuklas ir zmonijos turtas. Man labai patinka Debiusi, Tschajkovskis, Vivaldi (ypac nemirtingi Metu laikai), Ciurlionis, ir daugybe kitu!
2006 m. sausio 15 d. 09:25:05
2006 m. sausio 15 d. 08:52:22
Hm. as klasika ir megstu. tiksliau LABAI megstu. ypatingai tas viduramziu misias, kur tik vokaline muzika. mano tevam irgi nepatinka. ;>
Jei neklystu tai yra grigaliskasis choralas - ispudinga. Bet tai nera klasicistine muzika... Jei klystu patasykit...
2006 m. sausio 15 d. 08:50:29
Taciau ja pradejau dometis nesenai, tad per daug nieko ir nezinau...
2006 m. sausio 15 d. 08:10:08
Man taip pat patinka Vivaldi muzika...labai nuramina, kai reikia pakelia nuotaika...
Gal as tave ir uzkreciau?! :-/ Nepamenu. Pamenu tik tiek,kad uzkreciau tave su Radausko eilerasiciais
2006 m. sausio 15 d. 00:35:26
2005 m. gruodžio 25 d. 12:05:22
2005 m. gruodžio 25 d. 10:45:40
o siaip is "klasikos" ,kaip cia paimta placia prasme, man patinka labai labai: Debuccy, Hindemith, Sopenas, Sumanas, Listas... siaip man labiau romanrtika patinka
2005 m. gruodžio 25 d. 10:42:09
2005 m. gruodžio 25 d. 10:23:46
2005 m. lapkričio 23 d. 17:36:01
2005 m. lapkričio 23 d. 17:23:19
2005 m. lapkričio 12 d. 12:06:14
2005 m. lapkričio 12 d. 12:03:40
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:10:42
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:10:15
2005 m. rugsėjo 4 d. 15:06:44
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:29:41
2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:19:20
2005 m. rugpjūčio 16 d. 08:09:43
2005 m. rugpjūčio 13 d. 19:20:17